μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 13
- Like
- 8.031
- Πόντοι
- 2.646
Καλησπέρα ναυάγια. Νομίζω ειναι ανουνακι.
Διαθέσιμη ΔΕΝ είμαι.
....Ολόκληρος χαμός για μια ανάρτηση που, αρχικά, δεν προσδιόριζε το χρονικό της πλαίσιο. Και βάλε σενάρια, βάλε υποθέσεις.
Πολύ δράμα ρε παιδιά. Μου θυμίζει ηλικιωμένους που, ελλείψει κάποιας απασχόλησης, για οποιαδήποτε μικρολεπτομέρεια στην καθημερινότητα τους θα κάτσουν να σου φτιάξουν 1000 σενάρια, για να έχουν να ασχολούνται.
Η Κατερίνα είναι πανέξυπνη και βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο μάρκετινγκ.Ολόκληρος χαμός για μια ανάρτηση που, αρχικά, δεν προσδιόριζε το χρονικό της πλαίσιο. Και βάλε σενάρια, βάλε υποθέσεις.
Πολύ δράμα ρε παιδιά. Μου θυμίζει ηλικιωμένους που, ελλείψει κάποιας απασχόλησης, για οποιαδήποτε μικρολεπτομέρεια στην καθημερινότητα τους θα κάτσουν να σου φτιάξουν 1000 σενάρια, για να έχουν να ασχολούνται.
Ότι είναι πανέξυπνη θα συμφωνήσω, καθώς και για το ότι εφαρμόζει εξαιρετικά αρχές του μάρκετινγκ.Η Κατερίνα είναι πανέξυπνη και βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο μάρκετινγκ.
Παρότι αρκετά μακριά από το χώρο πλέον, πετάει τα τυράκι της για να κρατά το ενδιαφέρον ζωντανό.
αποκλειεις δηλαδη οι περισσοτεροι να ειναι απλα μπουφοι ( ...εκτος απο μουνοδουλοι) ?Ότι είναι πανέξυπνη θα συμφωνήσω, καθώς και για το ότι εφαρμόζει εξαιρετικά αρχές του μάρκετινγκ.
Τώρα εν προκειμένω πιστεύω πως έκατσε καλά το σχόλιο αυτό για να υπάρχει μια αναμπουμουλα στο τοπικ της, αν και δεν είμαι σίγουρος πως το εν λόγω συμβάν θα λειτουργήσει απαραίτητα προς όφελος της.
Σε κάθε περίπτωση, μακάρι να είναι και πάλι σύντομα κοντά μας και να είναι χαρούμενη με ο,τι κάνει!
Από όλα υπάρχουν και στις 2 πλευρές του γηπέδου (και των επαγγελματιών και ημών των πελατών τους). Κανείς δεν μπορεί να αλλάξει τον άλλον, οπότε απλώς ας φέρονται και τα 2 μέρη με σεβασμό προς τους άλλους.αποκλειεις δηλαδη οι περισσοτεροι να ειναι απλα μπουφοι ( ...εκτος απο μουνοδουλοι) ?![]()
αυτα που γραφεις ειναι αυτονοητα (για μενα-μπορει οχι για αλλους), αλλά, άλλα εννοησα.Από όλα υπάρχουν και στις 2 πλευρές του γηπέδου (και των επαγγελματιών και ημών των πελατών τους). Κανείς δεν μπορεί να αλλάξει τον άλλον, οπότε απλώς ας φέρονται και τα 2 μέρη με σεβασμό προς τους άλλους.
Οι επαγγελματίες να μην "κλέβουν", να μην βαριουνται, να τηρούν τους κανόνες υγιεινής και να τιμούν τα λεφτά που παίρνουν (που πλέον δεν είναι λίγα).
Κι εμείς ως πελάτες, να τις σεβόμαστε, να μην ξεπερνάμε τα όρια που θέτουν, να μην δημοσιεύουμε στοιχεία τους που μπορεί τυχαία να μάθουμε για αυτές και να τηρούμε αντίστοιχα τα μέτρα υγιεινής.
Ως προς το τελευταίο, ακόμη θυμάμαι το χρώμα στην φωνή της Κατερίνας όταν είχα γδυθεί, είχαμε πλησιάσει και μου είχε πει "μυρίζεις τόσο όμορφα". Που μην νομίζετε ότι είχα κάνει κάτι ιδιαίτερο, μπανάκι απλώς είχα κάνει και είχα βάλει και αποσμητικο. Τα απολύτως απαραίτητα δηλαδή. Έβγαζε μια τέτοια ανακούφιση και χαρά, που πραγματικά για λίγα δευτερόλεπτα η σκέψη μου δεν ήταν στο κορμί της, αλλά στο τι φολες θα έχει φάει.
ααααχ... το μόνο που θα έπρεπε να μας αφορά...Διαθέσιμη ΔΕΝ είμαι.
Δεν πας για ψάρεμα καλύτερα;Μια βοήθεια οποίος μπορεί. Ψάχνω τη κοπέλα στο tg αλλά δε μου βγάζει προφίλ με το όνομα που έχει στην υπογραφή της
Να δούμε πότε θα πιάσουμε την γοργόνα!