Νέα

Κινηματογράφος για τσόντες - Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

x-frosty

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
paidia ksereis kaneis an paizei kanena tetiou eidous cinema thesaloniki?

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Θα παρακαλέσω να χρησιμοποιούμε ελληνικούς χαρακτήρες και όχι μόνιμα κεφαλαία, όπως αναγράφεται και στους www.bourdela.tv/index.php?option=com_smf&Itemid=168&topic=2.msg914#new]κανόνες του forum[/url].

Υπάρχει η δυνατότητα επεξεργασίας (Τροποποίηση), για να επεξεργαστείς το μήνυμά σου. Η δυνατότητα τροποποίησης θα ισχύει για 30 λεπτά από τη δημιουργία της δημοσίευσής σου.

Αν δεν επεξεργαστείς στο μήνυμά σου στην επόμενη μισή ώρα, θα αναγκαστώ να το διαγράψω.

Ευχαριστώ

OP
OP
X

x-frosty

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
εχεις κατι να προτεινεις?

JohnWoo

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Το μήνυμά σου είναι εκτός θέματος, συνάδελφε. Πάντως απ όσο θυμάμαι υπάρχει σίγουρα ένα τέτοιο σινεμά στον Βαρδάρη και ένα άλλο στην Κωνσταντινουπόλεως λίγο πριν την Μπότσαρη. Περισσότερα δεν ξέρω γιατί σε τέτοιο σινεμά δεν έχω πάει ποτέ μου.

ftyman

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Το μήνυμά σου είναι εκτός θέματος, συνάδελφε. Πάντως απ όσο θυμάμαι υπάρχει σίγουρα ένα τέτοιο σινεμά στον Βαρδάρη και ένα άλλο στην Κωνσταντινουπόλεως λίγο πριν την Μπότσαρη. Περισσότερα δεν ξέρω γιατί σε τέτοιο σινεμά δεν έχω πάει ποτέ μου.
και μη πας φιλε...ασχημη φαση... μια βραδια που ημουνα κωλοτρυπιδι απο το ποτο πηγα με 2 φιλες μου σε αυτο στο βαρδαρη για χαβαλε...ασχημο πραγμα... τον παιζανε κατι ρωσοποντιοι διπλα μας...ασε που φοβηθηκα μη κλειδωσουν καμια πορτα και μας βιασουν και τους 3 εκει

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom