Νέα

κινητη τηλεφωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koukos0000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

koukos0000

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
243
Πόντοι
26
μαγκες μια βοηθεια.χρωσταω στη βονταφον 92 ευρω απο 2 λογαριασμους.με πηρανε σημερα τηλ και μου ειπαν οτι αν δε το εξοφλησω τη δευτερα θα [ροχωρησουν σε φραγη ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ και εξερχομενων κλεισεων.υποψην οτι ειμαι πελατης τους 8 χρονια.ειναι δυνατον για αυτο το ποσο να μην μπορω να δεχομαι κλησεις?τους ειπα επειδη δεν ειναι τραγικο το ποσο μπορω να βαλω τα 30 και τα υπολοιπα 60 την παρασκευη?και μου ειπαν οχι!!!!!

don_crhis

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
2
Πόντοι
0
Οντως ετσι ειναι, μια μερα να καθυστερησεις στο κοβουν, αλλα ξερω πως κοβουν εξερχομενες, οχι ολες... Απ οτι καταλαβαινω εχεις συνδυαστικο πακετο 2 οικογενειακα κινητα. Ασ τα φεσι (υπολοιπο), βρες απο τηλεφωνικο κεντρο να παρεις αντιπροσφορα (πχ cosmote-wind) και μολις δουν αιτημα για μεταφορα τι καλα θα παιξουν με τους ορους σου, και μειωση πακετου θα σου κανουν και ευκολιες πληρωμης. Δουλευα παλιοτερα σε τηλεφωνικο κεντρο και κατι τετοια τα βλεπα καθημερινα

παππους1

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
8
Πόντοι
1
πέστους ότι θέλεις να κάνεις μεταφορά σε άλλη εταιρία να δεις για πότε αλλάζουν γνώμη

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
4.000
Πόντοι
736
μαγκες μια βοηθεια.χρωσταω στη βονταφον 92 ευρω απο 2 λογαριασμους.με πηρανε σημερα τηλ και μου ειπαν οτι αν δε το εξοφλησω τη δευτερα θα [ροχωρησουν σε φραγη ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ και εξερχομενων κλεισεων.υποψην οτι ειμαι πελατης τους 8 χρονια.ειναι δυνατον για αυτο το ποσο να μην μπορω να δεχομαι κλησεις?τους ειπα επειδη δεν ειναι τραγικο το ποσο μπορω να βαλω τα 30 και τα υπολοιπα 60 την παρασκευη?και μου ειπαν οχι!!!!!

Νομίζω πως αν πληρώσεις τον έναν δεν κάνουν φραγή.

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
Πριν από οποιαδήποτε κίνηση σχετικά με τον λογαριασμό ,διόρθωσε τον τίτλο του θέματος σου .

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.837
Πόντοι
4.895
Πάρε τηλέφωνο την εξυπηρέτηση και ζήτα να σε συνδέσουν με το τμήμα διακανονισμού και μίλα μαζί τους, τα παιδιά στην εξυπηρέτηση δε μπορούν να κάνουν πολλά.

OP
OP
K

koukos0000

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
243
Πόντοι
26
μα το θεμα ειναι οτι επικοινωνησα αλλα δε δεχοντε διακανονισμο.ελεος δηλαδη.μιλαμε για 92 ευρω.μιλαμε για χρονια συνδρομητης.δε ξερω για πιο λογο γινεται αυτο.

