Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.279
- Πόντοι
- 28.246
Αφου σου λεει δεν το κοπανησε παλι. Εκει εσυ.οκ, κατάλαβα...
Και δεν εισαι εκει που πρεπει οταν καποιος σε χρειάζεται.
Αφου σου λεει δεν το κοπανησε παλι. Εκει εσυ.οκ, κατάλαβα...
Εν τω μεταξύ πότε το κοπάνησα ; Ξέρετε κάτι που δεν ξέρω χαχα ;Αφου σου λεει δεν το κοπανησε παλι. Εκει εσυ.
Λέγε τώρα… indeed???Έχει και πρωινό continental εκεί … pancakes after sex
Εαν κατηφορισεις θα σου βρω φαναρτζη καλό παιδί και σε καλή τιμή.... και εσύ εντωμεταξύ μέχρι να στο παραδώσει θα έχεις βγάλει ήδη την ζημιά.......Τώρα που είπαμε μπογιά πάντως, πιο εύκολα βρίσκεις call girl στην Αθήνα παρά φαναρτζή…
Δεν ξερω ο Παπαφιλιππας λεει.Εν τω μεταξύ πότε το κοπάνησα ; Ξέρετε κάτι που δεν ξέρω χαχα ;
Έχω πλάνα επιστροφής … επιθυμητές τέτοιες γνωριμίεςΕαν κατηφορισεις θα σου βρω φαναρτζη καλό παιδί και σε καλή τιμή.... και εσύ εντωμεταξύ μέχρι να στο παραδώσει θα έχεις βγάλει ήδη την ζημιά.......
Τι κιμπαρης αντρας είσαι ρε.Εαν κατηφορισεις θα σου βρω φαναρτζη καλό παιδί και σε καλή τιμή.... και εσύ εντωμεταξύ μέχρι να στο παραδώσει θα έχεις βγάλει ήδη την ζημιά.......
Το σπιτικό είναι πάντα το καλύτερο.......Έχω πλάνα επιστροφής … επιθυμητές τέτοιες γνωριμίες
Αφού με ξέρεις.......Τι κιμπαρης αντρας είσαι ρε.
μια χαρά τα καταφέρνει και μόνη της, έτσι μπαίνει στο Χ ονειροΑφου σου λεει δεν το κοπανησε παλι. Εκει εσυ.
Κάνα tour Θεσσαλονίκη θα παίξει , Κατερινάκι?Μετά το σαπουνάκι στο Βασίλη, σε αυτό το τουρ θα σχολιάσω το αυστηρώς ακατάλληλο παρκινγκ στα απαγορευμένα(;)-X - όνειρα….
Καλή ξεκούραση σε όλους
Δύσκολο , βόρεια κινούμαι μόνο στην Αθήνα χαχαΚάνα tour Θεσσαλονίκη θα παίξει , Κατερινάκι?
Πρόλαβα η εκλεισες??????Καλησπέρα φίλοι , θα είμαι διαθέσιμη στην Αθήνα από Τεταρτη (13/11) 17:00 μέχρι και Πέμπτη 17:00.
Παρακαλώ κλείστε έγκαιρα
Ούτε την σελίδα δεν πρόλαβα να κλείσω χαχα….Πρόλαβα η εκλεισες??????
Έστειλα! Θέλω να γευτώ πάλι αυτά τα χειλάκια και να αγγίξω τα υπέροχα οπίσθια σου!!!Ούτε την σελίδα δεν πρόλαβα να κλείσω χαχα….
Btw ΔΕΝ έχω διαγράψει τον λογαριασμό μου στο telegram! Όσοι το έχετε, μπορείτε να μου στείλετε κανονικά και θα σας απαντήσω (έστω καθυστερημένα).
Απλώς έπαψα να το έχω δημόσια διότι προέκυψαν πολλοί «εξωσχολικοί»…
Ε μην τα αγγίξεις μόνο…Έστειλα! Θέλω να γευτώ πάλι αυτά τα χειλάκια και να αγγίξω τα υπέροχα οπίσθια σου!!!
Θα τα δαγκασω σίγουρα!Ε μην τα αγγίξεις μόνο…
Καθίστε ήσυχα γιατί το υποτακτικό θα το χρεώνω extra χαχαΘα τα δαγκασω σίγουρα!
Μόλις σε δω θα ηρεμήσω! Τώρα δεν κρατιέμαι!!!Καθίστε ήσυχα γιατί το υποτακτικό θα το χρεώνω extra χαχα