anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.211
- Πόντοι
- 506
...Ρε δεν πάνε να γαμηθούν λέω γω...που δεν ανοίγουν κιόλας...
...Ρε δεν πάνε να γαμηθούν λέω γω...που δεν ανοίγουν κιόλας...
λοιπον χριστινα χωριs παρεξηγηση ε ? καλα κανειs και ξηγιεσαι καθαρα απο την αρχη. παντα ετσι πρεπει( οχι μονο στα μασατζιδικα). αποκλειεται να μην σε θυμοτανε. θα σου πω αλλη φορα παρα πολλα για την σοφια. τωρα βαριεμαι. το μονο καλο σε αυτο το μαγαζι ειναι η ανεση χρονου. απο εμφανιση ολεs τουs ειναι ασε να πανε. mono για extreme μιλφακηδεs.Η νοοτροπία του συγκεκριμένου μαγαζιού είναι λίγο περίεργη.
Το καλοκαίρι του 2008 είχα πάει και μου είχε κάτσει στο μυαλό η Σοφία (milf).
Ήταν πορτιέρισσα και δεν ''δούλευε'' υποτίθεται.
Μου είπε: ''έλα άλλη μέρα που δεν θα είμαι υπεύθυνη υποδοχής''. Ξαναπήγα άλλη μέρα και μου είπε τα ίδια.
Τέλος πάντων, επειδή έκανε τη δύσκολη και πάντα μας έλκει αυτό που δεν έχουμε, αποφάσισα να της προσφέρω παραπάνω λεφτά.
Τότε το σκέφτηκε. Πήγε και ρώτησε κάτι μέσα. Μετά ξαναήρθε και μου είπε εντάξει (για σεξ εννοείται).
Εγώ δεν περνάω μέσα αν δεν έχει ξεκαθαριστεί από πριν ότι το πρόγραμμα θα είναι φουλ (μπριζόλα).
Στο πρόγραμμα εντάξει καλή ήταν, δεν τρελλάθηκα κιόλας.
Στο τέλος μου ζήτησε συγνώμη για τη συμπεριφορά τους και μου είπε ότι προσέχουν ποιόν βάζουν μέσα.
Το καλοκαίρι του 2010 ξαναπήγα. Πάλι ήθελα την ίδια.
Μου τα μάσαγε για το πρόγραμμα. Δεν με θυμότανε. Φυσικά έφυγα.
Νομίζω ότι δεν αξίζει η προσπάθεια για κοπέλες που δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.
για το τραβηγμα που λεs, ενα ειναι το καταλληλο μαγαζι ειπαμε. αφου τουs αρεσει και δεν πονανε καθολου, εγω να μην τραβηξω ?Παλι τα κολπα σου εκανες και εκει; τραβηγμα ρογας εννοω κτλ.
Εμ γι'αυτο δεν ανοιγουν σ'εμας τους κοινους θνητους
Για ενημερωστε κυριε συναγωνιστα ,για την Σοφιαλοιπον χριστινα χωριs παρεξηγηση ε ? καλα κανειs και ξηγιεσαι καθαρα απο την αρχη. παντα ετσι πρεπει( οχι μονο στα μασατζιδικα). αποκλειεται να μην σε θυμοτανε. θα σου πω αλλη φορα παρα πολλα για την σοφια. τωρα βαριεμαι. το μονο καλο σε αυτο το μαγαζι ειναι η ανεση χρονου. απο εμφανιση ολεs τουs ειναι ασε να πανε. mono για extreme μιλφακηδεs.
θα τα πιστεψειs ?Για ενημερωστε κυριε συναγωνιστα ,για την Σοφια
Την εχω απωθημενο!!!
πολλες φορες εκει είναι αλλα γενικα νομιζω δεν δουλευει και πολυBy the way το Μαρινάκι που κατοικοεδρεύει ?
πηγες με μετα απο δυο ετη και περιμενες να σου στρωσει χαλί στο πάτωμα και να σε ρανει με ροδοπεταλα?Η νοοτροπία του συγκεκριμένου μαγαζιού είναι λίγο περίεργη.
Το καλοκαίρι του 2008 είχα πάει και μου είχε κάτσει στο μυαλό η Σοφία (milf).
Ήταν πορτιέρισσα και δεν ''δούλευε'' υποτίθεται.
Μου είπε: ''έλα άλλη μέρα που δεν θα είμαι υπεύθυνη υποδοχής''. Ξαναπήγα άλλη μέρα και μου είπε τα ίδια.
Τέλος πάντων, επειδή έκανε τη δύσκολη και πάντα μας έλκει αυτό που δεν έχουμε, αποφάσισα να της προσφέρω παραπάνω λεφτά.
Τότε το σκέφτηκε. Πήγε και ρώτησε κάτι μέσα. Μετά ξαναήρθε και μου είπε εντάξει (για σεξ εννοείται).
Εγώ δεν περνάω μέσα αν δεν έχει ξεκαθαριστεί από πριν ότι το πρόγραμμα θα είναι φουλ (μπριζόλα).
Στο πρόγραμμα εντάξει καλή ήταν, δεν τρελλάθηκα κιόλας.
Στο τέλος μου ζήτησε συγνώμη για τη συμπεριφορά τους και μου είπε ότι προσέχουν ποιόν βάζουν μέσα.
Το καλοκαίρι του 2010 ξαναπήγα. Πάλι ήθελα την ίδια.
Μου τα μάσαγε για το πρόγραμμα. Δεν με θυμότανε. Φυσικά έφυγα.
Νομίζω ότι δεν αξίζει η προσπάθεια για κοπέλες που δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.
Γιατι οχι!θα τα πιστεψειs ?
επισκεψη σημερα στο συγκεκριμενο μαγαζι για πρωτη φορα αλλα μαλλον κ τελευταια....κ για να μην παρεξηγηθω η σοφια η σεριφισα ευγενεστατη κ πανεξυπνη απο οτι καταλαβα απο ατακες που πεταγα κ απαντουσε αμεσως,ροστερ μονο δυο κοπελες μαρινα μιλφ μελαχρινη λεπτη παλια καραβανα εκει μεσα κ βαλεντινα κα υτη μιλφ γυρω στα 35 με πιασηματα,απο αυριο ειπε οτι θα εχει κ αλλη μια κοπελα,λοιπον στο θεμα δεν θα ξαναπερασω απλα κ μονο επειδη η κοπελες δεν ειναι του γουστου μου....
ανοιξε αυτο το μαγαζι ???? εννοω ανοιγουν την πορτα ???? δεν εχει πια νοηματα στην καμερα ??? 4 φορες εχω παει χωρις επιτυχια, πειτε ρε παιδια αν αλλαξαν τα πραγματα να προσπαθησω παλι.
αν δεν εισαι πελάτης και δεν γνωρίζουν την φυσιογνωμία σου πολύ δύσκολα ανοίγουν...
...από τότε που η Μαρίνα μας δεν πολυασχολείται με αυτό....πήρε την κάτω βόλτα...Εκτος κι αν τις πετυχεις την ωρα που παει η βοτκα συνεφο...
....υπάρχει ανανέωση θεραπευτριών;;;;