kelenor
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 14
- Like
- 739
- Πόντοι
- 990
Ανάλογα τα γούστα. Για τα δικά μου απόλυτα αξίζει.Από εμφάνιση η κοπέλα αξίζει;
Ανάλογα τα γούστα. Για τα δικά μου απόλυτα αξίζει.Από εμφάνιση η κοπέλα αξίζει;
Με κιαρα τυπεΠροτείνω να οργανώσεις τρίο με Κυριακή ...
Άμα καταφέρω και οργανώσω τρίο με την Αλεξία ίσως αποσύρω την πορνοφανελα μου, αν και πιστεύω ότι θα την φάει ζωντανή την μικρή η άλλη η ανώμαλη.
Είσαι υπέροχος Ευχαριστώ πολύ … Μακάρι να κανονιστεί χαχαχα. Σωματάρα η ΑλέξιαΜε κείνα και μ αυτά εγώ να πω ότι γι ακόμα μια φορά η Κατερίνα στο δωμάτιο εδωσε πόνο όχι μαλακιες. Το χει πολύ καλα ρε παιδί μου η κοπέλα πως να το κανουμε. Πολλά μπράβο και εύγε.
Άμα καταφέρω και οργανώσω τρίο με την Αλεξία ίσως αποσύρω την πορνοφανελα μου, αν και πιστεύω ότι θα την φάει ζωντανή την μικρή η άλλη η ανώμαλη.
Από εμφάνιση η κοπέλα αξίζει;
Χαχα, ταιριάζουν τα γούστα μας! Ωστόσο δεν την έχω δει ενώ για την δικιά σου κορμάρα έχω αποψη... ΦιλιάΕίσαι υπέροχος Ευχαριστώ πολύ … Μακάρι να κανονιστεί χαχαχα. Σωματάρα η Αλέξια
Ούτε μάντης να ήσουν ...Του χρόνου 4:
Κατερίνα
Κιαρα
Καλλιόπη
Κλειώ
Μετά θα γραφτεί μυθιστόρημα «Κ - η Λερναία Ύδρα του bou»
Και πριν ακριβώς 2 χρόνια άνοιξε το Κατρινάδικο. Επετειακά σήμερα!Ούτε μάντης να ήσουν ...
363 ημέρες πρίν παρακαλώ ...
Μάλλον τα μπερδέψατε γιατί βέβαια εγώ εννοώ την Αλεξία του agn γιατί την κοπελιά την άλλη δεν την ξέρω αλλά απ ότι βλέπω ναι όντως σωματαρα εχει(κ αυτη)Είσαι υπέροχος Ευχαριστώ πολύ … Μακάρι να κανονιστεί χαχαχα. Σωματάρα η Αλέξια
Χρονια πολλα και απο μενα Κατερινα. Ποτε περασαν 2 χρονια. Σου ευχομαι οτι καλυτερο.Και πριν ακριβώς 2 χρόνια άνοιξε το Κατρινάδικο. Επετειακά σήμερα!
Δυο χρονια εχει που ανοιξε το Κατριναδικο...Και πριν ακριβώς 2 χρόνια άνοιξε το Κατρινάδικο. Επετειακά σήμερα!
Ο κ. @dem να το δει αυτό, που πίστεψε τις παπάτζες της, μαζί με τους τότε κλακαδόρους-αγαπούληδες της.
Πριν αρχίσει τα περιβόητα της "φακελλώματα", την είχε πάρει ένα καράβι κόσμος.
Αν δεν ήσουν και εσύ στο πειρατικό του captain Jim τι σημασία έχει πόσοι την είχαν συναντήσει ??
Μάλλον τα μπερδέψατε γιατί βέβαια εγώ εννοώ την Αλεξία του agn γιατί την κοπελιά την άλλη δεν την ξέρω αλλά απ ότι βλέπω ναι όντως σωματαρα εχει(κ αυτη)
Δεν επιθυμώ να ταράξω τον γαλήνιο και συγκαταβατικό χαρακτήρα σας, αλλά μήπως -γράφω μήπως- υπάρχει περίπτωση να την πήρα κι εγώ μαζί με τις υπόλοιπες δυνάμεις του ΝΑΤΟ;
Οι πουτανες ειναι ικανες να υποστηριξουν οτι ειναι και παρθενες.Μπορει ναι, αλλα η ιδια ελεγε οχι
Μπορει ναι, αλλα η ιδια ελεγε οχι
Μπορει ναι, αλλα η ιδια ελεγε οχι
Και τι κερδίζουμε με την αναπαραγωγή αυτής της πληροφορίας ;Καλά!!!
Η ίδια έλεγε επίσης ότι η Αντριάνα δεν ήταν η ίδια, αλλά η μικρότερή ανήλική της αδελφή που της έμοιαζε καταπληκτικά, κι ότι στην ουσία την παρακάλεσε να ανταλλάξουν θέσεις. Κοντολογίς ότι βγήκε στο κλαρί για να σώσει την μικρή της αδελφή.