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.837
Πόντοι
4.895
μα το θεμα ειναι οτι επικοινωνησα αλλα δε δεχοντε διακανονισμο.ελεος δηλαδη.μιλαμε για 92 ευρω.μιλαμε για χρονια συνδρομητης.δε ξερω για πιο λογο γινεται αυτο.
ρε φίλε, δε θα ζητήσεις από το παιδί της εξυπηρέτησης αυτό το πράγμα, θα ζητήσεις να σε συνδέσουν απευθείας με το τμήμα για διακανονισμούς... τώρα το για ποιο λόγο γίνεται; δεν ξέρω, αλλά είναι κομματάκι χλωμό να μη δέχονται... στην τελική, αν δεν το δεχτούν, πες να σου πούνε το λόγο που δεν το δέχονται και συζήτα το μαζί τους.  η λογική λέει ότι για μικρά ποσά ένα 40-50% θα έπρεπε να το δέχονται, αλλά αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.  σε κάθε περίπτωση, για 2 λογαριασμούς (1 απλήρωτο κι 1 να τρέχει), δεν παίζει φραγή εισερχομένων, για 2 απλήρωτους και 3ο να τρέχει, παίζει κάτι τέτοιο, οπότε εκεί θα πρέπει να συζητήσεις για πληρωμή τουλάχιστον 1μισι λογαριασμού για να συζητήσουν κι αυτοί οτιδήποτε.  σε κάθε περίπτωση, μίλα με αυτούς και ΣΥΖΗΤΑ μαζί τους!

OP
OP
K

koukos0000

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
243
Πόντοι
26
ρε αδερφε με το λογιστηριο εχω μιλησει.τους λεω οτι ειμαι χρονια συνδρομητης δεν ειχα ποτε καποιο θεμα .τουσ λεω οτι παντα αφηνα τα ποσα να πανε 100-120 και τα πληρωνα καθε δεκα μερες.μου λενε το βλεπουμε.τους λεω το ποσο ηταν 160.πηγα πριν  8 ΜΕΡΕς και πληρωσα τα 70.με το σκεπτικο μεσα αυγουστου να παω να πληρωσω 50-60 ευρω.τπτ.μου λενε δε μπορουμε να κανουμε τπτ.νταβατζηλικι.τους λεω ρε παιδι το τηλ το χρειαζομαι.δε με ενδιαφερουν οι εξερχομενες κλησεις.ασ με περνουν.δε μπορουμε λεει να κανουμε τπτ.δηλαδη ενα πραγμα σα να χρςσταω 1000.δε μπορω να καταλαβω γιατι αυτη την συμπεριφορα για ενα τετοιο ποσο και ενω φενεται οτι και πριν 8 μερες πληρωσα μια 70αρα.

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.803
Πόντοι
5.595
...ε πληρωσε τα κ εσυ... και αλλαξε απευθειας εταιρια...

OP
OP
K

koukos0000

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2007
Like
243
Πόντοι
26
Τυπε διακανονισμό κάνουν και οι τράπεζες,οποτε η Vodafon γιατί να μην κανει..Οταν δίνεις ένα σεβαστό ποσο δείχνοντας οτι εχεις την πρόθεση να πληρώσεις αλλα αδυνατείς την δεδομένη στιγμή δεν μπορούν να σου κόψουν εισερχόμενες κλήσεις.
Αλλα η αλήθεια ειναι οτι έχουν γίνει μεγάλα νούμερα στην Vodafon..Ειμαι συνδρομητής απο 13 χρόνια και με την λήξη του συμβολαίου μου θα φύγω και θα πάρω και τις εταιρικές γραμμές που εχω και τις προσωπικές.
Κάθε εβδομαδα με καλούν για να μου κάνουν καλύτερα πακέτα απο τότε που τους είπα οτι την κάνω αλλα τους εχω χεσει κανονικά!! :2funny: :2funny: :2funny:ΑΔΕΡΦΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΣΟ 90 ΕΥΡΩ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΣΟ 90 ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗ ΧΡΟΝΩΝ!ΑΝ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ.ΑΛΛΑ ΕΛΕΟς ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΚΛΗΣΕΙς.ΛΕς ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΩ 1 ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ 900.!!!ΤΟΥΣ ΛΕΩ.ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ?ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΠΤ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΝΟΥΜΕΡΑ.ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΡΑΤΟ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΜΕΡΕΣ.ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΒΟΥΝ ΤΡΙΤΗ.ΧΑΧΑΧΑ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ.ΔΕ ΘΑ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΕΔΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΑΝ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕ 400 ΚΑΙ 500 ΕΥΡΩ.ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ 90 ΚΑΙ ΠΡΙΝ 8 ΜΕΡΕΣ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ 70!

