Katerina
Call-Girl
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2021
- Like
- 9.100
Εκεί το πήγαινα χαχαεχω κάτι να προσθέσω...αλλά θα γίνω πρόστυχος!
Εκεί το πήγαινα χαχαεχω κάτι να προσθέσω...αλλά θα γίνω πρόστυχος!
ημουν σίγουρος!Εκεί το πήγαινα χαχα
Νομίζω πως οποιοσδήποτε είναι άνθρωπος, καταλαβαίνει τη δυσκολία του να κάνεις 2 δουλειές ταυτόχρονα. Βρίσκοντας σταδιακά τους ρυθμούς σου, θα μπορέσεις να ανταποκριθείς στους οποίους στόχους έχεις θέσει. Σε προσωπικό επίπεδο βέβαια, θεωρώ πως είναι καλύτερο να απαντάς πως δεν μπορείς και είσαι κλεισμένη για όλη τη βδομάδα, μήνα ή δεν ξέρω τι, έτσι ώστε να μην υπάρχει ο κίνδυνος να θεωρείσαι σνομπ ή αντιεπαγγελματικη τέλος πάντων.
Για να γνωριστούμε λίγο καλύτερα:
Αυτή την περίοδο εργάζομαι σε μια εταιρεία και ταυτόχρονα είμαι σε διαδικασία συνεντεύξεων για μεταπτυχιακό.
Επειδή δεν αποτελώ φωτεινή εξαίρεση, η δουλειά μου –όπως και των περισσοτέρων– με αγχώνει , μου τρώει τη μισή μου μέρα και με ψοφάει στην κούραση.
Συνεπώς δεν δύναμαι να κάνω ραντεβού καθημερινά. Στόχος μου είναι να κάνω 10 ραντεβού το μήνα και να περνάμε όλοι καλά.
Θεωρώ πιο τίμιο το να μην απαντάω, να απορρίπτω ή να «σνομπάρω» όπως με κατηγορούν κάποιοι, παρά να ερχόμουν σε ραντεβού σαν ζόμπι.
Κολακεύομαι με το τόσο ενδιαφέρον σας αλλά ξεπερνά κατά πολύ τις προσδοκίες και τις δυνατότητες μου. Δεν μπορώ να απαντήσω σε τριψήφιο αριθμό μηνυμάτων. Πιστεύω πως σιγά σιγά θα βρω τους ρυθμούς μου.
Φιλιά πολλά
Συγκινήθηκα με το «χαχα» σου.
Εμείς μπορεί να τα βρούμε κάποια στιγμή. Μετά τον τσακωμό γίνεται το καλύτερο sex.
Τι μαλακία, έκανε πάλι αυτό το κωλόπαιδο, ο Κωστάκης?Έπρεπε να με δεις χτες που έβγαζα καπνούς από τα αυτιά χαχα
Όταν έχει σχεδόν μια εβδομάδα περιθώριο από την στιγμή που κανονίστηκε το ραντεβού μέχρι να γίνει αυτο ωστε να ενημερώσει για ακύρωση και δεν το κάνει αλλά απλά εξαφανίζεται δεν είναι καθόλου τίμιο όπως γράφει. Δεν είναι άμεσο ραντεβού αυτό.Νομίζω πως οποιοσδήποτε είναι άνθρωπος, καταλαβαίνει τη δυσκολία του να κάνεις 2 δουλειές ταυτόχρονα. Βρίσκοντας σταδιακά τους ρυθμούς σου, θα μπορέσεις να ανταποκριθείς στους οποίους στόχους έχεις θέσει. Σε προσωπικό επίπεδο βέβαια, θεωρώ πως είναι καλύτερο να απαντάς πως δεν μπορείς και είσαι κλεισμένη για όλη τη βδομάδα, μήνα ή δεν ξέρω τι, έτσι ώστε να μην υπάρχει ο κίνδυνος να θεωρείσαι σνομπ ή αντιεπαγγελματικη τέλος πάντων.
Στο μεταξύ αγαπητοί συναγωνιστές, οποίος από εμάς θέλει πιο άμεσα ραντεβού, νομίζω υπάρχει πληθώρα επιλογών εκεί έξω.
