Αγαπητό γραφείο
'Οπως έχω αναφέρει αλλού έχω πολλά μειονεκτήματα κι ένα από αυτά είναι η μνήμη...
Μετά από το σχόλιο σας, απέστειλα προσωπικό μήνυμα κι ασχέτως ότι δεν απαντήσατε, δεν σημαίνει ότι σας έβαλα σε μαύρη λίστα.
Είναι προσωπική μου επιθυμία να τιμήσω κάποια στιγμή στο μέλλον κάποιο από τα πολυάριθμα κορίτσια που έχετε κι όπως έχω παρατηρήσει παίζουν και μπιλιάρδο, άρα θα πάμε καλά
Όμως αυτό εξαρτάται πρωτίστως από τις προσωπικές μου υποχρεώσεις/δεσμεύσεις και δευτερευόντως από την οικονομική σκοπιά.
Καλό μήνα σε εσάς και τα κορίτσια του γραφείου, με χαρά να υποδεχθείτε και το νέο έτος.
Απ' το στοίχημα όχι μόνο έχει χάσει πολλά λεφτά (όπως όλοι που ασχολούνται με τέτοια), αλλά έχασε και τον προηγούμενό του λογαριασμό.
κ. Διαχειριστά
δεν μπήκα εδώ μέσα για να σας δείξω με περίσσια περηφάνια ότι να είμαι ζωντανός και την παλεύω, είτε να δείξω ότι κάνατε λάθος που με υποτίμησατε, αλλά για να επαναλάβω τα λεγόμενά σας ότι ο τζόγος είναι εθιστικός και μπορεί να καταστρέψει εύκολα τη ζωή του καθενός σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Καλό μήνα και τις ευχές μου για τις γιορτινές ημέρες που έρχονται τόσο σε εσάς αλλά και τη λοιπή Διαχείρηση.
Θα επιθυμούσα να κλειδωθεί το νήμα διότι δεν πρόκειται να συμμετάσχω σε όποια συζήτηση που τυχόν ακολουθήσει
Και τώρα προς τον υπόλοιπο λαό που θα διαβάσει το νήμα
Το πρόγραμμα μεν βασίζεται σε κάποιες από τις αρχικές ιδέες που αναπτύχθηκαν στην προηγούμενη σελίδα, όμως μετά από 9 έτη χρήσης έχουν αλλάξει και κάποια πράγματα.
Μην με ρωτήσετε, δεν πρόκειται να απαντήσω, απεναντίας πηγαίνετε στη σελίδα 5381 στο νήμα του Στοιχήματος να δείτε και κάποια πρόσθετα σχόλια με υλικό και κατευθύνσεις.
Εκτός από το Oddsportal (απαιτείται VPN ή ανάλογος πλοηγητής) χρήσιμη θα σας φανεί και η δύσχρηστη Oddspedia.
Τέλος πληρώστε κάποιον προγραμματιστή - αν στερείστε βασικές γνώσεις προγραμματισμού - ώστε να έχετε ένα πρόγραμμα καταγραφής στοιχημάτων για να ξέρετε ανά πάσα στιγμή τι είχατε ποντάρει τότε την τάδε ομάδα και σε τι απόδοση.
Ακόμη καλύτερα να έχετε φτιάξει και αρχεία ανάλυσης (για τις βασικές έστω κατηγορίες) που να υπολογίζουν τα διαστήματα εμπιστοσύνης για τα ποσοστά των επιτυχιών.
Αυτά είχα να σας πω και κλείνοντας λέω (προτείνω) και κάτι ακόμη: σταματήστε το Στοίχημα αν δεν έχετε σκοπό να ασχοληθείτε σοβαρά και να κάνετε αναπροσαρμογή των μεθόδων σας όταν δεν αποδίδουν μεσοπρόθεσμα. Το ποσοστό των κερδισμένων παικτών (ανεξαρτήτως ποσών) είναι αυστηρά μονοψήφιο, αρκεί να ρωτήσετε τον πράκτορα της γειτονιάς σας.