Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.292
- Πόντοι
- 4.546
MerciΕύγε τύπε μου
MerciΕύγε τύπε μου
Μόνο να μην επιστρέψεις με 40 βαθμούς έξω, θα λιώνει το κορμί μας, θα μείνουμε μέσα με 18 βαθμούς στα κλιματιστικά
Μένουμε σε αναμονή...Κρατάω το κοινό θερμό για την επιστροφή χαχα
Γενικά με pm , ειδικά δεν έχω πλέον διαθεσιμότηταΚαι πως κλείνουμε ραντεβου
Σου απάντησα Ωστόσο , δεν είμαι διαθέσιμη . Ήρθα να δω TárΑν θέλεις δες πμ. Ευχαριστώ πολύ.
Φαραώ μου , ανυπομονώ να τα ξαναπούμεΗ κατερινα είναι ότι το καλύτερο έχω δει εδώ μέσα(είναι απίστευτη στο κρεβάτι ) .Καλά να περάσετε όσοι κλείσετε μαζί της .
Σου απάντησα Ωστόσο , δεν είμαι διαθέσιμη . Ήρθα να δω Tár
στα ραντεβού σου πηγαίνεις μόνο σε ξενοδοχείο ή και σε airbnb διαμερίσματα?
Σε ευχαριστώ πολύ.Σου απάντησα Ωστόσο , δεν είμαι διαθέσιμη . Ήρθα να δω Tár
Η κατερινα είναι ότι το καλύτερο έχω δει εδώ μέσα(είναι απίστευτη στο κρεβάτι ) .Καλά να περάσετε όσοι κλείσετε μαζί της .
Ορθιος στις 04.30! Πηγες καπου καλά τουλάχιστον!Προσυπογράφω. Ό,τι καλύτερο έχω δει κι εγώ. Ο γαλαξίας στην υπέρτατη εκδοχή του.
Ορθιος στις 04.30! Πηγες καπου καλά τουλάχιστον!
Μπράβο να περνας καλα, γιατι όταν θα έρθεισ στη θέση μου θα ξυπνάς στις 04,30 δεν θα κοιμάσαι !Ναι ήμουν με φίλους, οι φίλοι πάνω από την καθεμιά!
Η κατερινα είναι ότι το καλύτερο έχω δει εδώ μέσα(είναι απίστευτη στο κρεβάτι ) .Καλά να περάσετε όσοι κλείσετε μαζί της .
Το κορίτσι είναι θαυμάσιο σε χαρακτήρα και απο τις πιο όμορφες εμπειρίες..Προσυπογράφω. Ό,τι καλύτερο έχω δει κι εγώ. Ο γαλαξίας στην υπέρτατη εκδοχή του.
Γενικά προτιμώ ξενοδοχείο στο κέντρο, ειδικά χειμώνα που έρχομαι ελάχιστες μέρες.στα ραντεβού σου πηγαίνεις μόνο σε ξενοδοχείο ή και σε airbnb διαμερίσματα?
Με κολακεύειςΠροσυπογράφω. Ό,τι καλύτερο έχω δει κι εγώ. Ο γαλαξίας στην υπέρτατη εκδοχή του.
Το κορίτσι είναι θαυμάσιο σε χαρακτήρα και απο τις πιο όμορφες εμπειρίες..
Καλα ακόμα εδώ εισαι εσυ? Μέχρι χθες δεν είπες?Γενικά προτιμώ ξενοδοχείο στο κέντρο, ειδικά χειμώνα που έρχομαι ελάχιστες μέρες.
Αλλά για δύωρα/πολύωρα πάω και αλλού.