Spiros_73
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2011
- Like
- 11.663
- Πόντοι
- 2.256
και να τον δινει!Περίμενα να διαβάσω «Να έχει κώλο»
και να τον δινει!Περίμενα να διαβάσω «Να έχει κώλο»
Για εκεί, press 2!και να τον δινει!
Για εκεί, press 2!
Γενικά είναι ένας "διαγωνισμός" ο οποίος δεν έχει και ιδιαίτερο νόημα γιατί είναι μαθηματικά βέβαιο πως κανείς δεν τις έχει πάρει όλες. Πχ εγώ έχω βρεθεί με Κατερίνα και Μαλβίνα. Ψήφισα έτσι για την πλάκα, αλλά εξ των πραγμάτων, η ψήφος μου δεν μπορεί να είναι αντικειμενική, γιατί δεν έχω δοκιμάσει την πλειοψηφία των κοριτσιών.Συγγνωμη για τον τονο... αλλα αυτο που δεν εχεις καταλαβει ειναι οτι γελοιοποιουμε τον συγκεκριμενο διαγωνισμο, αυτους που τρέχουν να βγαλουν την αγαπημένη τους λογω των προνομιων που εχουν απο αυτη και αυτον που τον ανοιγει καθε χρονο.
Τον διαγωνισμό Mister Μαλακας, δεν τον γελοιοποιησε κανένας! Αυτος ηταν διαγωνισμος. Εκει να δεις μαδομουνι και κακο.
Για σένα προσωπικά δεν αντιλέγω … όπως και πολλούς άλλους. Αλλά κάποιοι το έχουν πάρει αρκετά πατριωτικά.Συγγνωμη για τον τονο... αλλα αυτο που δεν εχεις καταλαβει ειναι οτι γελοιοποιουμε τον συγκεκριμενο διαγωνισμο, αυτους που τρέχουν να βγαλουν την αγαπημένη τους λογω των προνομιων που εχουν απο αυτη και αυτον που τον ανοιγει καθε χρονο.
Τον διαγωνισμό Mister Μαλακας, δεν τον γελοιοποιησε κανένας! Αυτος ηταν διαγωνισμος. Εκει να δεις μαδομουνι και κακο.
Παντου υπαρχουν ψωνια...Για σένα προσωπικά δεν αντιλέγω … όπως και πολλούς άλλους. Αλλά κάποιοι το έχουν πάρει αρκετά πατριωτικά.
Btw είναι η 1η χρονιά που συμμετέχω (χωρίς να κατανοώ τους λόγους).
Έφτασαν οι γιορτές ρωτήστε κσι κανέναν ζαχαροπλάστη...τρομάρα μουΜας πέθανες χαχαχα
Πάνω που έτρωγα γλυκό , πιάσε κόκκινο χαχαΈφτασαν οι γιορτές ρωτήστε κσι κανέναν ζαχαροπλάστη...τρομάρα μου
Όταν σε δω τότε θα σου φέρω....από τα χεράκια μου εννοείταιΠάνω που έτρωγα γλυκό , πιάσε κόκκινο χαχα
Λάθος κουμπί πατάς! Για το “press 3” τι έχει το μενού; @Katerina
Χχαχαχαχαχααto σωστο παταω!αυτα θα παρω
Εγώ θα πατούσα δυο κουμπιά ταυτόχρονα..Για πες καμία ιδέα…
Red pill or blue pill ?
Το μπλε εννοείτε, βοηθάει και στην στύσηRed pill or blue pill ?
αδερφε το μεσο μελος του bou εχει επιδοσεις κομπρεσερΤο μπλε εννοείτε, βοηθάει και στην στύση
Κουνελια, λεμε. ΚΟΥΝΕΛΙΑ.αδερφε το μεσο μελος του bou εχει επιδοσεις κομπρεσερ
Αξίζει και το γενόσημο πάντως χαχαΤο μπλε εννοείτε, βοηθάει και στην στύση
Το γενόσημο δεν είναι επίσης μπλε; Έτσι ήξερα…όχι από μένα, από μια φίλη μουΑξίζει και το γενόσημο πάντως χαχα