Επισκέπτης
ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΛΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΑΓΚΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ? ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ ΞΟΦΛΗΣΑΜΕ? Χθες το πρωι Κυριακη πηγα μια βολτα για να δω τα μπουρδελα και τα στουντιο στην Αχαρνων, Φυλης, 3 Σεπτεμβριου και Πατησιων και το μονο που αντικρυσα ηταν μονο αλλοδαποι ( αλβανοι, ρουμανοι, μαυροι, ρωσοι, κινεζοι, πακιστανοι, μπαγκλαντεζ και γενικα αλλοδαποι απο την ανατολικη ευρωπη και απο την ΑΣΙΑ. ). Ελληνες δεν υπηρχαν καθολου. Ημουν ο μοναδικος Ελληνας. Τελικα εγινα προσφυγας , μεταναστης και μειονοτητα μεσα στην ιδια μου την πατριδα και ειδικα μεσα στο κεντρο της Αθηνας. Ελληνες και Ελληνιδες υπαρχουν αραγε οι εχουν εκλειψει? Ξερετε τη θα απογινουμε που θα οδηγησει αυτη η κατασταση? Ετσι οπως παμε θα εξαφανιστουμε? Που χαθηκατε βρε ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ. Κινδυνευουμε και δεν το εχουμε παρει ακομα ειδηση. Ευτυχως εγω τα ηξερα τα σατανικα σχδια του κυριου Κισιγκερ εδω και 16 χρονια. Αλλο πραγμα που παρατηρησα οτι δεν υπαρχουν ποια ελληινιδες ιεροδουλες στα μπουρδελα και στα στουδιο. Τη απογινανε τελικα τα κοριτσια αυτα?