Mr. Dexter
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ξεροχυνω.!!
και εγω μαγκα μου
Μπορει καποιες απο αυτες που εβαλα τωρα να χουν ξαναμπει.
Αν εξαιρέσεις τις καραθολές παπαράτσι φωτογραφίες, το 99% των υπολοίπων φωτογραφιών που κυκλοφορούν σε περιοδικά έχουν περάσει καμια δεκαριά χέρια φώτοσοπ μέχρι να γίνουν "οκ"
Αν είναι δυνατόν αυτός ο κώλος, που είναι σαν πάνα που υπερχείλισε από σκατά (αν και ολόκληρη είναι σαν σακί με σκατά), να μην έχει κυτταρίτιδα
βυζιά σούπερ .... κώλος αντιαισθητικός.... ....πάω στοίχημα ότι θα έχει σφηνώσει στη λεκάνη πάνω από μια φορά...λες και φοραει πανα ειναι
ki o άλλος ο μαύρος το παίζει άνετος.....τι καραπουταναριο ειναι αυτο ;πως βγαινει ετσι εξω;
βυζιά σούπερ .... κώλος αντιαισθητικός.... ....πάω στοίχημα ότι θα έχει σφηνώσει στη λεκάνη πάνω από μια φορά...
Τι ανετος ρε φιλε;Δεν τον βλεπεις που φοβαται μη πεταχτει καμια πουτσα και την αρπαξει στον αερα η Κιμ;ki o άλλος ο μαύρος το παίζει άνετος.....
Τι ανετος ρε φιλε;Δεν τον βλεπεις που φοβαται μη πεταχτει καμια πουτσα και την αρπαξει στον αερα η Κιμ;
έτσι είναι φίλε μου...όταν παντρεύεσαι ένα πορνίδιο πολυτελείας.....Τι ανετος ρε φιλε;Δεν τον βλεπεις που φοβαται μη πεταχτει καμια πουτσα και την αρπαξει στον αερα η Κιμ;