You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Klavdia (Ελληνική συμμετοχή Γιουροβίζιον 2025)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ManPower
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 37
- Εμφανίσεις 4K
-
- Ετικέτες
- eurovision
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 16.324
- Πόντοι
- 3.556
Μην είσαι απόλυτος καλέ μου φίλε, μπορεί να είναι καλή μαγείρισσα και να σου φτιάξει κριθαράκι με σειντζούκι να γλύφεις τα δάκτυλά σουΟύτε να μου τον δει
Κατόπιν ωρίμου σκέψεως, το αποφάσισα!
Ψάχνω για γυναίκα, απαραίτητη προυπόθεση να γνωρίζει την τέχνη της μαγειρικής!
Οσες ενδιαφερόμενες αφήστε πμ και θα επικοινωνήσω σύντομα μαζί σας!
![]()
Καλέ μου φίλε, ακόμα δε βρήκες γκόμενα που να ξέρει να μαγειρεύει, ε;Μην είσαι απόλυτος καλέ μου φίλε, μπορεί να είναι καλή μαγείρισσα και να σου φτιάξει κριθαράκι με σειντζούκι να γλύφεις τα δάκτυλά σου![]()
Στο Master Chef κοίταξες;
![www.enikos.gr](https://www.enikos.gr/wp-content/uploads/2025/01/TOP-23.png)
MasterChef 2025: Αυτοί είναι οι 23 παίκτες που μπήκαν στον διαγωνισμό μαγειρικής
23 δημιουργικοί μάγειρες ξεκινήσαν το πιο συναρπαστικό μαγειρικό ταξίδι της ζωής τους, με στόχο την κατάκτηση του τίτλου, του τροπαίου και του μεγάλου επάθλου
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 16.324
- Πόντοι
- 3.556
Που τέτοια τύχηΚαλέ μου φίλε, ακόμα δε βρήκες γκόμενα που να ξέρει να μαγειρεύει, ε;
Στο Master Chef κοίταξες;
![]()
MasterChef 2025: Αυτοί είναι οι 23 παίκτες που μπήκαν στον διαγωνισμό μαγειρικής
23 δημιουργικοί μάγειρες ξεκινήσαν το πιο συναρπαστικό μαγειρικό ταξίδι της ζωής τους, με στόχο την κατάκτηση του τίτλου, του τροπαίου και του μεγάλου επάθλουwww.enikos.gr
Τι είναι το μαστερ σεφ
Κατάλαβα...είσαι του ποιοτικού κι εσύ!Τι είναι το μαστερ σεφ![]()
Τίποτα, είναι ένα ριάλιτι σόου με κάτι μάγειρες, σούπες βελουτέ, λάδια τρούφας, φουά γκρα κλπ
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 16.324
- Πόντοι
- 3.556
Ε αφού με ξέρειςΚατάλαβα...είσαι του ποιοτικού κι εσύ!
Τίποτα, είναι ένα ριάλιτι σόου με κάτι μάγειρες, σούπες βελουτέ, λάδια τρούφας, φουά γκρα κλπ
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 49.273
- Πόντοι
- 9.297
H μεγάλη μύτη καμουφλάρεται με γυαλιά..Κατ αρχήν έχει πρόβλημα με τη μυτη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 49.273
- Πόντοι
- 9.297
Αυτός μοιάζει με άνθρωπο νορμάλ και όχι με φυλακοβιο λαθρο..με συντροφο τραπερ
![]()
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 49.273
- Πόντοι
- 9.297
Αν χαλάσει η φαση με τον τ(ρ)απερ την παντρεύομαι...λίγο μικρή είναι αλλά ως διοπτρολαγνος την έχω σε εκτίμηση.
Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.926
- Πόντοι
- 2.606
το άκουσε...Κατ αρχήν έχει πρόβλημα με τη μυτη
![www.iefimerida.gr](https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/facebook/public/2025-02/klavdia_0.jpg?itok=6MErGB_R)
Κλαυδία: Θέλω να φτιάξω τη μύτη μου από 11 ετών, τα γυαλιά μου τα αγαπάω πάρα πολύ [βίντεο] - iefimerida.gr
Την Κλαυδία, η οποία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην επερχόμενη Eurovision 2025, φιλοξένησε σήμερα στο πλατό του «Super Κατερίνα» η Κατερίνα Καινούργιου.
koulamaria
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 11.145
- Πόντοι
- 3.760
Ωραιο μωρο ει αι.Ρωσσοποντια,κ τουλα,καυλοραπανο.Τωρα επειδη εχει λιγο μυτουλα....εεε ενταξει.Τη συγχωρουμε.Να απογευγει τα ποτηρια σωληνες ομως....
H μεγάλη μύτη καμουφλάρεται με γυαλιά..
H μεγάλη μύτη καμουφλάρεται με γυαλιά..
Δηλαδή θεωρείς ότι η μεγάλη μύτη καμουφλάρεται με γυαλιά;H μεγάλη μύτη καμουφλάρεται με γυαλιά..
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 49.273
- Πόντοι
- 9.297
Γλυκούλα...το άκουσε...
![]()
Κλαυδία: Θέλω να φτιάξω τη μύτη μου από 11 ετών, τα γυαλιά μου τα αγαπάω πάρα πολύ [βίντεο] - iefimerida.gr
Την Κλαυδία, η οποία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην επερχόμενη Eurovision 2025, φιλοξένησε σήμερα στο πλατό του «Super Κατερίνα» η Κατερίνα Καινούργιου.www.iefimerida.gr
![Έρωτας :smitten: :smitten:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smitten.gif)
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 49.273
- Πόντοι
- 9.297
Βοηθάει το γυαλί...η επαφή με τον σκελετό κάνει τον κάτοχο της μύτης να την νιώθει ..λίγο μικρότερη...Δηλαδή θεωρείς ότι η μεγάλη μύτη καμουφλάρεται με γυαλιά;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 684