Νέα

Key για office , ps ....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MARIOS32
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

MARIOS32

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
2.064
Πόντοι
3.415
Το τελευταίο διάστημα βλέπω διαφημίσεις στα social με εταιρείες που πουλάνε κλειδιά για adobe, office, ps και άλλα. Γνωρίζει κανείς κάτι; Τα έχει χρησιμοποιήσει κάποιος;

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
9
Like
1.838
Πόντοι
216
Έχω αγοράσει πολλές φορές office και windows απο keysworlds και έχουν παίξει απροβλημάτιστα.
Κάποιες φορές που δεν μπορούσα να τα ενεργοποιήσω τους έστειλα μήνυμα και σε 5-10 λεπτά μου έστειλαν άλλο κλειδί.

ProjectHedonism

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2021
Κριτικές
5
Like
399
Πόντοι
280
Buy-Keys.com με έδρα Νορβηγία. Εύκολη και αξιόπιστη διαδικασία αγοράς - εγκατάστασης (δίνουν σχετικές οδηγίες). Κάνε έρευνα αγοράς και, αν η τιμή τους είναι συμφέρουσα, προχώρα άφοβα.

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Πάνω από 5 ευρώ μην δώσεις. Εχω χρησιμοποιήσει και είναι original. Απλά απευθύνονται για τριτοκοσμικές χώρες. Στο Μπαγκλαντές πχ δεν κοστίζουν λιανική το ίδιο τα office.
Πολλές φορές είναι και από άδειες που έχουν χορηγηθεί σε Πανεπιστήμια και ιδρύματα.
Αγορά από e-bay.
Αυτοί που πουλάνε Ελλάδα αγοράζουν από e-bay κτλ και μεταπωλούν ακριβότερα και εσύ νομίζεις ότι αγοράζεις από σοβαρό πωλητή.
Κατεβάζεις το λογισμικό από το site της Microsoft και περνάς το κλειδί. Οχι από τίποτα περ8εργα link που δίνει ο πωλητής.
Αυτό που δεν εμπιστεύομαι είναι το office 365. με την αιώνα συνδρομή. Σου δίνει ο πωλητής δικό του mail.
Κάποια στιγμή όταν ζοριστώ με τον χώρο στο cloud.θα αγοράσω original συνδρομή

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
9
Like
1.838
Πόντοι
216
Καλά, αυτά του ebay μην τα εμπιστεύεστε. Είχα πάρει office 365 5 άδειες ισόβια και στο χρόνο πάνω έληξε.
Για 5 ευρώ που είχα δώσει δεν μπήκα καν στον κόπο να ρωτήσω τι και πως.
Βρήκα άλλον στο ebay και αγόρασα 10 άδειες για 2,90€. Λογικά στο χρόνο θα λήξει και αυτό και βλέπουμε.
Τα άλλα τα site που αναφέραμε πιο πάνω είναι πιο safe και άπαξ και ενεργοποιηθεί το προϊόν δεν σε νοιάζει τίποτα. Δεν κλειδώνει μετά.
Έχει στο pc steps τιμές στην περιγραφή των video τους, links με έκπτωση.

farmerjim

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2021
Like
436
Πόντοι
21
Αμα δεν εχεις καποια εταιρεια και στα @@ σου αμα σου'ρθει ελεγχος να κοιταει λογισμικο απλα πηγαινε βρες kms activator απο κανα τορρεντ και σπασε τον οφη. Η παρε ενα τορρεντ απ'το piratebay μαζι με activators κι ολες τις μαλακιες. Μεχρι κι οδηγιες θα'χει μεσα. Στην Ελλαδα το pb οι providers το μπλοκαρουν, το google δεν το βγαζει επισης, οποτε για να βρεις ανοιχτο proxy κανεις αναζητηση στο duckduckgo αντι για google.

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Καλά, αυτά του ebay μην τα εμπιστεύεστε. Είχα πάρει office 365 5 άδειες ισόβια και στο χρόνο πάνω έληξε.
Για 5 ευρώ που είχα δώσει δεν μπήκα καν στον κόπο να ρωτήσω τι και πως.
Βρήκα άλλον στο ebay και αγόρασα 10 άδειες για 2,90€. Λογικά στο χρόνο θα λήξει και αυτό και βλέπουμε.
Τα άλλα τα site που αναφέραμε πιο πάνω είναι πιο safe και άπαξ και ενεργοποιηθεί το προϊόν δεν σε νοιάζει τίποτα. Δεν κλειδώνει μετά.
Έχει στο pc steps τιμές στην περιγραφή των video τους, links με έκπτωση.
Το 360 είναι μούφα γιατί είναι συνδρομητικό. Εξυπακούεται ότι αυτός που ενεργοποίησε την αρχική άδεια δεν θα πληρώσει για ανανέωση και έχει μοιράσει λογαριασμούς.
Στα άλλα δεν είχα ποτέ πρόβλημα

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.408
Πόντοι
456
Το τελευταίο διάστημα βλέπω διαφημίσεις στα social με εταιρείες που πουλάνε κλειδιά για adobe, office, ps και άλλα. Γνωρίζει κανείς κάτι; Τα έχει χρησιμοποιήσει κάποιος;
Έχω αγοράσει συνάδελφε και δουλεύουν.

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
www.allkeyshop.com

Το πρωτο και τελευταιο site που θα χρειαστείς για νομιμη αγορά κλειδιών. Τα activators ειναι πλεον ιστοριες για αγρίους.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
allkeyshop.com

Έχει από διάφορους παρόχους, είχα πάρει Windows 10 με 1,50 ευρώ και τρία χρόνια μετά λειτουργούν τέλεια.

Το μόνο "θέμα" είναι πως αν κάνεις format (αλλά γιατί να κάνεις) παύει να λειτουργεί άρα αγοράζεις νέο.

Έχουν και Office κτλπ.. Εγώ θα πήγαινα για Office 16 προ του 365 για να μην έχεις να ασχολείσαι με ανανέωση κτλπ.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Πρόσφατα πήρα 2-3 κλειδιά Office 2021 για τους υπολογιστές μου. 15 ευρουλάκια έκαστο. Δουλεύουν μια χαρά. Η μόνη μαλακία είναι ότι δεν μπορείς να επιλέξεις να μην εγκαταστήσεις κάποιες εφαρμογές του Office (π.χ. OneNote, Access, Publisher τα οποία δεν τα βάζω ποτέ).

Κατά τα άλλα... jet!

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
9
Like
1.838
Πόντοι
216
allkeyshop.com

Έχει από διάφορους παρόχους, είχα πάρει Windows 10 με 1,50 ευρώ και τρία χρόνια μετά λειτουργούν τέλεια.

Το μόνο "θέμα" είναι πως αν κάνεις format (αλλά γιατί να κάνεις) παύει να λειτουργεί άρα αγοράζεις νέο.

Έχουν και Office κτλπ.. Εγώ θα πήγαινα για Office 16 προ του 365 για να μην έχεις να ασχολείσαι με ανανέωση κτλπ.
Αυτό το allkeyshop φαίνεται πολύ οικονομικό. Θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία.
Αυτό το θέμα που αναφέρεις, λογικά έχει να κάνει μόνο με το office. Τα windows αν ενεργοποιηθούν μια φορά σε ένα pc και format να κάνεις , μετά την εγκατάσταση θα είναι αυτομάτως ενεργοποιημένα, εκτός αν έχεις αλλάξει μητρική.
Και για το office υπάρχει λύση, αλλά θα πρέπει την πρώτη φορά να έχεις κάνει ενεργοποίηση μέσω τηλεφώνου.

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Μη δίνετε πάνω απο 5 ευρώ ανά άδεια για προιόντα MS. Παντού τις ίδιες volume άδειες πουλάνε. Κάποιοι τις πουλάνε πιο ακριβά για να δείχνουν πιο legit, ωστόσο είναι το ίδιο πραγμα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Αυτό το allkeyshop φαίνεται πολύ οικονομικό. Θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία.
Αυτό το θέμα που αναφέρεις, λογικά έχει να κάνει μόνο με το office. Τα windows αν ενεργοποιηθούν μια φορά σε ένα pc και format να κάνεις , μετά την εγκατάσταση θα είναι αυτομάτως ενεργοποιημένα, εκτός αν έχεις αλλάξει μητρική.
Και για το office υπάρχει λύση, αλλά θα πρέπει την πρώτη φορά να έχεις κάνει ενεργοποίηση μέσω τηλεφώνου.
Aν αλλάξεις υπολογιστή μπορείς να έχεις το Office που είχες. Αρκεί να επικοινωνήσεις με Microsoft για να δείξεις ότι όντως είσαι ο ίδιος που απλά άλλαξες υπολογιστή.

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
Aν αλλάξεις υπολογιστή μπορείς να έχεις το Office που είχες. Αρκεί να επικοινωνήσεις με Microsoft για να δείξεις ότι όντως είσαι ο ίδιος που απλά άλλαξες υπολογιστή.
Σε μένα δεν έπιασε αυτό σε μια άδεια που είχα office 2019 Pro. Εξακολουθεί όμως να δουλεύει στον αρχικό υπολογιστή. Mου είπε η Microsoft ότι έχει ενεργοποιηθεί το κλειδί κάπου στην Ινδία. Δεν τρέχει τίποτα. Αγόρασα ένα άλλο. Στην σελίδα που λέει τα προσόντα μου. Λέει other region Παρόλα αυτά λειτουργεί και λέει ότι είναι valid στον αρχικό laptop.

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Έχω αγοράσει πολλές φορές office και windows απο keysworlds και έχουν παίξει απροβλημάτιστα.
Κάποιες φορές που δεν μπορούσα να τα ενεργοποιήσω τους έστειλα μήνυμα και σε 5-10 λεπτά μου έστειλαν άλλο κλειδί.
ακριβώς το ιδιο και με εμένα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom