Στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις. Είσαι;
Η Φράση ανήκει στον ηθοποιό Τζ. Καρούσο. Κάποτε ήρθε ένας σκηνοθέτης από το Παρίσι και διορίστηκε στο «Εθνικό».
«Δες πως γίνονται οι σκηνοθέτες στην Ελλάδα. Δηλώνουν καταρχήν ότι είναι σκηνοθέτες, γνωρίζουν κατόπιν το θέατρο από τις κουίντες στην Ευρώπη και μετά διορίζονται… Πάντως στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις. Αν εγώ δήλωνα ποιητής σήμερα θα γιορτάζονταν τα πενηντάχρονά μου…»
Κάπως έτσι, εν έτη 2021 ήρθε η Κατρίνα στην Αθήνα, δήλωσε call girl- φοιτήτρια και τώρα γιορτάζουν κάθε καλοκαίρι την επέτειο….
Κάπως έτσι, ήρθε και η Ελένη Αντωνιάδου αυτοχαρακτηριζόμενη ως ερευνήτρια στην NASA και για χρόνια αποθεώθηκε.
Ώσπου η αλήθεια έλαμψε!
Πολλοί πανεπιστημιακοί μίλησαν, ΔΙΚΑΙΩΣ.
Μαζί τους, όμως, και πολλοί ευνούχοι της ζωής που δεν ήξεραν τι είναι το h-index αλλά θεώρησαν πως είναι κατάλληλη στιγμή για να αφήσουν το φαρμάκι στη γλώσσα τους να στάξει….
Ποια είναι η ομοιότητα στις 2 ιστορίες;
Σίγουρα ΔΕΝ είμαι ένα παιδί θαύμα που κάνει διδακτορικά στα καλύτερα πανεπιστήμια της Αμερικής ή της Ευρώπης.
Όμως αν δήλωνε ερευνητής στη NASA ο απόφοιτος δημοτικού, ΚΑΝΕΙΣ δεν θα τον πίστευε…
Ποια είναι η διαφορά στις 2 ιστορίες;
Δεν μιλάμε για αντιποίηση.
Καμία Κατρίνα δεν δήλωσε γιατρός για να σε χειρουργήσει ούτε δικηγόρος για να σε βγάλει από το εδώλιο.
Η Κατερίνα είναι μια ΠΕΡΣΟΝΑ.
«Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι καθαρά συμπτωματική?».
ΟΧΙ , δεν είναι.
Προφανώς είναι ΒΑΣΙΣΜΕΝΑ σε αληθινά γεγονότα ή έστω ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΑ από αυτά.
Όσοι ψάχνουν το προφίλ της πρωταγωνίστριας στο research gate, έχουν ήδη χάσει ένα μέρος της παράστασης….
- Θες η Κατερίνα να είναι το πτωχό κορίτσι που βγήκε στο κλαρί για να επιβιώσει;
- Θες να είναι το ψωνισμένο 20χρονο που ζήλεψε της τσάντα της γειτόνισσας;
- Ή μήπως η sex addicted που το κάνει για την πάρτυ της;
Το τι θα πιστέψεις εξαρτάται από εσένα και όχι από την κάθε Κατερίνα…
Όσο κάποιοι νιώθουν οι μαλάκες που έφαγαν κουτόχορτο, άλλοι αντιλαμβάνονται το κονσεπτ και απολαμβάνουν την παράσταση…
Και η ζωή συνεχίζεται και τα καλοκαίρια περνάνε.