Ερχόμενος μέσω Κηφισού, στο ρεύμα προς Λαμία, στη γέφυρα της Πέτρου Ράλλη πας από κάτω. Μετά τα φανάρια της Πέτρου Ράλλη και συνεχίζοντας ευθεία προς Ιερά Οδό στα 100-150μ είναι η πρώτη στάση λεωφορείου. Λίγο μετά από τη στάση είναι η πρώτη πιάτσα. Καμιά 100ριά μέτρα μετά (ακριβώς στη διχάλα όπου ξαναβγαίνεις στη λεωφόρο Κηφισού είναι άλλη μια στάση λεωφορείου. Εκεί είναι η 2η πιάτσα.
Συνήθως συχνάζουν εκεί 2-3 διαφορετικές (σε διάφορες εποχές έχω πετύχει 4 διαφορετικά κομμάτια). Δηλώνουν Βουλγάρες αλλά δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι είναι Αλβανίδες. Ταρίφα στα 30€ (μη διαπραγματεύσιμη). Έξτρα περιποίηση +10 - 15€. Ξενοδοχείο δεν ξέρω γιατί δεν έχω ρωτήσει. Η μόντα γίνεται σε παρακείμενο βενζινάδικο BP στον παράδρομο (ακριβώς μετά την 2η πιάτσα). Έχω πάρει τις 2. Υπομονετικές. Τίποτα όμως το εξαιρετικό. Προσοχή. Συχνά πυκνά κάνει την εμφάνιση του ψηλό τραβέλι. Επίσης ενφανίζεται αυτοκίνητο παρκαρισμένο (μεταμεσονύχτιες ώρες) με ταβέλι στη θέση του οδηγού έτοιμο για όλα. Επίσης έξτρα προσοχή με τις Βουλγάρες-Αλβανίδες. Μπαίνοντας στο αμάξι το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να τηλεφωνήσουν. Οι νταβάδες, συνεπώς, είναι σε απόσταση βολής και είναι καλό να αποφεύγονται οι μαλακίες.
Συνεχίζοντας μετά την 2η πιάτσα στρίβουμε δεξιά στα φανάρια της Ιεράς Οδού. 100-150μ μετά τα φανάρια της CITROEN Χανιαδάκης στο δεξί χέρι έχει μια μεγάλη κόκκινη επιγραφή. Εκεί συχνάζουν 1-2 διαφορετικά κομμάτια. Ακριβώς απέναντι υπάρχει μια στάση λεωφορείου. Εκεί επίσης έχω δει κατα καιρούς 3 διαφορετικά τεμάχια. Τιμή στα 40€ με τα απολύτως απαραίτητα. Δεν έχω δοκιμάσει και δεν γνωρίζω απόδοση. Παλιότερα (και για λίγα φεγγάρια) σύχναζε ένα ψηλό τεμάχιο ακριβώς έξω από τον Χανιαδάκη. Τιμή στα 40€ και κουλουράκι +10€. Την πήρα και άξιζε. Πλέον έχει αξαφανιστεί.
Παρακάτω επί της Ιεράς Οδού και λίγο πριν το κέντρο Βοτανικός υπάρχει πιάτσα με τραβέλια. Παλιότερα είχα πετύχει εκεί 2 τσιγγάνες με ταρίφα στα 30€. Η μία που πήρα πραγματικά τα άξιζε και ήταν για μένα σημείο αναφοράς για την περιοχή. Δυστυχώς χάθηκε (και η μαλακία είναι ότι έδινε και τηλέφωνο και δεν το πήρα ο λακαμάς).