You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Kim Kardashian... είσαι μεγάλη κάβλα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gkaz
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 197K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
karma_sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
http://l1.yimg.com/bt/api/res/1.2/ooldylhgQJVucbtMwK4ReA--/YXBwaWQ9eW5ld3M7Zmk9aW5zZXQ7aD02MTI7cT04NTt3PTQzOQ--/[URL unfurl="true"]http://media.zenfs.com/el_GR/News/missbloom/missbloom_kim_kardashian_esorouxa_sexy2.jpg[/img[/URL]]
[url=http://gr.omg.yahoo.com/news/%CE%B7-kim-kardashian-%CE%BC%CE%B5-%CE%B5%CF%83%CF%8E%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%87%CE%B1-%CF%84%CE%B9-%CF%83%CE%B5-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BE%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%8D%CE%B5%CE%B9-101017651.html]gr.omg[/url]
[/quote]
Καύλααα!
collateral
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 93
- Like
- 448
- Πόντοι
- 3.280
είναι όλη η οικογένεια για πολλά γαμήσια !
όλες είναι μέσα στη καύλα......................αλήθεια.............πόσο ακτιμάτε μιά παρτούζα με όλη την οικογένεια ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ , αλήθεια..........................πόσα !
όλες είναι μέσα στη καύλα......................αλήθεια.............πόσο ακτιμάτε μιά παρτούζα με όλη την οικογένεια ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ , αλήθεια..........................πόσα !
Thessalon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2011
- Like
- 1.122
- Πόντοι
- 216
Αστο φιλε...πεσε για υπνο καλυτερα
aerid
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
ρε φιλε..πλακα μας κανεις?????θα προτιμουσες μια ψηλη αχαρη απο την κορμαρα της kim????Kim Kardashian... είσαι μεγάλη ΤΑΠΑ
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.294
- Πόντοι
- 3.556
εσυ ησουνα που κερδισες το τζοκερ την προηγουμενη κυριακη ?
μια κανονικη μουναρα σιγουρα την προτιμουσα ..ρε φιλε..πλακα μας κανεις?????θα προτιμουσες μια ψηλη αχαρη απο την κορμαρα της kim????
ειναι πολυ ωραια η κιμ και στυλατη,αλλα πολυ πινεζα
καθαρα μιντια προτζεκτ
εχω γαμισει πολλες καλυτερες στην ζωη μου,ελλαδα κυπρο ουκρανια και σκανδιναυες τουριστριες
δεν την απαξιωνω τελειως ,αλλα οχι τωρα και να εξαδανικευουμε, γυναικα με διαστασεις φιλιπινεζας,,
σορρυ
aerid
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ...τωρα ειναι ηδη νεα υορκη....!!!εσυ ησουνα που κερδισες το τζοκερ την προηγουμενη κυριακη ?
aerid
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
κατσε ρε κουμπαρε!!!λες και την εχεις γαμησει μιλας!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαμια κανονικη μουναρα σιγουρα την προτιμουσα ..
καθαρα μιντια προτζεκτ
εχω γαμισει πολλες καλυτερες στην ζωη μου,ελλαδα κυπρο ουκρανια και σκανδιναυες τουριστριες
δεν την απαξιωνω τελειως ,αλλα οχι τωρα και να εξαδανικευουμε, γυναικα με διαστασεις φιλιπινεζας,,
σορρυ
κατσε να την δοκιμασεις πρωτα κ μετα πες μας!!!
Επισκέπτης
ειδες ομως τι ωραια πιπα κανει στο βιντεο η πινεζα;μια κανονικη μουναρα σιγουρα την προτιμουσα ..
καθαρα μιντια προτζεκτ
σορρυ
aerid
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Πες τα αδερφε!!!!ειδες ομως τι ωραια πιπα κανει στο βιντεο η πινεζα;
σχινο κι εδω εισαι ρε συ?ειδες ομως τι ωραια πιπα κανει στο βιντεο η πινεζα;
,καλα τωρα,,,αν δεν ηταν η κιμ,κι ηταν αγνωστη,δεν την γαμαγες,
θαπερνες τωρα στην ρωσσια να γαμησεις 1.50 γκομενα,,,αυτο λεω,,θαπαιρνες η κανα αλογο,η κανα μουνι χυσε με στο 1.70
αυτη δεν την επαιρνες..λεω,,
aerid
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
ρε συ δεν ειναι 1,50...1,60 ειναι η κοπελα...και στο κατω κατω με τακουνια πηδα την αν δεν βολευεσαι!!!!!!!σχινο κι εδω εισαι ρε συ?
θαπερνες τωρα στην ρωσσια να γαμησεις 1.50 γκομενα,,,αυτο λεω,,θαπαιρνες η κανα αλογο,η κανα μουνι χυσε με στο 1.70
αλλωστε το υψος το εχει βαλει αλλου..δες το κ ετσι!
Επισκέπτης
Ε!! 1,50 ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΙΑ ΛΕΤΤΟΝΗ ΜΕ 399 ΚΙΛΑ ΒΥΖΟΥςσχινο κι εδω εισαι ρε συ?
ΜΕ ΞΕΝΕΡΩΣΕ
το ταπιδι
Αλλα η κιμ ειναι κιμ οσο να ναι εχει καβλοφατσα και τσιμπουκοχειλα
μια πιπα της τον εδινα
παω και με 165 ουκρανες ρε δεν παω μονο με 170 και πανω κι εσυ