dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 29.320
- Πόντοι
- 22.886
Στο περίπου ...
Στο περίπου ...
Σε ευχαριστώ πολύ για την κριτική και το όμορφο ραντεβούΞέρω, θα πείτε δεν έχω άλλες κριτικές και είμαι καιρό στο μπου χωρίς να έχω συμμετοχή κλπ...
Βρέθηκα με την Κατερίνα την εβδομάδα που μας πέρασε για 1μιση ώρα.
Αν και το ραντεβού μας ήταν πάρα πολύ πρωί, και σε ξενοδοχείο πέρα από τις προτιμήσεις της, η Κατερίνα έφτασε με ελάχιστα λεπτά καθυστέρηση.
Μπήκε στο δωμάτιο με όρεξη, χαμόγελο, και θετική ενέργεια.
Μπήκε για ένα γρήγορο μπανάκι και βγήκε μόνο με την πετσέτα και το κάτω εσώρουχο.
Ωραίο σώμα, σφιχτό όπου πρέπει χωρίς καθόλου περιττά κιλά, ραγαδες ή οτιδήποτε άλλο. Στήθος 1μισαρι θα έλεγα φυσικό.
Ωραίο πρόσωπο που όταν βγάζει καύλα στο δείχνει κατευθείαν.
Ξεκίνησε μόνη της με πίπα την οποία κατέχει πολύ καλά όπως έχουν αναφέρει και άλλοι συναγωνιστές και περάσαμε σε 69 όπου χάρηκα το καλοσχηματισμένο μουνακι της.
Περάσαμε στα 4 όπου έδωσα λίγο πόνο, μετά μπρούμυτα και ιεραποστολικό.
Δέχθηκε πιο δυνατό Ρυθμό χωρίς καμία διάθεση να κλέψει και έδειξε να γουστάρει.
Μικρό διάλειμμα για φρεσκαρισμα και 2ος γύρος όπου είχαμε επανάληψη των παραπάνω.
Μετά το 2ο γύρο κάναμε λίγο κουβέντα πιο χαλαρά, και πάλι πήρε μόνη της πρωτοβουλία με πίπα.
Κοίταξα το ρολόι και με 15 λεπτά να απομένουν τη ρώτησα αν είναι οκ για ένα γρήγορο 3ο γύρο αφού με είχε καυλώσει πάρα πολύ.
Δεν αρνήθηκε παρ ότι θα έπρεπε να πάει σε άλλο ξενοδοχείο για το επόμενο ραντεβού και την πήρα άλλη μια φορά στα 4 και μπρούμυτα με ανεβασμένους ρυθμούς, όπου και ήρθε το τέλος του ραντεβού μας.
Θα προσπαθήσω να την ξαναδώ, και την ευχαριστώ για το όμορφο ραντεβού μας.
Νομίζω πως μόνο χαζός θα σχολίαζε τον αριθμό των κριτικών σου, από την στιγμή που αυτά που γράφεις ταυτίζονται με την συντριπτική πλειοψηφία των ατόμων που είχαν την τύχη να βρεθούν με την Κατερίνα.Ξέρω, θα πείτε δεν έχω άλλες κριτικές και είμαι καιρό στο μπου χωρίς να έχω συμμετοχή κλπ...
Βρέθηκα με την Κατερίνα την εβδομάδα που μας πέρασε για 1μιση ώρα.
Αν και το ραντεβού μας ήταν πάρα πολύ πρωί, και σε ξενοδοχείο πέρα από τις προτιμήσεις της, η Κατερίνα έφτασε με ελάχιστα λεπτά καθυστέρηση.
Μπήκε στο δωμάτιο με όρεξη, χαμόγελο, και θετική ενέργεια.
Μπήκε για ένα γρήγορο μπανάκι και βγήκε μόνο με την πετσέτα και το κάτω εσώρουχο.
Ωραίο σώμα, σφιχτό όπου πρέπει χωρίς καθόλου περιττά κιλά, ραγαδες ή οτιδήποτε άλλο. Στήθος 1μισαρι θα έλεγα φυσικό.
Ωραίο πρόσωπο που όταν βγάζει καύλα στο δείχνει κατευθείαν.
Ξεκίνησε μόνη της με πίπα την οποία κατέχει πολύ καλά όπως έχουν αναφέρει και άλλοι συναγωνιστές και περάσαμε σε 69 όπου χάρηκα το καλοσχηματισμένο μουνακι της.
Περάσαμε στα 4 όπου έδωσα λίγο πόνο, μετά μπρούμυτα και ιεραποστολικό.
Δέχθηκε πιο δυνατό Ρυθμό χωρίς καμία διάθεση να κλέψει και έδειξε να γουστάρει.
Μικρό διάλειμμα για φρεσκαρισμα και 2ος γύρος όπου είχαμε επανάληψη των παραπάνω.
Μετά το 2ο γύρο κάναμε λίγο κουβέντα πιο χαλαρά, και πάλι πήρε μόνη της πρωτοβουλία με πίπα.
Κοίταξα το ρολόι και με 15 λεπτά να απομένουν τη ρώτησα αν είναι οκ για ένα γρήγορο 3ο γύρο αφού με είχε καυλώσει πάρα πολύ.
Δεν αρνήθηκε παρ ότι θα έπρεπε να πάει σε άλλο ξενοδοχείο για το επόμενο ραντεβού και την πήρα άλλη μια φορά στα 4 και μπρούμυτα με ανεβασμένους ρυθμούς, όπου και ήρθε το τέλος του ραντεβού μας.
Θα προσπαθήσω να την ξαναδώ, και την ευχαριστώ για το όμορφο ραντεβού μας.
Ε γενικά διαβάζω πολύ περισσότερο απ' ότι γράφω και έχω δει πως οι πρώτες κριτικές κάποιου θεωρούνται πολλές φορές αναξιόπιστες. Γι αυτό το ανέφερα.Νομίζω πως μόνο χαζός θα σχολίαζε τον αριθμό των κριτικών σου, από την στιγμή που αυτά που γράφεις ταυτίζονται με την συντριπτική πλειοψηφία των ατόμων που είχαν την τύχη να βρεθούν με την Κατερίνα.
Δεν υπάρχουνΕπειδή 300 σελίδες πέφτουν πολλές, υπάρχουν κάπου κάποιες κατατοπιστικές φωτογραφίες σου;
Κάντο copy από το προφίλ της, άνοιξε το Telegram πήγαινε πάνω δεξιά στο φακό κ κάντο paste
Ξαναπηγαινε στα μηνυματα προφιλ και σκρολαρε προς τα κατω.Επειδή το έψαξα και εγώ, ή έχω το ίδιο πρόβλημα στα μάτια με τον συναγωνιστή που δε το βρίσκει ή κάτι έχει αλλάξει στο προφίλ της Κατερίνας γιατί δεν τον είδα ούτε τα "μυνήματα προφίλ" ούτε στα "σχετικά"
Γεια σου υποτακτικε γιγαντα,γυρω στο 1,92 σε κοβω.κάποια θα λαχταράει το ''αγαλματένιο μου '' κορμί, τι διάολο..
Δυστυχώς ούτε κι εγώ το βρίσκω ο αόμματος...Ξαναπηγαινε στα μηνυματα προφιλ και σκρολαρε προς τα κατω.
Όμορφη, μελαχροινή κοπέλα στο 165, με δυαράκι στήθος.Επειδή 300 σελίδες πέφτουν πολλές, υπάρχουν κάπου κάποιες κατατοπιστικές φωτογραφίες σου;
Μια χαρά ματακια εχεις!δεν εχει φωτοςΔυστυχώς ούτε κι εγώ το βρίσκω ο αόμματος...
Ζητώ συγγνώμη , δεν είναι κάτι προσωπικό προφανώς! Έτυχε κάτι και δεν είχα μπει καθόλου τις προηγούμενες ημέρες, οπότε μαζεύτηκαν πολλά μηνύματα.Να πω και εγώ εν συντομία την ‘’εμπειρία μου’’ με την κοπέλα. Βασικά δεν έχω να πω και πολλά, καθώς δεν φτάσαμε τελικά σε ραντεβού. Έκανα κάποιες απόπειρες την περασμένη εβδομάδα με μήνυμα εδώ , αλλά δεν οδήγησαν κάπου. Αρχικά δεν ταιριάζανε τα ωράρια μας κάτι που είναι απολύτως σεβαστό, αλίμονο. Στα τελευταία όμως 2 μηνύματα μου πιο πρόσφατα (διαφορετικές ημερομηνίες) με σαφή ώρα και μέρος δεν πηρα καν απάντηση , οπότε πήρα το μήνυμα, δεν είμαι χαζός και από σεβασμό πρώτα από όλα στον εαυτό μου, δεν θα ξαναενοχλήσω.
Δεν έχω κανένα θέμα προσωπικά με την κοπέλα . Είναι δεκτό δεν μπορεί να ταιριάζουμε όλοι με όλους και καλύτερα που το αντιληφθήκαμε από την αρχή πριν γίνει το ραντεβού. Μπορεί η κοπέλα να ενοχλήθηκε από τα μηνύματα μου, αν και δεν ζήτησα ποτέ φωτογραφία ή κάτι τέτοιο για να θεωρηθεί καβλάντα καθώς όλα τα μηνύματα μου ειχαν να κάνουν μόνο με ραντεβού , ούτε είπα κάτι για το δωράκι που ζητάει, ή το πιο απλό να είδε το προφίλ μου , τις κριτικές μου, και να λέει που να πάω να μπλέξω τώρα με αυτόν τον ‘’τρελό’’ ας τον καλύτερα..
Θα προτιμούσα βέβαια μια απλή απάντηση του τύπου δεν ενδιαφέρομαι για ραντεβού, είμαι φουλ, βρες άλλη, καλή συνέχεια, από το να μείνω στο διαβάστηκε. Είναι θέμα ευγένειας και σεβασμού προς τον άλλον. Εξάλλου δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε εδώ πέρα, και στο κάτω κάτω για σεξ μιλάμε , σιγά τα ωα..
Τελος πάντων ευχομαι καλή επιτυχία στην κοπέλα και καλά να περάσουν οι επόμενοι συνάδελφοι που θα την δουν. Δεν ήταν να γίνει, πάμε παρακάτω, ψύχραιμα και ωραία. Ελπίζω να βρω και εγώ την τύχη μου, δεν με φοβάμαι., κάποια θα λαχταράει το ''αγαλματένιο μου '' κορμί, τι διάολο..
Κριτική θα έγραφα έτσι και αλλιώς , όπως κάνω πάντα , για αυτό και μοιράστηκα την σύντομη αυτή εμπειρία μου . Να τονίσω πάντως ότι κατά την γνώμη μου μεγαλύτερη σημασία /αξία έχουν οι κριτικές των συναδέλφων που την συνάντησαν , που είναι και αρκετοί , οπότε και έχουν καλύτερη εικόνα από εμένα για την κοπέλα και τις υπηρεσίες της, οπότε παρακαλώ μην μείνετε και πολύ στην κριτική μου, και αρχίσουν οι υπερ αναλύσεις οπως σε άλλα νήματα, όταν τόσοι έχουν γράψει τα καλύτερα. Καλή συνέχεια σε ολους
Με σφτιχτη ΚΩΛΑΡΑ θα συμπληρωσω.Όμορφη, μελαχροινή κοπέλα στο 165, με δυαράκι στήθος.
Γλυκομίλητη, ευφράδης, ευγενική.
Θα το σκεφτώ πολύ αν θα πρέπει να σε συγχωρήσω. Ο υποτακτικός ειναι σκληρός, τo ξέρουν ολοι αυτό . Θα πρέπει να κάνεις πολλά για να κερδίσεις και πάλι την εμπιστοσύνη μου. Το πρώτο βήμα έγινε, ωστόσο έχουμε ακόμα δρόμο.Ζητώ συγγνώμη , δεν είναι κάτι προσωπικό προφανώς! Έτυχε κάτι και δεν είχα μπει καθόλου τις προηγούμενες ημέρες, οπότε μαζεύτηκαν πολλά μηνύματα.
Σήμερα έκανα μόνο κάποια ραντεβού που είχα κλείσει 10 μέρες πριν.
Συγγνώμη και πάλι…
Btw έχω κενό σήμερα το μεσημέρι. Αν θες εσύ ή κάποιος άλλος , ελάτε να απολογηθώ
Όμορφη, μελαχροινή κοπέλα στο 165, με δυαράκι στήθος.
Γλυκομίλητη, ευφράδης, ευγενική.
Σήμερα έκανα μόνο κάποια ραντεβού, που είχα κλείσει 10 μέρες πριν.
The early bird gets the worm;)10.29 πμ..?
Ποτέ πρόλαβες κοριτσάρα μου?
The early bird gets the worm;)
Στου χουριο μ' το λεμ' :The early bird gets the worm;)