Νέα

Kinky Fantasies On Line : Φανταστικές Ιστορίες Celebrities Femdom

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Όλες οι ιστορίες είναι φυσικά φανταστικές !
Θα ανανεώνεται τακτικά ο κατάλογος και φυσικά είναι επιθυμητή κάθε πρόταση !

Ο Σκλάβος Της Έλενας Παπαρίζου (Φανταστική Ιστορία)

Ο Σκλάβος Της Ελένης Μενεγάκη (Φανταστική Ιστορία)

Ο Σκλάβος Της Μαριάντα Πιερίδη (Φανταστική Ιστορία)

Ο Σκλάβος Της Αννίτας Πάνια (Φανταστική Ιστορία)

Ο Σκλάβος Της Σταματίνας Τσιμτσιλή (Φανταστική Ιστορία)

Ο Σκλάβος Της  Νατάσας Θεοδωρίδου ( Φανταστική Ιστορία )

Ο Σκλάβος Της Λένας Παπαδοπούλου (Φανταστική Ιστορία)

Ο Σκλάβος Της Μαρίνας Τσάλη (Φανταστική Ιστορία)

Ο Σκλάβος Της Νικολέττας Ράλλη (Φανταστική Ιστορία)

Ο Σκλάβος της Βάσω Καραντάσιου (Φανταστική Ιστορία)

Ο Σκλάβος Της Ζωής Δημητράκου (Φανταστική Ιστορία)

Ο Σκλάβος Της Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη (Φανταστική Ιστορία)

Ο Σκλάβος Της Ελεωνόρας Μελέτη (Φανταστική Ιστορία)

Ο Σκλάβος Της Κατερίνας Τσάβαλου (Φανταστική Ιστορία)

Ο Σκλάβος Της Χριστίνας Στεφανίδη ( Φανταστική Ιστορία)

Ο Σκλάβος Της Παναγιώτας Βλάντη (Φανταστική Ιστορία)

Ο Σκλάβος Της Τόνιας Σωτηροπούλου (Φανταστική Ιστορία)

Ο Σκλάβος Της Μαίρης Συνατσάκη (Φανταστική Ιστορία)

Ο Σκλάβος Της Έλενας Παπαβασιλείου (Φανταστική Ιστορία)

Ο Σκλάβος Της Ντορέττας Παπαδημητρίου (Φανταστική Ιστορία)

Ο Σκλάβος Της Φαίης Σκορδά (Φανταστική Ιστορία)

Ο Σκλάβος Της Κατερίνας Παπουτσάκη (Φανταστική Ιστορία)

 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Η τελευταια μου ιστορία
Πηγή : Celebrities & Femdom : Ο Σκλάβος Της Κατερίνας Παπουτσάκη (Φανταστική Ιστορία)
/2015/03/celebrities-femdom.html



Περίληψη :
Ο Δημήτρης είναι ο ιδρυτής της μεγαλύτερης διαδικτυακής σελίδας – fan club της Κατερίνας Παπουτσάκη ! Στις φαντασιώσεις του κυριαρχεί πάντα ως Αφέντρα και ο ίδιος έχει αιχμαλωτιστεί από την απαράμιλη ομορφιά και το δυναμισμό της σέξυ ηθοποιού. Όταν μετά από μήνες , η Κατερίνα Παπουτσάκη επανέρχεται στο προσκήνιο και επικοινωνεί μαζί του προκειμένου να αναθερμάνει τις σχέσεις με το fan club της , ο Δημήτρης αισθάνεται τυχερός που θα την δεί από κοντά.
Η συνάντηση αυτή όμως προμηνύει εκπλήξεις ! 

Φετίχ :
Celebrities & Femdom

Ο Δημήτρης άνοιξε τον Η/Υ του μετά από πολλούς μήνες. Αισθανόταν θλιμένος και απογοητευμένος μιας και η αγαπημένη του καλλιτέχνις λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση . Απορούσε και ο ίδιος πως είχε περάσεις όλος αυτός ο χρόνος χωρις την Κατερίνα Παπουτσάκη. Χωρίς δημόσιες εμφανίσεις, φωτογραφίσεις σε περιοδικά , χωρίς τα αψεγάδιαστα , αγαλματένια ατελείωτα πόδια της που ξεπερνούσαν κάθε έννοια και ορισμό της τελειότητας. Χωρίς τα καλοσχηματισμένα πατουσάκια της με τα σέξυ δακτυλάκια και το βαμμένο νυχάκι που παντα προσπαθούσε να δει στις φωτογραφίες της και εκνευριζόταν όταν τα περιοδικά το έκοβαν στο μοντάζ.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη ήταν το πραγματικό του πάθος. Το όμορφο πικάντικο προκλητικό πρόσωπο, το αγαλματένιο κορμί, ο δυναμικός της χαρακτήρας την είχαν μεταμορφώσει στο απόλυτο σύμβολο σέξ και κυριαρχίας στο μυαλό του . Η Αφοσιωση του στην απόλυτη αυτή γυναίκα τον είχε ωθήσει να κάνει ένα από τα καλύτερα site θαυμαστών της και μάλιστα είχε επικοινωνήσει και η ίδια μαζί του ευχαριστώντας τον .

Ήταν ευτυχισμένες εκείνες οι στιγμές . Όμως κάποτε τα πράγματα άλλαξαν. Κάθε γυναίκα επιλέγει την οικογένεια και τα παιδιά ! Είναι νομοτελειακό ! Ο Δημήτρης έχασε την θεά του από το προσκήνιο όταν αποσύρθηκε προσωρινα και βίωσε τον απόλυτο μαρασμό .

Σταμάτησε να υποστηρίζει με θέρμη τον διαδικτυακό τοπο των fans της Κατερίνας Παπουτσάκη μιας και στο μυαλό του είχε εντυπωθεί μια άκρως απογοητευτική ιδέα . Βλέποντας την θεά των φαντασιώσεών του να παίρνει το δρόμο της οικογένειας , είχε δημιουργηθεί και στον ίδιο αντίστοιχος προβληματισμό . Μήπως έπρεπε να γίνει και ο ίδιος πιο συμβατικός ; Ποιο γήινος στις φαντασιώσεις και επιθυμίες του ; Αναρωτήθηκε αν η όλη αυτή ενέργεια που έβγαζε στο σαιτ της Κατερίνας , το φαν κλάμπ που είχε οργανώσει , μέχρι και η γκαρσονιέρα που είχε νοικιάσει με δικά του έξοδα σαν «Κέντρο» άξιζαν το κόπο . Αποφάσισε όχι αλλά δεν είχε το σθένος να τα σταματήσει

Αναλώθηκε σε γνωριμίες προκειμένου να βρεί τη «καλή κοπέλα για σπίτι» και το fan club της Κατερίνας έμεινε σε δεύτερη μοίρα. Στο τέλος βρέθηκε να ανοίγει τον Η/Υ του σποραδικά έως καθόλου . Η ζωή του είχε γίνει μια ατελείωτη απόχρωση του γκρίζου . Χωρίς ενθουσιασμό , χωρίς χρώμα .

Εκείνη την ημέρα άνοιξε τον Η/Υ του μηχανικά. Αισθάνθηκε την ανάγκη να δει κάτι όμορφο και αποφάσισε να ανατρέξει λίγο στο αρχείο φωτογραφιών της Κατερίνας , ειδικότερα σε εκείνες που φορούσε ψηλοτάκουνες γόβες . Πόσο προβλέψιμος είχε γίνει σκέφτηκε γελώντας.

Όταν είδε ότι είχε μήνυμα παραξενεύτηκε και όταν διαπίστωσε ότι η ίδια η Κατερίνα Παπουτσάκη του είχε στείλει ειδοποίηση να συνομιλήσουν εξεπλάγη. Είχε και έναν αριθμό κινητού τον οποίο σχημάτισε αμέσως ενώ η καρδιά του χτυπούσε δυνατά.

- Έλα Δημήτρη μου ! Τι κάνεις ; Χαθήκαμε μωρε , είχα και εγώ υποχρεώσεις με το μωρό δεν προλάβαινα ούτε στο ίντερνετ να μπω.

Η πρόσχαρη φωνή της Κατερίνας τον ενθουσίασε ! Αισθανόταν ότι ζει πάλι . Της απάντησε μηχανικά ότι και εκείνος ήταν χαμένος και η Κατερίνα τότε του έκανε την απόλυτη πρόταση .

- Τι θα έλεγες να βρεθούμε για καφέ ; Να μιλήσουμε για την ιστοσελίδα σου και τι μπορώ να κάνω για να σε υποστηρίξω ; Θα ήθελα να την λειτουργήσεις όπως παλιά όμως με ζήλο .

- Ναι ! Ναι βέβαια .

- Τι θα έλεγες να έρθω εκεί που έχεις την έδρα σου; Εχω μια διεύθυνση που μου είχες στείλει παλαιότερα ισχύει
- Ναι βέβαια , εδώ είμαι τώρα και …
- Ααα τέλεια μείνε εκεί που είσαι θα είμαι εκεί σε καμιά ώρα .

Ο Δημήτρης έμεινε άφωνος στο τηλέφωνο . Η Κατερίνα Παπουτσάκη θα ερχόταν στο φαν κλάμπ ; Μετά από τόσες προσκλήσεις και τόσες «ευγενικές αρνήσεις» ; Είναι λοιπόν αλήθεια ;

Από την άλλη , αρνητικές σκέψεις κυριάρχησαν στο μυαλό του . Η Κατερίνα Παπουτσάκη είχε πάρει το δρόμο της . Οικογένεια , παιδί , ρουτίνα . Έτσι κάνουν όλοι οι άνθρωποι και έτσι έπρεπε να κάνει και αυτός . Σκηνοθέτησε λοιπόν στο μυαλό του ένα σενάριο . Θα της έλεγε ότι είναι μεγάλος θαυμαστής της , ότι έφτιαξε ένα ολόκληρο φαν κλάμπ για χάρη της αλλά τώρα έπρεπε να συνεχίσει και εκείνος το δρόμο του .

Οι σκέψεις του διακόπηκαν από τον απαλό ήχο του κουδουνιού . Ο Δημήτρης έσπευσε να ανοίξει και τα δευτερόλεπτα που μεσολάβησαν μέχρι να ανέβει το ασανσέρ στον όροφο έκαναν την καρδιά του να ανατιναχτεί.

Όταν αντίκρυσε την Κατερίνα να τον χαιρετά χαμογελαστή κυριολεκτικά αισθάνθηκε σαν να πέθανε και να πήγε στο παράδεισο . Ψηλή , επιβλητική , πολύ σέξυ παρουσία , με χαμογελαστό πρόσωπο και ένα στενό τζήν που τόνιζε τα καλοσχηματισμένα της πόδια που το είχε ταιριάξει με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα όπου άφηναν τα υπέροχα δακτυλάκια της με τα βαμμένα κόκκινα νυχάκια να ξεπροβάλλουν παιχνιδιάρικα και αισθησιακά .

- Διατήρησε τον έλεγχο ! Σκέφτηκε

Ανταπέδωσε τον χαιρετισμό και της έδειξε την είσοδο . Η Κατερίνα μπήκε μέσα στην χαριτωμένα διακοσμημένη γκαρσονιέρα που αποτελούσε την «βάση επιχειρήσεων» του φαν κλάμπ του . Χάζεψε τις αφίσες της , τα αποκόμματα εφημερίδων και περιοδικών που ήταν κλεισμένα σε ειδικές κορνίζες πλέξιγκλας και φυσικά τους υπολογιστές με το φόρουμ που ήταν αφιερωμένο σε εκείνη και το site θαυμαστών της .

- Εκπληκτικό ! Εχεις οργανώσει τα πάντα ! Είσαι καταπληκτικός ! Μπράβο ! Είμαι πολύ τυχερή που έχω έναν τόσο αφοσιωμένο θαυμαστή .

- Χαρά μου και τιμή μου ! απάντησε αμήχανα ο Δημήτρης ενώ είχε κοκκινήσει από ντροπή .

- Έλα μη κοκκινίζεις ! του είπε γελώντας και κάθισε στον αναπαυτικά δερμάτινο καναπέ .

- Θα πιείτε κάτι ;

- Βάλε μου χυμό αν έχεις !

- Και βέβαια ! Πίνω και εγώ τον αγαπημένο σας !

Το πρόσωπο της Κατερίνας φωτίστηκε και όσο ο Δημήτρης προετοίμαζε το χυμό της η Κατερίνα συνέχισε να εποπτεύει το χώρο .

Ξεκίνησε μια κουβέντα με την Κατερίνα να έχει πάρει το πρώτο λόγο .

- Ξέρεις , είχα αφήσει πίσω τις δημόσιες σχέσεις μου λόγω οικογένειας και υποχρεώσεων και τώρα λόγω της καινούριας σειράς που πρωταγωνιστών νομίζω ότι πρέπει να ξεκινήσω. Δεν θέλω όμως τους επαγγελματίες . Μου άρεσε πολύ η δική σου προσπάθεια .

- Ξέρετε Κυρία Παπουτσάκη , σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια αλλά κάπως τα πράγματα έχουν αλλάξει …

- Πως έχουν αλλάξει δηλαδη ; Ρώτησε ενώ το χαριτωμένο της προσωπάκι συνοφρυώθηκε με ένα ναζιάρικο τρόπο που κόντεψε να τρελάνει τον Δημήτρη .

- Είμαι φανατικός θαυμαστής σας αλλά κάπου με το φαν κλάμπ σας έμεινε πίσω η δική μου ζωή . Έχω πλησιάσει τα 35 και αναζητώ και εγώ να κάνω οικογένεια , παιδιά , ίσως να κάνω και κάποια δική μου δουλειά … Ο Δημήτρης απάντησε ρεαλιστικά με το κεφάλι καταβασμένο.

- Κατάλαβα ! απάντησε η Κατερίνα κοιτώντας τον .

Η κουβέντα φαινόταν ναυαγεί αλλά τότε , εντελώς ξαφνικά η Κατερίνα έγειρε πίσω στην καρέκλα και κοίταξε με αυστηρότητα τον Δημήτρη .

- Πήγαινε να μου φέρεις ένα ακόμα ποτήρι χυμό !

Η ξαφνική αυτή αλλαγή τόνου προβλημάτισε τον Δημήτρη ο οποίος πήγε να της φέρει χυμό και όταν επέστρεψε την είδε να κάθεται σταυροπόδι και να κουνά νευρικά το πόδι της . Η ματιά του καρφώθηκε στα ψηλοτάκουνά της.

- Γονάτισε ! Διέταξε τον έκπληκτο Δημήτρη όταν της έδωσε το χυμό .

- Τι εννοείται ;;; Ρώτησε έκπληκτος και τότε η Κατερίνα του έδωσε ένα ηχηρό σκαμπήλι !

- ΕΙΠΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕ !

Ο Δημήτρης έμεινε έκπληκτος αλλά η Κατερίνα συνέχισε ..

- Τι με κοιτάς σαν χαζός ; Αυτό δεν ήθελες ; να σε βάλω γονατιστό και να σε αρχίσω στα σκαμπήλια ; Ήθελες και άλλα ! Άνοιξε το στόμα σου!

Ο Δημήτρης υπάκουσε και πάλι και η Κατερίνα έφτυσε στο στόμα του δίνοντάς του ένα ακόμα σκαμπήλι και στη συνέχεια ανέβασε το πόδι της και έφερε τη σόλα της στο πρόσωπό του .

- Και τώρα γλείφε ξεφτυλισμένε ! Δείξε μου πόσο σκλαβάκι είσαι ! Δείξε πόσο εννοούσες αυτά που μου έγραφες !

Ο Δημήτρης την κοίταξε έκπληκτος αλλά εκείνη έσπρωξε το τακούνι της στο στόμα του και εκείνος άρχισε να το γλείφει !

- Ναι μαλάκα ! Ναι ξεφτύλα εσύ μου τα έγραφες . Ότι ήθελες να γίνω η Αφέντρα σου ! να σου κάνω το κωλί κατακόκκινο με το μαστίγιο και να γλείψεις τα πόδια μου .

Ήταν εκπληκτικό . Η Κατερίνα Παπουτσάκη ήξερε όλες τις φαντασιώσεις του; Πως ήταν δυνατόν . Η γλώσσα του έγλειφε τη σόλα και το τακούνι της μέχρι που του άστραψε ένα σκαμπήλι ακόμα .

- Βγάλε τη γόβα μου ξεφτύλα ! Τα πόδια μου είναι ιδρωμένα  από το δρόμο και θα τα καθαρίσεις με τη γλώσσα σου ! Αυτό δεν είναι το όνειρό σου .

- Μα πως … ψέλισσε ο Δημήτρης .

- Εγώ είμαι ο χρήστης Nick81.

