Kavlasxxxxx
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2022
- Like
- 7
- Πόντοι
- 0
Μάλλον δεν έχεις την αίσθηση του πόσα είναι τα 200€ για μια ώραΗ τύχη βοηθάει τους τολμηρούς...
Μάλλον δεν έχεις την αίσθηση του πόσα είναι τα 200€ για μια ώραΗ τύχη βοηθάει τους τολμηρούς...
Μια χαρά προτείνεις....προτιθεσαι να της καλύψεις και τα έξοδα..?Με όλη μου την καρδιά και ειλικρίνεια της ξαναπροτείνω να αποχωρήσει απο τη συγκεκριμένη "δουλειά" και να επιλέξει τον πιο δύσκολο (χρηματικά) δρόμο...
Ωχ μην τα λες αυτά έτσι απότομα....Εγώ διαθέσιμη είμαι από Δευτέρα για 3-5 μέρες.
Τι συνθήκες τις ξέρετε.
Όποιος θέλει, στέλνει dm . Όποιος δεν θέλει, καλή καρδιά
Που κολλάει αυτό?Μια χαρά προτείνεις....προτιθεσαι να της καλύψεις και τα έξοδα..?
it's a tough road...but what you give what you get...and they know better than you and me...Που κολλάει αυτό?
Δικό της θέμα, γι αυτό και έγραψα για "δυσκολο δρόμο"...
ε ποιος ξερει, ολοι οι ανθρωποι μοιαζουν μεταξυ τους.
Να σου πω μάστορα, θα φάμε ποτέ;Ασε να ξερουμε καλυτερα τι εγινε την αλλη φορά στο δικο της νημα
Σα βγεις στον πηγαιμό για τις πουτάνες,it's a tough road...but what you give what you get...and they know better than you and me...
Tι παιχτηκε οσο ελειπα?Κατα ενα περιεργο λογο λογκαρουμε ακομα,λες να οφειλεται στο ΣΚ κι απο Δευτερα να ειμαστε αδειοχοι διαερκειαςΗταν που γραφανε οτι μπαχαλευουμε το νημα και μονο κακο κανουμε στην κοπέλα...
Και εδω φτασαμε στο σημειο να ερχονται αλλες για να ψαρεψουν κανα πελατάκι ...
Ρε τι γινεται στο μπου.κομ
Πω πω, μου ανοίγει η όρεξη με την ποίηση...ένα κιλό γουρουνοπούλα και μια εξάδα νερά, παρακαλώ.Σαν βγεις στον πηγαιμό για τις πουτάνες,
να εύχεσαι να 'ναι μακρύς ο δρόμος,
γεμάτος με μουνάρες, γεμάτος κώλους.
Τους Νταβατζήδες και τους Αγαπητικούς,
τον θυμωμένο Σύζυγο μη φοβάσαι,
τέτοια στον δρόμο σου ποτέ σου δεν θα βρεις,
αν μέν' η πούτσα σου σκληρή, αν εκλεκτή
συγκίνηση την καύλα και το είναι σου αγγίζει
Την τύφλα τους δεν ξέρουν μπόρμπι...it's a tough road...but what you give what you get...and they know better than you and me...
Τα φάγανε όλα αυτοί εκεί οι ηττημένοι, πώς τους λένε. Έχει μείνει ένα σουβλάκι από γκοντζιλα αν θες και πολύ σου είναιΠω πω, μου ανοίγει η όρεξη με την ποίηση...ένα κιλό γουρουνοπούλα και μια εξάδα νερά, παρακαλώ.
Κρίμα...και εγώ πούλησα την γκαρσονιέρα στην Καισαριανή για να φάω απόψε στου Νίπλη.Τα φάγανε όλα αυτοί εκεί οι ηττημένοι, πώς τους λένε. Έχει μείνει ένα σουβλάκι από γκοντζιλα αν θες και πολύ σου είναι
Θα σε φτιάξω εγώ αφέλια, καραόλοι και κολοκάσι μάνα μ.Κρίμα...και εγώ πούλησα την γκαρσονιέρα στην Καισαριανή για να φάω απόψε στου Νίπλη.
Δεν γαμιέται θα παραγγείλω pizza fan.
παιδια ειχαμε ενα μικρο τεχνικο προβλημα , σε λιγο παλι ανοιχτοι ... ειδικα γι αυτους με τετοιο πορτοφόλιΚρίμα...και εγώ πούλησα την γκαρσονιέρα στην Καισαριανή για να φάω απόψε στου Νίπλη.
Δεν γαμιέται θα παραγγείλω pizza fan.
ζεις επικινδυνα βλεπω μουνακι...παιδια ειχαμε ενα μικρο τεχνικο προβλημα , σε λιγο παλι ανοιχτοι ... ειδικα γι αυτους με τετοιο πορτοφόλι
Σε κερασω μια κοκακολα εσενα επειδη σε ταλαιπωρησαμε
το μουνι θα μας παρει στον λαιμο του.ζεις επικινδυνα βλεπω μουνακι...
στην κοψη του μπαν ...ζεις επικινδυνα βλεπω μουνακι...
στα καπακια εσκασε....ετοιμασου..μαλακα τωρα που γυρισα απο το νεκροκρεββατο θα φας μπαν και θα σε γαμησωστην κοψη του μπαν ...
Μόλις σκάσει και Μπαρος, το πηραμε το παρασημο
Noυ σου μην γυρισεις παλι,εχει κατι ακρες ο Νιπληςστα καπακια εσκασε....ετοιμασου..μαλακα τωρα που γυρισα απο το νεκροκρεββατο θα φας μπαν και θα σε γαμησω
και εσενα δεν σε βλεπω καλα....Noυ σου μην γυρισεις παλι,εχει κατι ακρες ο Νιπλης