Νέα

Kλαούντια Φυλής104 girl

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Φυλης104
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 43
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
To studio Φυλής104 σας παρουσιάζει την Κλαούντια  :smitten: :smitten:

Ηλικία 24

Ύψος 1,68

Βάρος 57kg

Χρώμα μαλλιών Καστανά

Xρώμα ματιών Καστανά

Χώρα προέλευσης Ρουμανία

Χρόνια στην Ελλάδα 3

Επάγγελμα Χαρακτηρισμένη νόμιμη ιερόδουλος

προσφερόμενα προγράμματα  απλό,μασάζ,69,ποδολαγνεία,αυταρχικό,sex show,full-special

αγαπημένα προγράμματα 69,ποδολαγνεία

προσωπικό μύνημα Γεια σε ολα τα αγόρια του bourdela.tv ειμαι η Κλαούντια και στελνω πολλα φιλακια και αγάπη σε οσους με εχετε γνωρίσει και αγαπήσει και σας ευχαριστω για τα καλά σας λόγια και την αγάπη που μου δείχνετε. Οσοι δεν με εχετε γνωρίσει θα με βρείτε στο studio Φυλής 104 και σας υπόσχομε να σας δωσω τον καλύτερο μου εαυτό.
Με πολλή αγαπη Κλαούντια :smitten: :smitten: :smitten:

κριτικές της Κλαούντιας :smitten: :smitten: :smitten:

φωτος

videos

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

to be continued.............. ;)

OP
OP
Φυλης104

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Μερικα δικα σας ποστ :cheesy: :cheesy:

Πιστευω οτι η Κλαουντια ειναι ενα απο τα καλυτερα προσωπακια που κυκλοφορουν αυτη την εποχη στα στουντιο...
Μόλις γύρισα απο Κλαούντια και ανέβασα κριτική αλλά θα το πω κι εδώ. Τι πρόσωπο ήταν αυτό Θεέ μου!!! Μπράβο στην Κλαούντια και μπράβο στην Άντζελα που την έχει στο μαγαζί της. Βρήκα επιτέλους το διαμαντάκι που έψαχνα (πρόσωπο και συμπεριφορά). Σε όσους από εσάς τώρα σηκώνεστε από τα κρεββάτια σας καλή σας μέρα και σε όσους από εμάς τώρα πέφτουμε στα κρέββάτια μας καλή μας νύχτα!!!
Βραδινή επίσκεψη στο στούντιο, όπου συνάντησα την Κλαούντια. Αρκετά καλή περίπτωση. Εχω γράψει και κριτική, αλλά δεν φαίνεται ακόμα.
Καλημερα και απο εμενα. Λιγα λογια για την χτεσινη μου εμπειρια απο την επισκεψη μου.

Επισκευτικα χτες την Κλαουντια. Λιγα λογια για την κοπελα. Ειναι εμφανισημη(περιποιημενη στην λεπτομερια), προθυμη και δεν βιαζεται. Το καλυτερο πραγμα ομως πανω της ειναι οτι ειναι μια χαμογελαστη κοπελα. Αν και οταν βγαινει δεν μπορεις να το καταλαβεις, στο private time τουλαχιστον εμενα μου προσφερε απλοχερα το χαμογελο της. Αυτο ειναι το θετικο, εχει και ενα μικρο αρνητικο στην εμφανιση της για να τα λεμε ολα. Ειναι μικρη ατελεια και αν της εβαζα βαθμο θα ηταν 7.5-8.0. Αν σε καποια φαση αποφασησει να το διορθωση θα εχει απο τα καλυτερα σωματα που θα ειναι ανετα για 9.0-9.5(το 10 δεν βαζεται απο εμενα ποτε).

Αν και πειρα το προγραμα με foot fetish, ανειδεος μεν για το τι ειναι ακριβως ειναι πληροφοριθηκα τις λεπτομεριες απο την Κλαουντια. Αφου ενημερωθηκα δεν τρελαθηκα και ειπα οτι καλυτερα να το αφησουμε. Τα βρηκαμε ομως τελικα με κατι αλλο. Θελω να πιστευω οτι δεν της χαλασα την διαθεση της.

Αν και δεν ειμαι στα καλυτερα μου, απο ψυχικης διαθεσης(αν και κατι mojitos με καλη παρεα πριν με ειχαν ανεβασει καπως), μπορω να πω με σιγουρια οτι περασα ευχαριστα. Συνηθως αποφευγω οταν δεν ειμαι σε καλη διαθεση να συνεβρισκομαι ειτε με CT ειτε σε studio, γιατι πολυ απλα πιστευω οτι σε τετοιες καταστασεις η διαθεση που εχεις εκεινη την ωρα μεταδειδεται στην εκαστοτε παρτενερ. Λαθος η σωστη ειναι η δικη μου αποψη.
εγώ είμαι κεφάτος, γυρίζω από Κλαούντια!

(και πως βαριέμαι να γράψω και κριτική τώρα...τι άλλο να πω για αυτή την κοπέλα;Είναι ΣΟΥΠΕΡ)

to be continued............. ;) :cheesy:

DIMP

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
θελουμε να δουμε τα πελματα της κλαουντια ουτε μια φωτο δεν εχουμε δει

DIMP

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
thanks antzela

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Αχ ρε Άντζελα τι είναι αυτά που μας κάνεις βραδιάτικα...

OP
OP
Φυλης104

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Αχ ρε Άντζελα τι είναι αυτά που μας κάνεις βραδιάτικα...

επρεπε να γινει κατι τετοιο μαναρι μου ;)
το thread μας εφτασε πια 300 και σελιδες
ολες οι πληροφοριες,φωτογραφιες, εντυπωσεις ειναι πια διασπαρτες και πολυ δυσκολα ανιχνευοντε
και επειδη εμεις τα κοριτσια ειμαστε ο καθρεπτης του μαγαζιου πρεπει σιγα σιγα να διμιουργουμε πιο ευκολες για εσας τους πελατες μας βασεις ενημερωσης και πληροφοριων για καθε μια απο εμας ;)
το thread μας θα παραμηνει ως εχει για το μαγαζι και οτιδηποτε γενικου ενδιαφεροντος το αφορα και εμεις οι κοπέλες σιγα σιγα θα μεταφερομαστε η καθε μια στην μεριά της ;)
Ασε που ολες μας κολακευομαστε με την ιδεα οτι καπου γραφετε κατι μονο για εμας, το βλεπω κιολας απ τα κοριτσια οταν serfαρω μαζι τους στο μαγαζι ;)

Κλαουντια  :smitten: :smitten: :smitten:

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Κατάφερες έτσι να βρεις λύση στο θέμα των διάσπαρτων φωτό που σου είχα αναφέρει λοιπόν. Σου βγάζω το καπέλο αγαπητή!

επρεπε να γινει κατι τετοιο μαναρι μου ;)
το thread μας εφτασε πια 300 και σελιδες
ολες οι πληροφοριες,φωτογραφιες, εντυπωσεις ειναι πια διασπαρτες και πολυ δυσκολα ανιχνευοντε
και επειδη εμεις τα κοριτσια ειμαστε ο καθρεπτης του μαγαζιου πρεπει σιγα σιγα να διμιουργουμε πιο ευκολες για εσας τους πελατες μας βασεις ενημερωσης και πληροφοριων για καθε μια απο εμας ;)
το thread μας θα παραμηνει ως εχει για το μαγαζι και οτιδηποτε γενικου ενδιαφεροντος το αφορα και εμεις οι κοπέλες σιγα σιγα θα μεταφερομαστε η καθε μια στην μεριά της ;)
Ασε που ολες μας κολακευομαστε με την ιδεα οτι καπου γραφετε κατι μονο για εμας, το βλεπω κιολας απ τα κοριτσια οταν serfαρω μαζι τους στο μαγαζι ;)

Κλαουντια  :smitten: :smitten: :smitten:

OP
OP
Φυλης104

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Κατάφερες έτσι να βρεις λύση στο θέμα των διάσπαρτων φωτό που σου είχα αναφέρει λοιπόν. Σου βγάζω το καπέλο αγαπητή!

εχεις απολυτο δικιο κουκλί μου ;)

Κλαουντια :smitten: :smitten: :smitten:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Μόλις βρήκα που θα καταθέσω τις προσεχώς....  :grin: :grin:

Αρκεί να φοράει αυτά τα μαύρα πέδιλα ;) ;)  :lheel:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Πολύ ωραία κίνηση αυτή κοπελιά... ;)
Ξεχωριστό θέμα για κάθε κοπέλα.... ;) ;)

Ερε τι έχει να γίνει...... μετα τακούνια εννοώ... χεχε.... :lheel: :lheel:

OP
OP
Φυλης104

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Μόλις βρήκα που θα καταθέσω τις προσεχώς....  :grin: :grin:

Αρκεί να φοράει αυτά τα μαύρα πέδιλα ;) ;)  :lheel:

εννοειτε μαναρακι μου ;)

Πολύ ωραία κίνηση αυτή κοπελιά... ;)
Ξεχωριστό θέμα για κάθε κοπέλα.... ;) ;)

Ερε τι έχει να γίνει...... μετα τακούνια εννοώ... χεχε.... :lheel: :lheel:

ναι χρειαζοταν κατι τετοιο ;) :dancing:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
ωραία λοιπόν.... συντονιζόμαστε στο πρόγραμμα... χεχε....

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
πρωτη επίσκεψη οταν γυρίσω Αθήνα ελπίζω μην εχει φυγει για διακοπες

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
ορθια στην μπανιερα μπορουμε αν την παρουμε?μου αναψαν την φαντασια οι φοτος...

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Α στο καλό, το έχω ξαναπεί δεν σε ξερω απο κοντά και αν σε επισκευθώ θα το μάθεις μετά απο τυχόν κριτική μου εδώ.
Αλλα θα το ξαναπώ, είσαι χρόνια μπροστά με τις πρωτοτυπίες σου!!
Αυτά τα βλέπουμε μόνο σε ξένα site και λέμε ρε γαμώτο εδώ δε γίνεται να υπάρχει ενημέρωση με πλήρη χαρακτηριστικά της κοπέλας clips κλπ.
Μεγάλη τό έκανες πράξη, πολλα ευχαριστώ και απο εμένα. :rockon:
Όσο δε για την κοπέλα , τουλάχιστον στην παρουσίαση φαίνεται  πρώτο παιδί, φτιάχτηκα γαμώτο  και απο τα review των συμπολεμιστών και με την πρώτη καλή ευκαιρία θα στην τιμήσω δεόντως ...   :kissass: :pipa3: :kissass2:

johngeorgie

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Like
10
Πόντοι
6
Φαινεται τρομερο μουνι αν και δεν την εχω δοκιμασει ακομη. Μακαρι να αρχισει να δινει και την σουφριτσα της σιγα σιγα για να γουσταρουμε περισσοτερο. Αντζελα αν μπορεις βαλε και σε μεγενθυνση φωτο τα τατουαζακια της.

Simpleton

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
48
Πόντοι
0
Βρε παιδιά , εγώ που δικίμασα δυο φορές , είναι μάπα το καρπούζι δεν αξίζει
Για προκαταρκτικά σου γλύφει τις ρόγες λες και είσαι καμμιά γκόμενα, μετά μια μηχανική πίπα δευτερολέπτων
και τέλος παίρνει πόζα... ε, στήνεται ήθελα να πω ( έχει δεν έχει φτιαχτεί ο φίλος μας..) μέχρι το τέλος
χωρίς συμμετοχή , κανονικό έπιπλο δλδ.
Μόνο από εμφάνιση αξίζει κάπως αλλά με το αντίτιμο που ζητάει θα περίμενες περισσοτερα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom