lakis mamoulakis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 29
- Like
- 2.069
- Πόντοι
- 1.796
κανα νεοτοερο απο τη γυρω περιοχη ?
Συνεχιζω να μην παρατηρω τιποτα παικτη. Ειμαι γκαβος, το αποφασισα.
κανα νεοτοερο απο τη γυρω περιοχη ?
Και ουτε θα δεις ποτε τιποτα εκει πανω ;)Συνεχιζω να μην παρατηρω τιποτα παικτη. Ειμαι γκαβος, το αποφασισα.
κρεμα απο τον Βαρσο και βολτα στην Κηφισια ....Must
Και οχι μονο κρεμα απο τον Βαρσο......κρουασαν με σοκολατα!!!!!!!!!!!!!!!
θα παθετε πλακα!!!!!!!!!!!!!!!!
μπρεζερακια με σαντυγι.....ΘΑΝΑΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!
μενω πολύ κοντα δεν εχω παρατηρησει τιποτα, που ειναι το νταραβερι ??Οχι ηταν πιτσιρικα αυτη που ειδα κ πολυ δυνατο τεμαχιο.Ενας ταριφας εκει που την βλεπαμε μαζι μου ειπε οτι σχεδον καθε μερα κανουν εκει πιατσα κ αυτη κ αλλες κ οτι πανε σε ενα ξενοδοχειο ακριβως πισω απο τον βασιλοπουλο.Μπορει να ηταν κ φιδια του ταριφα αλλα η τυπισσα εμοιαζε οντως να ψαρευει πελατες
η κοντή ξανθιά η τραβελόφατσα υπάρχει ακόμη την πέτυχα πριν από 2-3 μήνες φοράει ακόμη 12πονταευχαριστω, παντως μερικες βολτες που εχω κανει στην περιοχη εχω δει μια γυναικα γυρο στα 50-60 προφανως καπου εκει μενει η οποια ηταν ξανθια κοντη ασχημη παρακμιακη ,11 το πρωι με δωδεκαποντη γοβα ξεκολε στυλ και λεοπαρδαλε απο πανω γιαυτο ελεγα μπασ και ειναι η ιδια! οποιος μενει κοντα στο απολωνιον στο δρομο προς μελισια θα την εχει δει σιγουρα!
η κοντή ξανθιά η τραβελόφατσα υπάρχει ακόμη την πέτυχα πριν από 2-3 μήνες φοράει ακόμη 12ποντα
η άλλη με την τζιν φούστα που την έπεφτε σε οδηγούς για αξεσουάρ αυτοκινήτου έχει χαθεί προ πολλού
προ 20ετίας την είχα φορτώσει μπας και .. και με το που μπήκε μου αράδιασε όλη την τσάντα της
είχε από πετσιά μέχρι αποσμητικά
την ξεφόρτωσα άμεσα και με αγένεια
δεν θυμάμαι την στιχομυθία γιατί έχουν περάσει 20 χρόνια πάνω κάτωΕΛΑ ΡΕ ΤΥΠΕ!!!!!
Οντως την φορτωσες και σου βγαλε αποσμητικα???
Αρα στεκει δλδ αυτό που μου λεγαν οι δικοι μου-κι εγω τους κοροιδευα δλδ!
Και τι σου ελεγε δλδ?
Οτι να ναι...
Η κοπελιτσα εξω απο το Α-Β προσπαθει να βρει πελατισσες για κεντρο αισθητικης :S
δεν θυμάμαι την στιχομυθία γιατί έχουν περάσει 20 χρόνια πάνω κάτω
θυμάμαι όμως καλά πόσο γρήγορα μου αράδιασε την πραμάτια της
με φόντο την τζιν φούστα και τα μπούτια της
λέγανε τότε ότι φορτώνεται από φορτηγατζήδες αλλά δεν το νομίζω
Οτι να ναι...
Η κοπελιτσα εξω απο το Α-Β προσπαθει να βρει πελατισσες για κεντρο αισθητικης :S
δεν θυμάμαι την στιχομυθία γιατί έχουν περάσει 20 χρόνια πάνω κάτω
θυμάμαι όμως καλά πόσο γρήγορα μου αράδιασε την πραμάτια της
με φόντο την τζιν φούστα και τα μπούτια της
λέγανε τότε ότι φορτώνεται από φορτηγατζήδες αλλά δεν το νομίζω
για τα χοντράδια εκείνη την εποχή καλή ήτανε αλλά στο τσάμπα όμωςΗ εν λόγω στηνόταν και στην αφετηρία των λεωφορείων στο τέλος της Δουκ. Πλακεντίας στο Χαλάνδρι, αυτά εν έτι 1990-1994 περίπου ... δεν είχα σταματήσει, πάντα πέρναγα με μηχανή, ήταν δε κακάσχημη.