celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 20.975
- Πόντοι
- 6.056
Oυτε εγω με βλεπω καλακαι εσενα δεν σε βλεπω καλα....
Oυτε εγω με βλεπω καλακαι εσενα δεν σε βλεπω καλα....
δεν μου τα ειχες πει αυτα αγαπητε συνεταιρε....paysafe δεχεσαι ; γιατι με τις τραπεζες εγω καποιες μικροδιαφορες
λεπτομερειες.... οι τραπεζες δεν χρειάζονται πια ..δεν μου τα ειχες πει αυτα αγαπητε συνεταιρε....
Επέστρεψες φίλε μουστα καπακια εσκασε....ετοιμασου..μαλακα τωρα που γυρισα απο το νεκροκρεββατο θα φας μπαν και θα σε γαμησω
και μαζι και τα μπαν ... κοιτα να δεις σε λιγοΕπέστρεψες φίλε μου
Επέστρεψες φίλε μου
ναι...αλλα δεν μου τα ειχες πει αυτα!!!!!!λεπτομερειες.... οι τραπεζες δεν χρειάζονται πια ..
τυπε μηπως εχεις και βιβιλιάριο που πας καθε μηνα να στο ενημερωσουν;ναι...αλλα δεν μου τα ειχες πει αυτα!!!!!!
Του χρωστανε εννοει,που πηγε το μυαλο σουδεν μου τα ειχες πει αυτα αγαπητε συνεταιρε....
Ναι.Του χρωστανε εννοει,που πηγε το μυαλο σου
το μουνι θα μας παρει στον λαιμο του.
@Kiara.vip μοναδικη μου αγαπη που εισαι?
Ακομα να φτιαξει την ζημια ο μπαρος; Τι στο πουτσο πολυτεχνιτης ειναι;παιδια ειχαμε ενα μικρο τεχνικο προβλημα , σε λιγο παλι ανοιχτοι ... ειδικα γι αυτους με τετοιο πορτοφόλι
Σε κερασω μια κοκακολα εσενα επειδη σε ταλαιπωρησαμε
Τελικά ήταν αυτή ή όχι Ανναπούρνα;
Αυτή που νομίζεις είναι
Τελικά επιβεβαιώθηκες ότι είναι αυτή που νομίζεις Ανναπούρνα. Απάντα τώρα και στην ερώτηση του LION γιατί δεν είπες ότι έχει fake φωτό και μόνο που υποψιάστηκες ότι είναι αυτή αλλά και μόλις επιβεβαιώθηκες.Καλημέρα σου γλυκό μου κοριτσάκι.
Καλημέρα και στη φίλη σου την Κιάρα.
Τελικά επιβεβαιώθηκες ότι είναι αυτή που νομίζεις Ανναπούρνα. Απάντα τώρα και στην ερώτηση του LION γιατί δεν είπες ότι έχει fake φωτό και μόνο που υποψιάστηκες ότι είναι αυτή αλλά και μόλις επιβεβαιώθηκες.
Την κιθάρα την γαμάς ή "την παίζεις" ?Έχει βρεθεί συναγωνιστής με ην κιθάρα η την Κατερίνα να μας πει εντυπώσεις??
Με την κατρίνα ναιΈχει βρεθεί συναγωνιστής με ην κιθάρα η την Κατερίνα να μας πει εντυπώσεις??