Νέα

Kim Kardashian... είσαι μεγάλη κάβλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gkaz
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 198K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Πασάς είσαι τύπε, ποιος στη χαρη σου
φιλε απλα εχω διευρυμενα ορια για αυτο εχω ποσοτητα αυτην την στιγμη αν δεις ποστ μου αρχη καλοκαιριου ειχα μονο 2 και για ποιοτητα μπουρδελοτσαρκα.
ΑΛΛΟ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΛΛΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑ,
ποιοτητα εχω πετυχει σε εμφανιση παλιοτερα. με αριστα το 10 βαζω
6 στην καλη μου
5 στην καρντασιαν και στην σαν καρντασιαν 18αρα και
4 στην αλλη.
δεν θεοποιω την καρντασιαν και οποιοδηποτε μετρια επειδη εχει φωτο στο ιντερνετ  :jerking:

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
φιλε απλα εχω διευρυμενα ορια για αυτο εχω ποσοτητα αυτην την στιγμη αν δεις ποστ μου αρχη καλοκαιριου ειχα μονο 2 και για ποιοτητα μπουρδελοτσαρκα.
ΑΛΛΟ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΛΛΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑ,
ποιοτητα εχω πετυχει σε εμφανιση παλιοτερα. με αριστα το 10 βαζω
6 στην καλη μου
5 στην καρντασιαν και στην σαν καρντασιαν 18αρα και
4 στην αλλη.
δεν θεοποιω την καρντασιαν και οποιοδηποτε μετρια επειδη εχει φωτο στο ιντερνετ  :jerking:

κανε λιγο παρεα του καρχαρια ρε τυπε!!  :tits2: :cum:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Ασχημη δεν ειναι. Ασχημη ειναι πχ. η λαιδη γκαγκα. Αυτη απλα ειναι ξεχειλωμενη απ τις μπαντες (και τους πάντες)
η λαιδη γκαγκα δεν ειναι ασχημη,ειναι φρηκ σοου...αυτο λανσαρει...η γκαρντασιαν ειναι ταλαιπωρια....πρεπει να ποσταρονται οι φωτος της στο νημα σκατομπαζα που το παιζουν μοντελα...απλα επειδη ειναι πολυ κατω του μεσου ορου πουλαει πολυ το σεξ στορι που πλασσαρει(απο αυτο κονομαει)γιατι ολες-οι που την παρακολουθουν στα περιοδικα και στα ριαλιτι μπορουν να πουνε πφφφφ εγω καλυτερη/ος ειμαι...μια φορα εχει φερει ενας κολλητος 2 γκομενες(που δεν ηξερα) να βγουμε τετραολεο...η μια ηταν ιδια κοψια -μουρη -σουλουπι μειον κανα δυο μυρια ευρω φτιασιδια...ακομα ντρεπομαι για κεινη τη μερα και να φανταστεις η δευτερη ηταν δυνατο εργαλειο....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Σε εμένα αρέσει και γούστα είναι αυτά.

Πώς σε εμένα αρέσει η ο ευταξίας η ησυχία και σε εσένα αρέσουν τα μπάχαλα οι λεηλασίες και οι ταραχές; Ένα τέτοιο πράγμα φαντάσου  :birdman:
...το χουμε καταλαβει οτι εισαι δροσερος... :birdman:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
δεν πηδαμε μονο ημιανεπτυγμενες η μια γκομενα που εχω εχει 4αρι βυζι και μικρο κωλο, η αλλη 3αρι και μεγαλο κωλο αλα καρντασιαν ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ, ΜΠΑΖΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ (18) ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ 18 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΚΑΥΛΩΝΕ, και μια αλλη επισης χοντροκωλα με 2αρι βυζι ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΣΩΜΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΦΑΤΣΑ ΤΗΣ.
να λεμε τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη.
η κιμ καρντασιαν ειναι κοντοστουπα χοντροκολα, αν την βαλω διπλα στις 50 μαθητριες (λυκειο) μου μεσα στις 5 πιο χαλια θα την βαλεις.
εγω αυτη τη στιγμη εχω 1 καλυτερη γκομενα και 2 χειροτερες απο την καρντασιαν.
ρε συ,σιγουρα δεν εισαι ο παραγοντας του εδεσσαικου?

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.748
Πόντοι
3.656
Ασχημη δεν ειναι. Ασχημη ειναι πχ. η λαιδη γκαγκα. Αυτη απλα ειναι ξεχειλωμενη απ τις μπαντες (και τους πάντες)

τυπε αυτο που εκτιμω ιδιαιτερα στην κιμ ειναι οτι τα καταπινει.μεγαλο προσον στη γυναικα  :grin:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
τυπε αυτο που εκτιμω ιδιαιτερα στην κιμ ειναι οτι τα καταπινει.μεγαλο προσον στη γυναικα  :grin:
κι αν εισαι κ ψωλαρας την περνας οβελια με τον πουτσο σου,να γυριζει πανω το κοντοπουτανιμιλφ!!!! :fuck2: :fuck2: :fuck2:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

σε εσενα ομως τυπε θα μπορεσει να τα καταπιει ολα? πολυ χυνεις απο οσο βλεπουμε  :grin:  :2funny: :2funny:

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Πόσοι σώφρονες άραγε θα λέγατε όχι αν σας ερχόταν η Kim και σας έλεγε έτσι απλά ...πήδα με ...

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.748
Πόντοι
3.656

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
Πόσοι σώφρονες άραγε θα λέγατε όχι αν σας ερχόταν η Kim και σας έλεγε έτσι απλά ...πήδα με ...
θα πηγαιναμε με 90 απο τις 100 μικροτερες μας αλλη κουβεντα αυτη.
και τη καρντασιαν αν δεν ηταν διασημη θα την πηδαγαμε ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
294
Πόντοι
36

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Σε εμένα αρέσει και γούστα είναι αυτά.

Πώς σε εμένα αρέσει η ευταξία η ησυχία και σε εσένα αρέσουν τα μπάχαλα οι λεηλασίες και οι ταραχές; Ένα τέτοιο πράγμα φαντάσου  :birdman:
δεν χαρακτηρισα το γουστο σου ....εσυ μπορει να γουσταρεις να γλειφοκολιαζεσαι με τον τραμουντανα και να σας κανει ματι ο μπολντης....γουστα ειναι αυτα....ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΟΜΩΣ συμφωνα με τα στανταρ ομορφιας της εποχης που ζουμε,αυτη η τυπισα ειναι τελειως μπαζο....δεν ακουμπαει καν...απλα ειναι ενα προιον -ανοιγμα προς την τεραστια δεξαμενη πατσαβουρας εκει εξω ....ουσιαστικα ειναι ενθαρυνση προς ολες τις γυναικες που απεχουν πολυ ,εστω και απο τον μεσο ορο ομορφιας -και αυτες ειναι πολυ μεγαλο κομματι της αγορας-οτι μπορουν να γινουν σεξυ και ποθητες αρκει να καταναλωνουν προιοντα και υπηρεσιες ομορφιας...Αυτη τη γυναικα ,αφτιασιδωτη ,με δυο παιδια ,να ζει σε 2αρι στα πατησια ,δεν θα την γαμουσες ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ......ΑΝ ΔΕΝ εχεις γαμησει τουλαχιστον 10ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ  μεχρι τωρα στη ζωη σου,ΚΟΨΕ ΤΟ ΣΠΟΡ και ξεκινα ψαρεμα....

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
στα τεσσερα αυστηρα

Stories