Τυπε σεβασμός στον @The Saint*Απλά ρωτάς βαρετές μαλακίες, δε χρειαζόταν το σεντόνι
Δλδ θες να βγάζεις 2000 το μήνα τουλάχιστο ,μαύρα και να μην κουράζεσαι.
Για να γνωριστούμε λίγο καλύτερα:
Αυτή την περίοδο εργάζομαι σε μια εταιρεία και ταυτόχρονα είμαι σε διαδικασία συνεντεύξεων για μεταπτυχιακό.
Επειδή δεν αποτελώ φωτεινή εξαίρεση, η δουλειά μου –όπως και των περισσοτέρων– με αγχώνει , μου τρώει τη μισή μου μέρα και με ψοφάει στην κούραση.
Συνεπώς δεν δύναμαι να κάνω ραντεβού καθημερινά. Στόχος μου είναι να κάνω 10 ραντεβού το μήνα και να περνάμε όλοι καλά.
Θεωρώ πιο τίμιο το να μην απαντάω, να απορρίπτω ή να «σνομπάρω» όπως με κατηγορούν κάποιοι, παρά να ερχόμουν σε ραντεβού σαν ζόμπι.
Κολακεύομαι με το τόσο ενδιαφέρον σας αλλά ξεπερνά κατά πολύ τις προσδοκίες και τις δυνατότητες μου. Δεν μπορώ να απαντήσω σε τριψήφιο αριθμό μηνυμάτων. Πιστεύω πως σιγά σιγά θα βρω τους ρυθμούς μου.
Φιλιά πολλά
Ψυχικό τραύμα;Λέω εγώ που δεν γνωρίζω.
Ίσως κάποιος να την τραυμάτισε την ώρα της πράξης και να αναγκάστηκε να ακυρώσει τα υπόλοιπα ραντεβού το κορίτσι.
Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό άραγε ???
Λέω εγώ τώρα ... μια θεωρία ...
Εσείς συνεχίστε τη συζήτηση.
είσαστε και οι 2 παλιά και σεβαστά μέλη!!
έχω όμως μια ένσταση και προς τους 2 σας...
Αφού δεν σας αρέσει ο τρόπος της, γιατί ασχολείστε? Γιατί απλά δεν κάνετε unfollow???
Αυτό ρε παιδιά που θέλετε να επιβάλετε τον δικό σας τρόπο σκέψης, πραγματικά με ξεπερνάει!
Αυτά και προσπερνώ και δεν επανέρχομαι ότι κι αν γράψετε (αν με βρίσετε εννοώ ) γιατί δεν έχω όρεξη!
Ψυχικό τραύμα;
Γιατί από το άλλο, το κανονικό, πως να την τραυματίσει;
Με μαχαίρια πάμε στα ραντεβού ή η πουτσες μας είναι μπλακ εν ντέκερ ρε φίλε Αναπούρνα;;;;;
Γι’αυτο είναι οι φίλοι!Ρε James thanks.
Από το στόμα μου το πήρες.
Με έβγαλες από τη δύσκολη θέση.
"Ξέχασες" την απάντηση...Ρε James thanks.
Από το στόμα μου το πήρες.
Με έβγαλες από τη δύσκολη θέση.
Φαντάζομαι ότι μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε φάση, με οποιαδήποτε γυναίκα ακόμα κ στην σχέση σου! Αν και δύσκολο, συνήθως συμβαίνει αν η γυναίκα έχει καιρό να κάνει σεξ ή ο άντρας είναι extremely violent!Πρώτη φορά το ακούς ???
Αυτο ποτε εγινε σημερα?Πρώτη φορά το ακούς ???
Δεν έχεις ακούσει ποτέ κορίτσι να τραυματίζεται την ώρα του σεξ ?
Λέω εγώ που δεν γνωρίζω.
Ίσως κάποιος να την τραυμάτισε την ώρα της πράξης και να αναγκάστηκε να ακυρώσει τα υπόλοιπα ραντεβού το κορίτσι.
Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό άραγε ???
Λέω εγώ τώρα ... μια θεωρία ...
Εσείς συνεχίστε τη συζήτηση.