Διαγραμμένο μέλος 233973
Μασέζ
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2023
- Like
- 451
Δεν είναι το σεξ ο μόνος τρόπος επίτευξης σεξουαλικής διέγερσης.αν δεν προσφερεις σεξ τοτε τι κανεις εδω?
Δεν είναι το σεξ ο μόνος τρόπος επίτευξης σεξουαλικής διέγερσης.αν δεν προσφερεις σεξ τοτε τι κανεις εδω?
καλα,δεν σε μαλωσαμε,απλα τι ερωτικο ειναι αν δεν γδυνεσαι καν;Ενημερώθηκα πως το site είναι και για ερωτικό μασάζ … Αν είμαι σε λάθος στήλη , συγχωρήστε με
Δεν ξέρω ποιος/α σου σύστησε το site αλλά μάλλον ξέχασε να σ πει πως έχει και ειδικούς στη συμπεριφορά προς τις γυναίκες.Τους αγενέστατους που με αποκαλούν «μωρή» , ΜΟΝΟ τους δουλεύω .
Για τους υπόλοιπους υπήρχε ένα θέμα και το διόρθωσα.
Αρα θες να κάνεις την πρακτική σου μαζεύοντας 50άρικα.. Αμ δε...Δεν προσφέρω σεξ αλλά στιγμές χαλάρωσης και απελευθέρωσης από το άγχος με αισθησιακό μασάζ.
Η τιμή είναι 50 ευρώ για μισή ώρα.
Έρχομαι στον χώρο σας (μόνο κέντρο).
Σπουδάζω φυσικοθεραπεία. Είμαι 21 και πολύ κοινωνική.
πες στη διευθυνση να σου μεταφερει το νήμα στα μασαζ για να παίξεις μπαλα. εδω που μπηκες στα εσκορτ οι περισσότεροι δεν ειναι στο πνεύμα αισθησιακό μασαζ φραπέ κλπΔεν είναι το σεξ ο μόνος τρόπος επίτευξης σεξουαλικής διέγερσης.
Μα δεν άνοιξα καν εγώ νήμα .πες στη διευθυνση να σου μεταφερει το νήμα στα μασαζ για να παίξεις μπαλα. εδω που μπηκες στα εσκορτ οι περισσότεροι δεν ειναι στο πνεύμα αισθησιακό μασαζ φραπέ κλπ
Έχει δίκιο σε αυτή την ενότητα θα ακούς μόνο κράξιμο.Μα δεν άνοιξα καν εγώ νήμα .
Αυθαίρετα έγινε αυτό.
Η απελευθέρωση με ποιο τρόπο επιτυγχάνεται??? Με χέρι μόνο???Δεν προσφέρω σεξ αλλά στιγμές χαλάρωσης και απελευθέρωσης από το άγχος με αισθησιακό μασάζ.
Δεν προσφέρω σεξ αλλά στιγμές χαλάρωσης και απελευθέρωσης από το άγχος με αισθησιακό μασάζ.
Η απελευθέρωση επιτυγχάνεται μόνο στη φαντασία. Θα σου πρότεινα πάντως όμορφη δις ν΄αφήσεις μανικιούρ και να εμπλουτίσεις το πρόγραμμά σου,γιατί είναι πολύ ...φτωχό.Η απελευθέρωση με ποιο τρόπο επιτυγχάνεται??? Με χέρι μόνο???
Με το όμορφη δις αναφέρεσαι σε μένα????? Θα προσπαθήσω να το δω θετικά γιατί στην ηλικία μου δύσκολα θα με αποκαλούσαν έτσι...Η απελευθέρωση επιτυγχάνεται μόνο στη φαντασία. Θα σου πρότεινα πάντως όμορφη δις ν΄αφήσεις μανικιούρ και να εμπλουτίσεις το πρόγραμμά σου,γιατί είναι πολύ ...φτωχό.
Οχι σε σένα,στην δεσποινίδα αναφέρομαι..Με το όμορφη δις αναφέρεσαι σε μένα????? Θα προσπαθήσω να το δω θετικά γιατί στην ηλικία μου δύσκολα θα με αποκαλούσαν έτσι...
Κρίμα και άρχισα να παίρνω τα πάνω μου...Οχι σε σένα,στην δεσποινίδα αναφέρομαι..
Φιλε τα ειπε ήδη ,ερωτικό μασσαζ χαλαρωση καλη παρεσ 50 υο μισαωρο μονο κεντροΚαλησπέρα στο κορίτσι, μπορείς να αναφέρεις αναλυτικά τις οποίες υπηρεσίες προσφέρεις ;