Συνεβη ενω εστελνα το post. δεν εχει σημασια πια! ειμαι περιεργος να δω τι ban θα πεσουν & ΑΝ θα πεσουν. Θεωρω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ την οποια νυξη σε μεκη της οικογενειας των αλλων. Οι ανθρωποι που προσπαθουν με καθε τροπο να πεισουν τους αλλος για το τι ειναι (η το τι θα ηθελαν, να ειναι) πιστευω οτι εινα προβληματικοι & χωρις χαρακτηρα. Διαισθανομαι οτι αφου σταματησε(???) η συγκεκριμενη γελοιοτητα θα προκυψει ενα νειο & μεγαλο θεμα, αυτο περι της ανωνυμιας & προσωπικων δεδομενων-στοιχειων, κλπ.....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κλείδωμα θέματος: Διαγραφή
- Μέλος που άνοιξε το νήμα lepando
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 31
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
καποια ατομα εχουν ξεφυγει!!!
warhol, δεν ξερω ειλικρινα. αμφιβαλω αν θυμαται καποιος πια απο που ξεκινησε! Παντως την οποια νυξη , με οποιο τροπο στην οικογενεια του αλλου το θεωρω πουστια & ειλικρινα προτιμω την πουστια του gay boy & του heilakia παρα αυτη! Αν θες τη γνωμη μου & εσυ ξεφυγες & οι περισοτεροι. Αυτο ξερεις δημιουργει & λαθος-ισως- εντυπωσεις (για οσους τους ενδιαφερουν-)....καποια ατομα εχουν ξεφυγει!!!
Επισκέπτης
εχω μια αποια....παρακολουθουσα το θεμα και δεν ειδα καποιο ποστ που να αναφερεται σε οικογενιες.Μπορειτε να μου πει ποιο ειναι?
Επισκέπτης
ναι και εγω ξεφυγα ,εχεις δικιο!!ασχετα αν προκληθηκα δεν επρεπε να το κανω!!
Επισκέπτης
δεν θα μαθεις ποτεεεεεεεεεεεε. STAM GON .-
Αυτο λεω. Για σκεψου. Εσυ η ο οποιος θιχτηκε αν εκανε απλα ενα λιτο, ξεκαθαρο & αντρικιο ποστ, & ολος συνεχιζε να βριζει απειλει, κλπ ΠΟΙΟΣ κατα κοινη αποδοχη θα ηταν ο σωστος & ποιος ο λαλακας????ναι και εγω ξεφυγα ,εχεις δικιο!!ασχετα αν προκληθηκα δεν επρεπε να το κανω!!
Επισκέπτης
εχεις δικιο!!!εκανα λαθος και το παραδεχομαι!!!
Επισκέπτης
την αγαπουσα , το παραδεχομαι ηταν το δευτερο εγω μου μα τωρα πια δεν την ανεχομαι ουτε σαν σκεψη στο μυαλο μουυ . GIAN PAR.-
Τίποτα μωρέ. Για τους εξ'υμών έχοντες νομική παιδεία είναι γνωστό ότι το μεγαλύτερο και εν πολλοίς άλυτο θέμα της θεωρίας δικαίου είναι η ερμηνεία των νόμων (από ποιόν και πως). Ειδικώτερα στο διοικητικό δίκαιο, ίσως η μεγαλύτερη παθολογία του είναι οι ερμηνευτικές εγκύκλιοι. Εγκύκλιοι που υποτίθεται σκοπεύουν να βοηθήσουν τον δημόσιο λειτουργό στην ερμηνεία των νόμων, αλλά πολλές φορές διαστρεβλώνουν το ίδιο το νόημα των νόμων και οδηγούν τον λειτουργό σε λάθος εφαρμογή.
Ε θύματα των ερμηνευτικών εγκυκλίων πέσαμε και εδώ.
Τέσπα, επί της ουσίας καλώς κλειδώθηκε το θρεντ γιατί δεν έβγαινε πουθενά.
Ε θύματα των ερμηνευτικών εγκυκλίων πέσαμε και εδώ.
Τέσπα, επί της ουσίας καλώς κλειδώθηκε το θρεντ γιατί δεν έβγαινε πουθενά.
Επισκέπτης
το σωστο στην ολη φαση ειναι να βγει καποιοσ και να αναφερθει στα ισια σε ποιον τα ειπε και οχι απλα να τα καταδικαζει εμμεσα
Επισκέπτης
γιατι εγω αγαπω μια , μια μονο μια και στον κοσμο καμμια αλλη δεν ζητω TOLVOSK
5 λεξεις & αντρικιες. ειδες? τελειωσε το εδω.... εκτος αν θες να καταντησεις & εσυ γραφικος οπως αλλοι ... ποσταροντες!!!! Καταλαβες γιατι προσπαθουσα να το γυρισω στο χαβαλο???( )εχεις δικιο!!!εκανα λαθος και το παραδεχομαι!!!
Καταλαβες γιατι προσπαθουσα να το γυρισω στο χαβαλο???( )
αα, πλακα εκανες ρε συ τοση ωρα?
Επισκέπτης
κοιτα θεωρω οτι εχω δικιο!!αλλα δεν επρεπε να πεσω στην λουμπα να τον βρισω!!και πολυ σημασια εδωσα!!τεσπα!!τελειωσε
Επισκέπτης
Περίμενα και εγώ την εξέλιξη με την παρτούζα και με είχε πιάσει και αϋπνία για το αν θα φύγει ο hrys/theofilos/petrospelekanos...
Τελικά έμεινε. Κρίμα γιατί είχα και μία αγωνία για το επόμενο Nickname του.
Τελικά έμεινε. Κρίμα γιατί είχα και μία αγωνία για το επόμενο Nickname του.
αυτο ειναι αρκετο. απλα ΔΕΝ εχει νοημα να προσπαθουμε να πεισουμε τον-τους αλλους. Τι νομιζεις? Λες οσοι αρπαχτηκανε, δεν εξακολουθει να πιστευει ο καθενας οτι εχει δικιο??? (& τι ...λαλακες ειναι οι αλλοι που τσακωθηκε??)κοιτα θεωρω οτι εχω δικιο!!αλλα δεν επρεπε να πεσω στην λουμπα να τον βρισω!!και πολυ σημασια εδωσα!!τεσπα!!τελειωσε
Επισκέπτης
το ειπα γιατι εγω δεν ξεκινησα τιποτα και ασχοληθηκα !!!ξαφνικα καποιος αρχισε να μου την λεει!!
Επισκέπτης
πολυ επεισοδιακη επιστροφη παντως . ουτε η αποχωρηση δεν ήταν τοσο . τεσπα τελος λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.