μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.207
- Πόντοι
- 2.646
Zacapa μόνο, ειδικά τώρα που έχει χειμωνιάσειΘα συμβιβαστώ και με ένα Lagavulin 12ρι χαχα
Zacapa μόνο, ειδικά τώρα που έχει χειμωνιάσειΘα συμβιβαστώ και με ένα Lagavulin 12ρι χαχα
Μας πέθανες χαχαχαΓεύση μελομακάρονο, πλησιάζουν και γιορτές
Nikka ειναι εξαιρετικα όντως. ΣυμφωνώNikka coffey malt.
Αν πίνεις ουίσκι δοκίμασε.
Γλυκόπιοτο με ελάχιστη "καπνίλα".
Και affordable, γύρω στα 70
Αυτό περιμένουμε και εμείς φιλε...με χαρτάκι σαν τον σκλαβενιτη στα τυριά είμαστε!!!!Ζηλεύουμε και αναμένουμε την ευκαιρία μας
Έτσι είναι αυτά... για μια στιγμή στον ήλιο ζούμε άλλωστε...Αυτό περιμένουμε και εμείς φιλε...με χαρτάκι σαν τον σκλαβενιτη στα τυριά είμαστε!!!!
Συγγνώμη για τον τόνο … αλλά εκφράζω ειλικρινή απορία. Δε βαρέθηκες;Οι ενθουσιώδεις επισκέπτες της κούκλας μας εδώ ας ρίξουν μια ματιά στη νέα ονομαστική ψηφοφορία.
Ευκαιρία να αναδειχθεί η κοριτσάρα ως μία από τις κορυφαίες ανεξάρτητες στο μπου.
Θελω φακελακι λεμεΟι ενθουσιώδεις επισκέπτες της κούκλας μας εδώ ας ρίξουν μια ματιά στη νέα ονομαστική ψηφοφορία.
Ευκαιρία να αναδειχθεί η κοριτσάρα ως μία από τις κορυφαίες ανεξάρτητες στο μπου.
Συγγνώμη για τον τόνο … αλλά εκφράζω ειλικρινή απορία. Δε βαρέθηκες;
Εγώ ψήφισα Κιάρα χιουμοριστικά διότι ξέρω πως δεν είμαστε το ίδιο πρόσωπο .Η απάντηση είναι «όχι».
Αφού ψήφισες κι εσύ, είπα να το αναφέρω και στο δικό σου νήμα.
καλο γκομενακι η κιαραΕγώ ψήφισα Κιάρα χιουμοριστικά διότι ξέρω πως δεν είμαστε το ίδιο πρόσωπο .
Με την ουσία της ψηφοφορίας διαφωνώ αλλά ας αφήσουμε τα φαβορί να μιλήσουν γι’αυτό.
Διαχρονική ομορφιά , elegant…αλλά τώρα γνώρισα 2 new entries χαχακαλο γκομενακι η κιαρα
για πες?μονοι ειμαστεΔιαχρονική ομορφιά , elegant…αλλά τώρα γνώρισα 2 new entries χαχα
Πες μου το γούστο σου και σ’έφτιαξα χαχαγια πες?μονοι ειμαστε
Κατι σε μελαχρινο εχουμεΠες μου το γούστο σου και σ’έφτιαξα χαχα
Μίλα στα ίσια για το γούστο σου, μην το πας γύρω γύρωΚατι σε μελαχρινο εχουμε
Συγγνωμη για τον τονο... αλλα αυτο που δεν εχεις καταλαβει ειναι οτι γελοιοποιουμε τον συγκεκριμενο διαγωνισμο, αυτους που τρέχουν να βγαλουν την αγαπημένη τους λογω των προνομιων που εχουν απο αυτη και αυτον που τον ανοιγει καθε χρονο.Συγγνώμη για τον τόνο … αλλά εκφράζω ειλικρινή απορία. Δε βαρέθηκες;
μελαχρινο κοντα στο 1.70!να εχει telegram και for anal press 2Μίλα στα ίσια για το γούστο σου, μην το πας γύρω γύρω
Περίμενα να διαβάσω «Να έχει κώλο»μελαχρινο κοντα στο 1.70!να εχει telegram και for anal press 2