oMeraklis

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
και η δικια μου συμβουλη αλλαξε εταιρια συνηθως κοβουν μονο τις εξερχομενες οταν το εχεις απληρωτο

don_crhis

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2016
Like
2
Πόντοι
0
Ας το ξαναπω λοιπον. ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΟ.!!!! την Δευτερα κανε αιτημα μεταφορας σε αλλο δικτυο και θα δεις ποσα τηλεφωνα θα σε παρουν και θα σε παρακαλανε και θα σου κανουν και ευκολιες πληρωμης. Πελατης μου εφυγε απο vodafone σταθερο που ειχε γτ δν ειχε ιντερνετ τους ζητησε να του βαλουν και του ζητησαν 20 ευρω για την ενεργοποιηση του ιντερνετ, εκανε μεταφορα της γραμμης στην cyta και μολις ειδαν το αιτημα 100 τηλεφωνα, εκεινος ανενδοτος να τους λεει με χασατε απο πελατη κλπ κλπ, και τωρα του κανανε μεχρι και ευκολιες πληρωμης της ρητρας. Τετοια περιστατικα τα εβλεπα καθημερινα

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.448
Πόντοι
2.966
Ρε τυπε εγω πιστολιασα 1300 ευρω περιπου την cosmote και αλλα τοσα περιπου τη forthnet και μου καναν τα 3 2 ασε που σε μια 5ετια αυτα παραγραφοντε πιστολιασε τους και αντε γεια

the_crafty

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
56
Πόντοι
1
Γενικοτερα, μακρια απο την vodafone! Οσοι-οσες ειστε σε αυτην την κωλοεταιρια καλο ειναι να αλλαξετε.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.448
Πόντοι
2.966
Γενικοτερα, μακρια απο την vodafone! Οσοι-οσες ειστε σε αυτην την κωλοεταιρια καλο ειναι να αλλαξετε.
αυτο το προγραμα καρτοκινητου που εχω στη voda τυπε δε το αλλαζω με τιποτα

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Θα συμφωνησω οτι μας πουλανε φυκια για μεταξωτες κορδελες και με την vodafone που ειμαι πελατης πανω απο 15χρονια , τους τα εχω χωσει πολλες φορες για τις χρεωσεις τους. Αλλα εχει καλο σημα σχεδον παντου. Σε αντιθεση με την wind που παρακαλάς να πιασεις 2 γραμμες

the_crafty

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
56
Πόντοι
1
αυτο το προγραμα καρτοκινητου που εχω στη voda τυπε δε το αλλαζω με τιποτα

Εχει να κανει πιο πολυ με τις φραγες και με τις χρεωσεις που ειναι απαραδεκτα και τα 2. Μονο σημα εχει καλο.
Προσωπικα ειχα 7 χρονια στην vodafone, εφυγα περυσι και σωθηκα πραγματικα.

aouale

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2011
Κριτικές
13
Like
490
Πόντοι
291
Ας το ξαναπω λοιπον. ΑΦΗΣΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΟ.!!!! την Δευτερα κανε αιτημα μεταφορας σε αλλο δικτυο και θα δεις ποσα τηλεφωνα θα σε παρουν και θα σε παρακαλανε και θα σου κανουν και ευκολιες πληρωμης. Πελατης μου εφυγε απο vodafone σταθερο που ειχε γτ δν ειχε ιντερνετ τους ζητησε να του βαλουν και του ζητησαν 20 ευρω για την ενεργοποιηση του ιντερνετ, εκανε μεταφορα της γραμμης στην cyta και μολις ειδαν το αιτημα 100 τηλεφωνα, εκεινος ανενδοτος να τους λεει με χασατε απο πελατη κλπ κλπ, και τωρα του κανανε μεχρι και ευκολιες πληρωμης της ρητρας. Τετοια περιστατικα τα εβλεπα καθημερινα
αυτη ειναι καλυτερη λυση το εχω κανει κ εγω κ μου εκαναν κ μειωση πακετου 50% απλα στα πρωτα 1-2 τηλ που θα σε παρουν θα το παιζεις ανενδοτος

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom