Νέα

Kim Kardashian... είσαι μεγάλη κάβλα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gkaz
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 198K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Τραβάω τα βυζιά μου να μεγαλώσουν ένα πράγμα.
Σας αρέσει? No problemo.Σας αρέσει και η Megan Fox? Πάλι οκ.
Εμένα πάλι δε μ αρέσουν.

τις θεωρω θεες και τις δυο ...  :-
αλλα δλδ εσυ ποια θεωρεις μουναρα,θεα,πανεμορφη κτλ ?  :idiot:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Αν δυσκολεύεσαι να διαλέξεις εμότικον μη βάζεις καθόλου μικρή.
Στο μουνί σου ποια θεωρώ εγώ όμορφη.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

:2funny:

εγώ πάντως, όλες όσες έχουν αναρτήσει εδώ ως μοντέλες, ελληνίδες και ξένες, έναν τουλάχιστον μπούτσο τους τον έσφιγγα να πω την αλήθεια...  :sunglasses:

αυτό με κάνει σαβουρογαμόσαυρο? :huh:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
:2funny:

εγώ πάντως, όλες όσες έχουν αναρτήσει εδώ ως μοντέλες, ελληνίδες και ξένες, έναν τουλάχιστον μπούτσο τους τον έσφιγγα να πω την αλήθεια...  :sunglasses:

αυτό με κάνει σαβουρογαμόσαυρο? :huh:
.....Σε κανει πρακτικο :grin: :grin: :grin: :grin:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Στο μουνί σου ποια θεωρώ εγώ όμορφη.

δεν νομιζω να σε ρωτησα με υφακι αλλα τεςπα  :uglystupid: ... απλα μια ερωτηση εκανα αν δεν μπορεις να απαντησεις κανονικα ... μην απαντας καθολου  :-...
δεν σε κατεκρινε κανενας γτ δν σ αρεσει η καρντασιαν ή η φοξ  :crazy: ...

τωρα ειχα ποικιλια ομως ...

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
λογω των κονε που εχει ο daddy στο LA η συγκεκριμενη πληρωνεται κ μονο για να συμμετασχει σε events
κ να διαφημιζει την αρμενικης καταγωγης κωλαρα!
Πηρε κ τα ποσοστα της για τα γαμησια με τον αραπη στο βιντεο που κυκλοφορησε κ
Μια φωτο με πολυ καλη αναλυση

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
:knockinb:

Συνημμένα

• kim-kardashian-unreleased-playboy-03x.JPG
    kim-kardashian-unreleased-playboy-03x.JPG
    66,8 KB · Εμφανίσεις: 23

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Σας αρέσει και η Megan Fox? Πάλι οκ.

Η Μέγκαν Ντενίζ Φοξ είναι μια Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο. Η καριέρα της στο μόντελινγκ ξεκίνησε το 1999 και δύο χρόνια αργότερα πέρασε στο χώρo του κινηματογράφου. Έγινε ευρύτερα γνωστή με τη συμμετοχή της στην ταινία του Μάικλ Μπέι, Transformers.

Η μελαχρινή Μέγκαν Φοξ θεωρείται μια νεότερη... έκδοση της Αντζελίνα Τζολί, και όλοι περιμένουν με ανυπομονησία την εξέλιξη της καλλιτεχνικής της πορείας και την απόδειξη ότι, εκτός από την ομορφιά της, κρύβει και εσωτερικά χαρίσματα.

Η Μέγκαν γεννήθηκε στις 16 Μαΐου του 1986 στο Τένεσι των ΗΠΑ. Οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν μικρή, και έτσι εκείνη και η μεγαλύτερη αδελφή της μεγάλωσαν μαζί με τη μητέρα και τον πατριό τους. Ξεκίνησε μαθήματα χορού στα 5 της χρόνια, ενώ ταυτόχρονα παρακολουθούσε μάθημα δραματικής τέχνης στο δημοτικό. Στο γυμνάσιο έπεφτε συχνά θύμα λεκτικής κακοποίησης από μεγαλύτερα κορίτσια, και αυτός ήταν ένας λόγος που σιχαινόταν το σχολείο.

«Μισούσα το σχολείο, δεν με ενδιέφερε, και επειδή πάντα ήθελα να γίνω ηθοποιός, η μόρφωση που έπαιρνα ήταν απλώς άχρηστη για εμένα» έχει δηλώσει. Η καριέρα της άρχισε από τις πασαρέλες και τα μεγάλα ντεφιλέ. Οι αντιθέσεις στην εμφάνισή της, τα σκούρα μαλλιά και τα ανοιχτόχρωμα μάτια, έλκυαν φωτογράφους και σχεδιαστές μόδας, κι έτσι από τα 14 της χρόνια απέκτησε εμπειρία εργαζόμενη ως μοντέλο.

Το ντεμπούτο της στην υποκριτική ήρθε το 2001, όταν εκείνη ήταν μόλις 16 ετών, με την ταινία «Holiday in the sun». Έκτοτε ακολούθησαν συμμετοχές της σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, όπως στις «Ocean Ave», «What I like about you», «Δύο και κάτι άντρες». Συμμετείχε, επίσης, σε δεύτερους ρόλους στις ταινίες «Confessions of a teenage drama queen», «Bad boys 2» κ.ά., μέχρι που το 2007 άρπαξε μια μεγάλη ευκαιρία..Της πρότειναν να πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Transformers», στο πλευρό του Σάια Λα Μπέουφ, η ταινία σημείωσε τεράστια εμπορική επιτυχία.
Η προσωπική ζωή της Μέγκαν, η συμπεριφορά και ο τρόπος ζωής της απασχολούν σχεδόν καθημερινά τα ξένα μέσα ενημέρωσης, που δεν χάνουν ευκαιρία να πουλάνε φύλλα με gossip που αναφέρονται στην ίδια.

Η 23χρονη ηθοποιός έχει γίνει θέμα συζήτησης για τα πολλά τατουάζ που κοσμούν το σώμα της. Σε φανερά και... κρυφά σημεία του σώματός της έχει σημαδευτεί τουλάχιστον 8 φορές. Έχει τατουάζ με τη Μέριλιν Μονρόε, κάποια ιδεογράμματα, στίχους από τον Σαίξπηρ, ινδικά σύμβολα και πολλά άλλα. Η αντισυμβατική της συμπεριφορά χαρακτηρίζει κάθε έκφανση της ζωής της, και η Μέγκαν δεν ντρέπεται ούτε φοβάται να εκφράζεται ανοιχτά και δημόσια για τις ερωτικές της σχέσεις, τα παραστρατήματά της και οτιδήποτε άλλο μπορεί να σκανδαλίσει το κοινό.

Έχει παραδεχτεί ότι έχει πάρει ναρκωτικά, αλλά δεν της άρεσε η αίσθηση, γι' αυτό και δεν συνέχισε τη χρήση. Μόνο μαριχουάνα καπνίζει, όπως η ίδια αναφέρει, γιατί της αρέσει και ευελπιστεί κάποια στιγμή να νομιμοποιηθεί. Έχει παραδεχτεί, επίσης, ότι έλκεται ερωτικά από γυναίκες. Άλλωστε στα 18 της είχε σχέση με μια 20χρονη στρίπερ. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «GQ» είχε τονίσει πως είναι αμφιφυλόφιλη και πως τελευταία έχει εμμονή με την ερμηνεύτρια Τσέριλ Κόουλ. [size=20pt]Το 2008 οι αναγνώστες του περιοδικού «FHM» την ψήφισαν ως την πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο.[/size]

