Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 17
- Πόντοι
- 166
Οι άλλες 2 αδερφές πολύ μπάζα
ενω η κιμ μουναρα ρε αμα δεν την ξακωλιαζε ο απαπης κοινη θεα δεν θα την ηξερε ουτε η μανα της, ο κωλος της ειναι σαν το εντερπραιζ και την λετε μουναρα
Και σε ειχα πιο πολυ για all-star και τρυπια μαλιστα.Ωραίες οι μπότες της μαλάκως. Πρέπει να είναι και λουμπουτέν μη γαμήσω.
Τι λες ρε?
Η αριστερη μου φαινεται και γαμω τα μουνια!
με το sex and the city το ειδαν ολες Sarah Jessica ParkerΚαι σε ειχα πιο πολυ για all-star και τρυπια μαλιστα.
Ωραίες οι μπότες της μαλάκως. Πρέπει να είναι και λουμπουτέν μη γαμήσω.
ενω η κιμ μουναρα ρε αμα δεν την ξακωλιαζε ο απαπης κοινη θεα δεν θα την ηξερε ουτε η μανα της, ο κωλος της ειναι σαν το εντερπραιζ και την λετε μουναρα
Καλά ναι μαλακίζομαι τώρα ... μπάζα μπάζα τυπου γατάκι δεν είναι απλά η μεσαία έχει σκατόφατσα ενώ η άλλη είναι 1,50 30 κιλά ....
Και σε ειχα πιο πολυ για all-star και τρυπια μαλιστα.
ρε δεν μπα να την θεωρεις και μις κοσμος, χεστηκα, απλα μην το λεςΓτ δεν κάνεις αστέρι μου εσύ ένα ριάλιτι με την ζωή σου να πάρεις και συ ?
Ε για μένα είναι μουνάρα ... πρόμπλεμ?
πφφ κακός μπελααας ...
Γτ δεν κάνεις αστέρι μου εσύ ένα ριάλιτι με την ζωή σου να πάρεις και συ ?
Καλά ναι μαλακίζομαι τώρα ... μπάζα μπάζα τυπου γατάκι δεν είναι απλά η μεσαία έχει σκατόφατσα ενώ η άλλη είναι 1,50 30 κιλά ....
FIXED!
Αλλά την βάφουν άλλοι τοοοοοόσο γαμάτααα
αν το κυκλοφορήσεις εσύ θα είναι τσόντα,Πρέπει να κυκλοφορήσω κανα sex-tape πρώτα και μετά θα μου κάνουν πρόταση.
Ναι μωρή γιατί η Κιμ είναι και πρώτο μπόι να πούμε. Άει γαμήσου.
Για ξεκάρφωμα, μη νομίζεις.
ρε δεν μπα να την θεωρεις και μις κοσμος, χεστηκα, απλα μην το λες
Πρέπει να κυκλοφορήσω κανα sex-tape πρώτα και μετά θα μου κάνουν πρόταση.
Ωραία η υπογραφή σου, αλλά βάλε ένα it μετά το keep για να δείχνει αυτό που εννοείς!
αν το κυκλοφορήσεις εσύ θα είναι τσόντα,
αν "διαρεύσει χωρίς τη θελησή σου" τότε θα πετύχεις αυτό που θέλεις.
σωστό tact uber alles.
FIXED!
σχόλιο: άμα ήταν στην ελλάδα θα ήταν ένα απλά χοντρόκωλο,κοντό ξέκωλο, αλλά ας όψεται τώρα που είναι στην αμερική και κάνει καριέρα ως αυτό το πράγμα