Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.296
- Πόντοι
- 11.146
...μαγκα μου συνήθως γραφοντας "συμπαθητικη" λεμε με ευσχημο τροπο το "οχι ομορφη" , επισης "μαλαξεις απο στηθος εως γονατα" δηλαδη δεν εκανε μασαζ σε γαμπες, πελματα, λαιμο, ωμους κτλ, σε σημεια δλδ που γινεται απαραιτητως μασαζ?Συμπαθητική μελαχρινη κοπελα, πολυ χαμογελαστη.
Σωματοτυπος οτι δειχνουν οι φωτογραφιες - 100% γνησιες. Αποπνεει εναν γλυκο ερωτισμό - GFE, και οχι PSE
Λαδακι και μαλαξεις απο στηθος εως γονατα. Μασαζακι συμπαθητικό, οχι κακό, όχι αθλητικό.
Επετρεπε να πιανω και να χαιδευω το στηθος. Δεν εδινε φιλια.
Μετα εβαλε λαδακι και στον κυριο (που ειχε γινει τουρμπο), και εκτονωση στο στηθος της, με αργη βασανιστικη χειρομαλαξη.
Τα υπολοιπα 5 λεπτα, ζητησα και μου εκανε μασαζ στην πλατη.
Ειναι οτι ακριβως λεει - ερωτικο μασαζ. Οχι call girl. Δεν κλεβει χρονο, δεν επιδιωκει την αμεση εκτονωση.
Για εμενα ειναι πολυ οκ ο συνδιασμός των παρεχομένων υπηρεσιων και τιμης. Για οτιδηποτε αλλο, απευθυνομαστε αλλου - υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες που κανουν μανταρινια.
Σε ευχαριστω Maleficent
Εν αναμονη επόμενης συναντησης ;-)
(Laser .... - ξερεις εσυ)
Προμοτορας δεν ειμαι - λιγες κριτικες εχω, ολες αληθινες. Οι συναγωνιστες στις υπολοιπες κριτικες μου, εχουν συμφωνισει απολυτα με τις θεσεις μου πχ Ιωαννα 34 και Sexy Jo. Πιστευω πως οσοι εχουν εμπειρια με τη συγκεκριμενη κορασιδα, θα συμφωνήσουν και σε αυτη.
Οταν λες "συμπαθητικο" εννοεις οτι δεν θα το ελεγες και μασαζ αυτο που σου παρειχε?!?!?
Στο κλεψιμο του χρονου, πως μπορει να κλεψει χρονο σε μισαωρη συνεδρια, ουτε κιχ δεν προλαβαινεις να κανεις, οχι να κλεψεις κ χρονο!!!
Αρα για να καταλαβω, εδωσες 50 ευρω για μιση ωρα χαϊδεματα με λαδι και μια μαλακια, σωστα?
Δεν σε μεμφομαι για κατι απλα προσπαθω να καταλαβω κι να βαλω τα πραγματα στην πραγματικη τους διασταση. Σαφως η κοπελα εαν παρειχε τα συμφωνημενα ειναι τιμιο κ σωστο αλλα οχι και τα "πονηρα" με κρυφες υπηρεσιες/κοστη και αναλογως τα γουστα κ τον πελατη! Εαν ειναι ξακαθαρα ολα δεν γινονται παρεξηγησεις και θα εχει το πελατολογιο που θελει, αλλωστε υπαρχει αγορα για ολα!