Ο Δημήτρης χλώμιασε καθώς όλα έδεσαν στο μυαλό του . Ο χρήστης αυτός ήταν διαδικτυακός του φίλος από την πρώτη μέρα δημιουργίας του σαιτ για την Κατερίνα και του είχε εκμυστηρευτεί τα πάντα. Η διαφορά όμως είναι ότι ήταν η ίδια η Παπουτσάκη που μπαινοέβγαινε στο σαιτ με το ψευδώνυμο και τον είχε προσεγγίσει μαθαίνοντας τα πάντα για εκείνον .

Και τι δεν είχε πει στο χρήση Νικ. Ότι ήθελε να φάει σκαμπήλια και spanking από την Κατερίνα , να της γλείψει τα ιδρωμένα της πατουσάκια με τις ώρες , να τον ποδοπατήσει , να τον πάρει με στραπον , να μυρίσει τα κυλοτάκια της.
Κοκκίνησε από ντροπή αλλά η Κατερίνα είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού .

- Και τώρα ανωμαλάρα ξεκίνα γλείφε τις ιδρωμένες μου πατούσες ! Θέλω να πιείς κάθε σταγόνα ιδρώτα .

Τα ψηλοτάκουνα πέδιλα΄της βρέθηκαν στο πάτωμα και ο Δημήτρης βρέθηκε να γλείφει τα ντελικάτα δακτυλάκια της και το ιδρώτα από τις απαλές θεϊκές της σόλες σαν να ήταν νέκταρ των θεών . Ζούσε το όνειρο και φυσικά καύλωσε σε δευτερόλεπτα.

Ζούσε στον απόλυτο παράδεισο . Η Κατερίνα Παπουτσάκη Αφέντρα του !

Απανωτά σκαμπήλια τον επανέφεραν στην πραγματικότητα ! Η Κατερίνα είχε πατήσει το καβάλο του με δύναμη πατώντας το πέος του που είχε σκληρύνει .

- Καύλωσες μαλάκα ; Καύλωσες ανωμαλάρα από τα πόδια μου ε ; Θα σου δώσω ένα καλό μάθημα τώρα .

Το έπιασε από το αυτί και τονέβαλε στα 4 στο καναπέ ενώ΄τον υποχρέωσε να κατεβάσει το παντελόνι του και το σλιπάκι του αποκαλύπτωντας τα κωλομέρια του αλλά και το ερεθισμένο πέος του . Η Κατερίνα του έδωσε δύο ελαφριές κλωτσιές στα μπαλάκια κάνοντάς τον να βογγήξει και μετά πήρε τη λουρίδα του.

- Θα σου πω εγώ μαλάκα να υπακούς άλλη φορά . Ακούς εκεί δεν θέλεις να τρέξεις το σαιτ .

Του έδωσε ένα δυνατό χτύπημα στα κωλομέρια και ο Δημήτρης βόγγηξε από πόνο .

- Σου αρέσει ξεφτυλισμένε ; Αυτό ονειρευόσουν ; Ζήτα να σου ρίξω και άλλες .

- Σας παρακαλώ Κυρία ! Τιμωρήστε με !

Η Κατερίνα άρχισε να τον μαστιγώνει με δύναμη , αλύπητα επάνω στο εκτεθιμένο κωλαράκι του διασκεδάζοντας με τους μορφασμούς πόνου που έκανε και με τα σημάδια που προκαλούσε στη κατάλευκη σάρκα του . Εκείνος υπέμενε τα χτυπήματα με λαχτάρα ενώ η στύση του όχι απλώς δεν είχε υποχωρήσει καθόλου αλλά είχε γίνει ακόμα πιο έντονη .

- Ακόμα δεν αρχίσαμε ξεφτύλα ! Τωρα έχει σειρά ο κώλος σου μαλάκα ! Θα σε κάνω γκομενίτσα μου !

Έβγαλε από τη τσάντα της ένα δονητή χοντρό , το σάλιωσε και με συνοπτικές κινήσεις του το έμπηξε μέσα ενώ με τα νύχια της γράπωσε το όσχεό του προκαλώντας πόνο και βογγητά.

Του έμπηξε το στραπον μέσα του γελώντας ειρωνικά .

- Ο αντρισμός σου είναι παρελθόν πια ! Σε έκανα τσουλάκι και μάλιστα κάτι χειρότερο από τσουλάκι ! Δεν δίνουν κώλο όλα τα πουτανάκια .

Τον γαμούσε με το δονητή ένώ με το άλλο της χέρι κόντευε να ξεριζώσει τα μπαλάκια του .

- Λοιπόν ; Ένα σκλαβάκι σαν εσένα έχει προβληματισμούς για οικογένεια και σπίτι ; Εσύ σε πεντε λεπτά βρέθηκες να μου έχεις γλείψει τα πόδια και να τρως δονητή στο κώλο ! Δεν το καταλαβαίνεις ότι μου ανήκεις ; Ότι είμαι η Αφέντρα σου και θα με υπηρετείς ;

- Μάλιστα Αφέντρα ! Θα κάνω ότι θέλετε !

- Έτσι μπράβο ! Είπε η Κατερίνα και πήρε το πέδιλό της από το πάτωμα. Έχωσε το ερεθισμένο πέος του μέσα και άρχισε να τον αυνανίζει αργά και βασανιστικά με το πεδιλάκι της ενώ τον γαμούσε με το δονητή .

- Θα λειτουργήσεις και πάλι το σαιτ μου ;

- Μάλιστα Κυρία ;

- Θα υπακούς σε ότι και αν σου λέω ! Θα είσαι 24 ώρες το 24ωρο διαθέσιμος ! Κατάλαβες ;

- Μάλιστα Κυρία !

- Και η Κυρία σου θα είναι καλή μαζί σου τότε αλλιώς …

Του έδωσε ένα χτύπημα στα αρχίδια και ακριβώς εκείνη τη στιγμή εκσπερμάτωσε με ένα ακατανίκητο μίγμα πόνου και ηδονής .

Η Κατερίνα τον άφησε με το δονητή στο κώλο και έβγαλε αρκετές φωτογραφίες με το κινητό της .

- Για εξασφάλιση ! Είπε γελώντας .

Έδωσε λίγο χρόνο στον Δημήτρη να ντυθεί και εκείνος δεν τολμούσε ούτε στα μάτια να την αντικρύσει . Η Κατερίνα τον έπιασε από το πηγούνι και τον σκαμπήλισε και πάλι δυνατά .

- Ξεκίνα σήμερα κιολας ! Κατάλαβες ;
- Μάλιστα Κυρία
- Και να ξέρεις , σήμερα μου άρεσε πολύ αυτό που σου έκανα ! Θα παίξουμε και πάλι αλλά θα έχω πιο πολλά παιχνίδια !

Η υπόσχεση αυτή έκανε τη καρδιά του να χτυπά δυνατά ! Είχε γίνει ο απόλυτος σκλάβος της . Είχε γευτεί τα θεϊκά της πόδια και τον απολυτο εξευτελισμό . Ακόμα ήταν όμως η αρχή .

Έφυγε και ο Δημήτρης κάθισε ορεξάτος στο pc .  Ξεκίνησε το πρώτο άρθρο :
Η Επιστροφή της Κατερίνας Παπουτσάκη !

ΤΕΛΟΣ


Photographs : Google
 

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Μηνύματα
5.795
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
διάβασα της Σταματίνας την περιπέτεια..
παραθέτω...epic  :2funny: :2funny: :2funny:

Νομίζω θα πρέπει να σου δώσω ένα καλό μάθημα για αρχή και μετά θα σκεφτώ αν θα σε παω στην Αστυνομία ! Είπε κοιτώντας τον αυστηρά η Σταματίνα .


-      Όχι αστυνομία ! Σας παρακαλώ !

-      Σκάσε και γδύσου ! Είπε απότομα η Σταματίνα δίνοντάς του ένα ακόμα γυριστό σκαμπήλι .

Ο Τάκης υπάκουσε και σοκαρισμένος όπως ήταν άρχισε να γδύνεται ενώ η Σταματίνα πήρε ένα καλώδιο από χοντρό πλαστικό και το δίπλωσε στα 4 δοκιμάζοντάς το στον αέρα .

Ακούστηκε ένας ανατριχιαστικός ήχος που την άφησε ικανοποιημένη και στράφηκε προς αυτόν .

-      Σκύψε στα 4 στο καναπεδάκι και ετοιμάσου για ένα καλό μάθημα !

Ο Τάκης διστακτικά πήρε θέση ενώ η Σταματίνα του έχωσε το κυλοτάκι της στο στόμα .
 

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Μηνύματα
28.726
Like
22
Πόντοι
366
έβγαλε και βιβλίο? με τι θέμα ακριβώς?
URL]]
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom