DiorPoison
Call-Girl
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2023
- Like
- 24.111
Στο πιάτο.Σε ποτήρι;
Στο πιάτο.Σε ποτήρι;
ποσο μου αρεσει οταν βλεπω ετσι αγαπη αναμεσα στα κοριτσια...σχεδον με συγκινησατε ατιμες!Στο πιάτο.
Σε γοβάκιΣτο πιάτο.
Μα τι ευφυϊα ειναι αυτη! -τον μπουτσον μου αιματωνειΣήμερα θα σας καληνυχτίσω με ένα «ποίημα»…
———-
Κυρώσεις για ακυρώσεις:
Έρχονται κυρώσεις για τις ακυρώσεις,
μα αν είσαι ειλικρινής, εσύ θα τις γλιτώσεις.
Τρακάραν το αμάξι σου, και τώρα ψάχνεις λύσεις;
Γράψε ένα μήνυμα για να το εξηγήσεις!
Σε πήρε, μήπως, η γυναίκα σου χαμπάρι;
Στείλε ένα «άκυρο», μη γίνεσαι μοσχάρι.
Κι αν πέθανε το ψάρι σου, πάλι έχεις λόγο.
Ενημέρωσε, καλέ μου, να κλείσω ψυχολόγο.
Τελείωσε ο μήνας και πάει ο μισθός;
Ο χωρισμός, θυμήσου, είναι χειμωνανθός.
Το τελευταίο δεν κολλούσε αλλά δε βαριέσαι,
η ζωή είναι μικρή, δεν πρέπει να χαλιέσαι.
Δεν ήρθε ο βαλές και τα έχασες στο καζίνο;
Λέγε την αλήθεια, δεν θα σε απομακρύνω.
Σου γυάλισε η Μαιρούλα και ψάχνεις για προφάσεις;
Άσε τις δικαιολογίες, τζάμπα θα κουράσεις.
Έστειλες για τις φωτό και όχι για ραντεβού;
Σιγά το ασυνήθιστο, βιώνω ντεζαβού.
Κι αν στόχος ήταν το σπάσιμο, δε θα με πληγώσει.
Παραμένω αισιόδοξη, δε θα με αλλοιώσει.
Ελπίζω να εκτιμηθεί αυτός ο σαρκασμός,
καθώς με την ασέβεια επήλθε κορεσμός.
—-
ΥΓ1.: Άνθρωποι είμαστε και συμβαίνουν καθυστερήσεις, λάθος συνεννοήσεις, απρόοπτες εξελίξεις! ΠΟΤΕ δεν έχω αποκλείσει κάποιον επειδή ακύρωσε! Έχω δώσει 2ες ευκαιρίες ακόμα και σε άτομα που δεν εμφανίστηκαν απροειδοποίητα στο ραντεβού. Μην με κοροϊδεύετε, λοιπόν.
ΥΓ2: Δεν είναι έξυπνο τα διάφορα κλωνοπροφίλ σας να αντιστοιχούν στο ίδιο telegram.
Κάτι τέτοια ποστ με κάνουν κάγκελοΣτο πιάτο.
Σου μπαίνουν ιδέες ε;ποσο μου αρεσει οταν βλεπω ετσι αγαπη αναμεσα στα κοριτσια...σχεδον με συγκινησατε ατιμες!
Χάρηκα πολύ ,ειλικρινά. Ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα! Φιλια πολλάΤελικα δεν βαριεσαι ποτε οταν ξανασυναντας γνωριμα προσωπα μετα απο καιρο , για τα οποια μονο καλα λογια εχεις να πεις .. και σιγουρα η ωρα μαζι τους περναει παντα ευχαριστα οταν τα ξαναβλεπεις σαν να μην περασε μια μερα απο την τελευταια φορα που τα ειδες
Υ.Γ. Στην @Katerina αναφερομαι αλλα μην το πειτε πουθενα
το μυαλο στο πιασιμο εχεις μπαγασακοΤο Κιάρα είναι πιο πιασάρικο, προσδίδει κύρος και μου αρέσει πιο πολύ!
Στείλε μου στο telegramΥπάρχουν κάπου φωτογραφίες της κοπέλας?
Εμείς που δεν έχουμε το telegram σου?Στείλε μου στο telegram
Δημόσιο είναι , να δείτε το προφίλ μουΕμείς που δεν έχουμε το telegram σου?
Καλημερα, μπορεις αμα γινετε να μου στειλεις το telegram σου;Καλημέρα, τα μόνα κενά ραντεβού για αύριο είναι 13:30 - 14:30 και 22:00-23:00.
Θα είμαι διαθέσιμη ξανά την Τρίτη 5/11. Ευχαριστώ πολύ όλους για την προτίμηση
Κοίτα 2 μυνήματα από πάνω ρε τύπε.... Απαντάει σε ίδια ερώτηση το κορίτσι...Καλημερα, μπορεις αμα γινετε να μου στειλεις το telegram σου;
Καλησπέρα επειδή δεν το βλέπω το telegram στο προφίλ σου ή δεν ξέρω μάλλον να το ψάξω σωστά ίσως. Μήπως θα μπορούσες να μου το στείλεις με dm?Δημόσιο είναι , να δείτε το προφίλ μου
Κάντο copy από το προφίλ της, άνοιξε το Telegram πήγαινε πάνω δεξιά στο φακό κ κάντο pasteΚαλησπέρα επειδή δεν το βλέπω το telegram στο προφίλ σου ή δεν ξέρω μάλλον να το ψάξω σωστά ίσως. Μήπως θα μπορούσες να μου το στείλεις με dm?
Τύπε μου αν δεν βλέπεις το telegram που είναι φάτσα κάρτα , αναρωτιέμαι , ΑΝ κανονίσεις τελικά , την τρύπα θα την βρεις ?Καλησπέρα επειδή δεν το βλέπω το telegram στο προφίλ σου ή δεν ξέρω μάλλον να το ψάξω σωστά ίσως. Μήπως θα μπορούσες να μου το στείλεις με dm?
Τύπε μου αν δεν βλέπεις το telegram που είναι φάτσα κάρτα , αναρωτιέμαι , ΑΝ κανονίσεις τελικά , την τρύπα θα την βρεις ?