Το κακό είναι ότι αρέσει σε πάρα πολλούς, οπότε μάλλον εσύ δεν είσαι ο φυσιολογικός  :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
δεν νομιζω να σε ρωτησα με υφακι αλλα τεςπα  :uglystupid: ... απλα μια ερωτηση εκανα αν δεν μπορεις να απαντησεις κανονικα ... μην απαντας καθολου  :-...
δεν σε κατεκρινε κανενας γτ δν σ αρεσει η καρντασιαν ή η φοξ  :crazy: ...
τωρα ειχα ποικιλια ομως ...
Δε σε παίρνω απ τα μούτρα μικρή,ποτέ δεν το κάνω αυτό.Απλά όποιος δεν του αρέσει όποια αρέσει σε μας δεν καθίσταται απαραίτητα "βλάκας".Γι αυτό ήταν η ένστασή μου και μόνο.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Το κακό είναι ότι αρέσει σε πάρα πολλούς, οπότε μάλλον εσύ δεν είσαι ο φυσιολογικός  :grin:
Θα το κοιτάξω αγαπητό μου λιοντάρι μπορεί να μεγαλώνω και να παραξενεύω που ξέρεις.
Μεταξύ μας μου αρέσουν πολλές πολύ πιο άσχημες αντικειμενικά απ τη Μέγκαν Φοξ.
Άσε να διαφωνούμε και σε κάτι,στα πιο πολλά συμφωνούμε,θα καταντήσει βαρετό στο τέλος.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Δε σε παίρνω απ τα μούτρα μική,ποτέ δεν το κάνω αυτό.Απλά όποιος δεν του αρέσει όποια δεν αρέσει σε μας δεν καθίσταται απαραίτητα "βλάκας".Γι αυτό ήταν η ένστασή μου και μόνο.

μα το ιμοτικον ιντιοτ δεν το εβαλα για σενα αλλα για μενα ...

και δεν εννοουσα οτι εισαι βλακας ...
απλα μου γεννηθηκε η απορια ποια γυναικα μπορει να θεωρεις οσα ανεφερα ....
τεςπα ... ολα οκ

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Κάτι μπάζα μ αρέσουν,κοκαλιάρες κυρίως,μην ασχολείσαι.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Με λίγα λόγια όσα γράφονται,και από μένα,εδώ μέσα για γκόμενες,μουσικές,πολιτικά,ομάδες κλπ προσπαθώ να τα βλέπω λίγο χαλαρά και αποστασιοποιημένα.Για να καταλάβεις γενικά το πνεύμα.Δε θέλω να πείσω κανέναν ούτε για το καλο μου γούστο,ούτε για την εξυπνάδα μου,ούτε για την ομορφιά μου,ούτε για τις απόψεις μου.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Με λίγα λόγια όσα γράφονται,και από μένα,εδώ μέσα για γκόμενες,μουσικές,πολιτικά,ομάδες κλπ προσπαθώ να τα βλέπω λίγο χαλαρά και αποστασιοποιημένα.Για να καταλάβεις γενικά το πνεύμα.Δε θέλω να πείσω κανέναν ούτε για το καλο μου γούστο,ούτε για την εξυπνάδα μου,ούτε για την ομορφιά μου,ούτε για τις απόψεις μου.

μα καλα κανεις ... σωστα πρατεις ...
απλα με σκαλωσες γτ μου την ειπες χωρις λογο , αφου δεν στην ειπα ουτε για το γουστο σου ουτε για τπτ ... κουβεντα να γινεται ...
εεε απλα μια παρεξηγηση παει περασε ...  :grin: :cheesy:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
μα καλα κανεις ... σωστα πρατεις ...
απλα με σκαλωσες γτ μου την ειπες χωρις λογο , αφου δεν στην ειπα ουτε για το γουστο σου ουτε για τπτ ... κουβεντα να γινεται ...
εεε απλα μια παρεξηγηση παει περασε ...  :grin: :cheesy:

:idiot:

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
654
Πόντοι
96
το απόλυτο μελαχρινο καμπυλοτό μουνί !!!

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Η γκομενα εχει εναν κωλο σαν τραπεζι! Δε μπορω να καταλαβω πως γινεται να σας αρεσει... Βαλτε αν γινεται και μια ψηφοφορια σας αρεσει η Κιμ? Πιστευω δεν ειμαι ο μονος που δεν του αρεσει..

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
654
Πόντοι
96
Η γκομενα εχει εναν κωλο σαν τραπεζι! Δε μπορω να καταλαβω πως γινεται να σας αρεσει... Βαλτε αν γινεται και μια ψηφοφορια σας αρεσει η Κιμ? Πιστευω δεν ειμαι ο μονος που δεν του αρεσει..
:2funny: φίλε μου με τέτοιο nik name  και τέτοια φωτό...δεν πιστεύω να πολυ πέρνουμε και στα σοβαρά την κρίση σου για το ποια γυναίκα είναι ωραία  ;)

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

Stories