Υπάρχει η δυνατότητα επεξεργασίας (Τροποποίηση), για να επεξεργαστείς το μήνυμά σου. Η δυνατότητα τροποποίησης θα ισχύει για 30 λεπτά από τη δημιουργία της δημοσίευσής σου.
Αν δεν επεξεργαστείς στο μήνυμά σου στην επόμενη μισή ώρα, θα αναγκαστώ να το διαγράψω.
Το μήνυμά σου είναι εκτός θέματος, συνάδελφε. Πάντως απ όσο θυμάμαι υπάρχει σίγουρα ένα τέτοιο σινεμά στον Βαρδάρη και ένα άλλο στην Κωνσταντινουπόλεως λίγο πριν την Μπότσαρη. Περισσότερα δεν ξέρω γιατί σε τέτοιο σινεμά δεν έχω πάει ποτέ μου.
Το μήνυμά σου είναι εκτός θέματος, συνάδελφε. Πάντως απ όσο θυμάμαι υπάρχει σίγουρα ένα τέτοιο σινεμά στον Βαρδάρη και ένα άλλο στην Κωνσταντινουπόλεως λίγο πριν την Μπότσαρη. Περισσότερα δεν ξέρω γιατί σε τέτοιο σινεμά δεν έχω πάει ποτέ μου.
και μη πας φιλε...ασχημη φαση... μια βραδια που ημουνα κωλοτρυπιδι απο το ποτο πηγα με 2 φιλες μου σε αυτο στο βαρδαρη για χαβαλε...ασχημο πραγμα... τον παιζανε κατι ρωσοποντιοι διπλα μας...ασε που φοβηθηκα μη κλειδωσουν καμια πορτα και μας βιασουν και τους 3 εκει