Νέα

Κερδίζοντας στο Στοίχημα - διάφορες μεθοδολογίες

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια η γνώμη σας για τη χρήση των Μαθηματικών στο Στοίχημα;

• Τα πάντα απαιτούν χαρτί και μολύβι - αλλιώς ο κουβάς ελοχεύει...

Ψήφοι: 13 54,2%
  • Δεν χρησιμοποιώ Μαθηματικά και κουραφέξαλα - έχω δική μου μεθοδολογία...

Ψήφοι: 6 25,0%
  • Τζογάρω, αλλά δεν εκφέρω άποψη (ΔΞ/ΔΑ)

Ψήφοι: 3 12,5%
  • Δεν είμαι τζογαδόρος - δεν κάνω τέτοια ρίσκα....

Ψήφοι: 2 8,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    24

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.651
Πόντοι
606
o μοναδικος τροπος για να κερδισεις στο στοιχημα ειναι ενας.Να μην παιζεις καθολου.
προφανος εξυπακουεται αυτό :hi:. Αλλα ενταξει μιλαμε όμως για το στοίχημα εφοσον υπαρχει  και καποιοι απο εμας παιζουμε  :hi:ΥΓ..  Ντουνταρα θελω 1 τενεκε λαδι με 15 ευρω γιατι ειμαι φιλος :grin:

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.479
Πόντοι
2.596
BruceDickWayne: αυτά που παρέθεσα είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς 4+ ετών με ατελείωτα ξενύχτια - σπάσιμο των νεύρων - άφθονη υπερένταση κλπ
Αν λοιπόν κάποιος δεν την έχει τη διάθεση καλύτερα να κάτσει εκεί που είναι => Μ-Α-Κ-Ρ-Υ-Α
Δεν ανακάλυψα την Αμερική, δεν είμαι ο Καραθεοδωρής - είναι ελάχιστοι σε όλον τον κόσμο αυτοί που κερδίζουν τακτικά και κυρίως μεγάλα ποσά - εγώ πλέον περνώ την ώρα μου βγάζοντας ένα χαρτζιλίκι για να πάει στο αντικείμενο του φόρουμ αυτού=ΧΧΧ.

χρηστος1010: ειλικρινά έχω ελάχιστο λάδι - δεν πήγα γενικά για ελιές. Τις ψιλοπαράτησα - όμως ελπίζω να μας κάτσει κανένα βαρβάτο δελτίο οπότε θα σε κεράσω ακάπ  :grin:

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.061
Πόντοι
1.706
1o βήμα
Μελετάμε τη διπλωματική του Δ. Ιωάννου - έχει μέρη που δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις
Μπορείς να δώσεις κάποιο λινκ; Ή τον τίτλο της διπλωματικής για να το αναζητήσω εγώ;

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.479
Πόντοι
2.596
Φίλε στο πρώτο ποστ μου υπάρχει το αρχείο να την κατεβάσεις και καλό σου διάβασμα. Απορίες όμως δεν μπορώ να σου λύσω αφενός γιατί δεν είμαι ο δημιουργός της διπλωματικής - αφετέρου δεν έχω και τον χρόνο να μελετήσω τα πάντα. Εκείνα που ήθελα να πάρω για να προσαρμόσω την δική μου μέθοδο τα πήρα σε πρώτη φάση.

[move]Μην ξεχάσεις[/move]
να περάσεις από το ιστολόγιο του κ. Ηλία καλό θα σου κάνει άσχετα αν δεν το συνέχισε.

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.479
Πόντοι
2.596
[move]ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΘΟΔΩΝ[/move]
Μεταξύ εμού και της διπλωματικής του Δ. Ιωάννου βεβαίως-βεβαίως...

α) Χρησιμοποιεί τα δεδομένα των πρώτων 6 ετών και βάσει αυτών εξάγει τα αποτελέσματα της τελευταίας τετραετίας - εγώ συνεχώς αποθηκεύω και για αυτό αλλάζει ο κώδικας
β) Αναφέρει ότι τα πρώτα ματς (μέχρι να στρώσουν οι ομάδες) και τα τελευταία (play off) δεν τα επεξεργάζεται (εξηγεί τους λόγους) - εγώ βάζω το καθετί κι έχω μια πρόσθετη παράμετρο τις ημερομηνίες η οποία λαμβάνει χώρα όποτε χρειαστεί
γ) Επειδή είναι διαφορετική η προσέγγιση, ο Ιωάννου δεν δύναται να εφαρμόσει την predictor/corrector

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.061
Πόντοι
1.706
Την ύπαρξη του excel με τα αποτελέσματα τη γνωρίζω εδώ και αρκετά χρόνια και προσπάθησα να την αξιοποιήσω με διάφορους τρόπους.
Η διπλωματική που παρέθεσες έπεσε ακριβώς πάνω στην περίοδο που μελετώ μηχανική μάθηση και εξόρυξη πληροφορίας. Με μια πρόχειρη ματιά είναι πάρα πολύ καλή για εργασία προπτυχιακού επιπέδου και μπράβο στο παιδί και τον καθηγητή.
Φυσικά το ζουμί όλης της υπόθεσης είναι ότι τα αθλητικά γεγονότα, και πόσο μάλλον το ποδόσφαιρο, εξαρτώνται από τόσο πολλούς εξωγενείς παράγοντες που είναι δύσκολο να υπάρξει ένα άριστο μοντέλο πρόβλεψης.

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.479
Πόντοι
2.596
Ωραίος :hi: κι υποθέτω να είσαι κομπιουτεράς - εγώ δεν είμαι - βασικές γνώσεις προγραμματισμού έχω (τρίχες δηλαδή) το πρόγραμμα θα μπορούσε να γραφτεί και σε FORTRAN 77 απλά δεν θα υπήρχε το υποτυπώδες γραφικό περιβάλλον. Λόγω της κατεύθυνσης των Τηλεπικοινωνιών που είχα πάρει η κεντρική ρουτίνα του προγράμματος δουλεύει όπως ένα τηλεπικοινωνιακό κέντρο: μέσω πάρα πολλών διακοπτών καλεί τις επιμέρους ρουτίνες των μοντέλων πρόβλεψης. Είχα πάρει και κάποια μαθήματα όπως θεωρία τηλεπικοινωνιακής κίνησης που είχαν πιθανότητες κλπ.......

pouk58

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
207
Πόντοι
26
Ειναι σχετικα γνωστο παντου..για αυτο μας εχουν παρει χαμπαρι οι εταιριες και μας κλεινουν..ειδικα αν κανεις εγγραφη σε μια τωρα και αρχιζεις να το παιζεις..σε εκλεισαν αμεσως και σε μερικες χανεις και τα λεφτα σου.
Εγω σε αυτε που ειναι ανοιχτος ακομα επαιζα χρονια και παιζω ακομα και αλλα συστηματα και δεν με πηραν χαμπαρι.

Θα σου πω γενικα πως γινεται και μετα ψαξου μονο σου.
Υπαρχει ενα προγραμα(σελιδα) οπου βρισκει τα λαθη στις αποδοσης, πχ. στην μια εταιρια το οβερ σε ενα φιλικο στην γουατεμαλα το δινει το οβερ 1.40 σε αλλη εταιρια το ιδιο φιλικο το δινει το οβερ 2.20 ετσι βγαζεις σιγουρα..σκεψου πως γινεται δεν ειναι δυσκολο, απλα χανεις στην μια κερδιζεις στην αλλη και δεν σε ενδιαφερει τι θα γινει στο ματς. Δεν μπορω να πω την σελιδα αλλα ειναι ευκολο να την βρεις.

Ο πιο πάνω συναγωνιστής αναφέρεται στο arbitrage betting.

Κατα την γνώμη μου είναι μόνο στη θεωρία σίγουρο καθώς η οποιαδήποτε σελίδα στοιχίματος μπορεί να σου μπλοκάρει το στοίχιμα ή να σου κλίσει και τον λογιαριασμό μόλις το μυριστεί (αν ασχολείσε μόνο με αυτό του είδους στοιχίματος συνήθως σε μυρίζονται γρήγορα).

Παρόλα αυτά όποιος θέλει να μάθει παραπανώ μπόρεί να οτο ψάξει στο διαδίκτυο όπου και θα βρεί αρκετή πληροφορία.

pouk58

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2012
Like
207
Πόντοι
26
Βρηκα εναν τροπο μονος μου γιατι ειμαι και επιστημονας του στοιχηματος  :grin: να βαλω στον λογαριασμο μου να παιζουν πολλα ατομα για να μην με παρουν χαμπαρι..αλλα δεν βρισκω ατομα γιατι ολοι εχουν λογαριασμους. :grin:

Μια απορία, δοκίμασες να να χρησιμοποιήσεις τους πιο κάτω πράκτορες τύπου ASIANCONNECT88 ?

Και αν ναί πιά είναι η άποψη σου για αυτούς?

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.061
Πόντοι
1.706
Ωραίος :hi: κι υποθέτω να είσαι κομπιουτεράς - εγώ δεν είμαι - βασικές γνώσεις προγραμματισμού έχω (τρίχες δηλαδή) το πρόγραμμα θα μπορούσε να γραφτεί και σε FORTRAN 77 απλά δεν θα υπήρχε το υποτυπώδες γραφικό περιβάλλον. Λόγω της κατεύθυνσης των Τηλεπικοινωνιών που είχα πάρει η κεντρική ρουτίνα του προγράμματος δουλεύει όπως ένα τηλεπικοινωνιακό κέντρο: μέσω πάρα πολλών διακοπτών καλεί τις επιμέρους ρουτίνες των μοντέλων πρόβλεψης. Είχα πάρει και κάποια μαθήματα όπως θεωρία τηλεπικοινωνιακής κίνησης που είχαν πιθανότητες κλπ.......
Το πρόβλημα δεν είναι η γλώσσα προγραμματισμού που θα χρησιμοποιήσεις, αλλά το πώς θα επιλέξεις να διαχειριστείς τα δεδομένα. Η απόρριψη, για παράδειγμα, των αγώνων στην αρχή και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Η συμπερίληψη ή όχι δεδομένων όπως η μέρα, η ώρα, οι καιρικές συνθήκες, ακόμα και ο διαιτητής.
Από εκεί και πέρα μοντέλα μηχανικής μάθησης υπάρχουν πολλά αν θέλεις να μελετήσεις, πέραν της παλινδρόμησης. Η γλώσσα που χρησιμοποιείται κατά κανόνα είναι η python, αλλά αρχικά ξεκίνα μαθαίνοντας τις βασικές έννοιες και αλγορίθμους μηχανικής μάθησης και μετά προχωράς και στον προγραμματισμό.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
BruceDickWayne: αυτά που παρέθεσα είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς 4+ ετών με ατελείωτα ξενύχτια - σπάσιμο των νεύρων - άφθονη υπερένταση κλπ

Για να εχεις ασχοληθει τοσο πολυ, σημαινει οτι πλεον παιζεις το Excel και το internet στα δαχτυλα
Γιατι δεν πιανεις μια δουλεια ως Data Analyst που γινεται χαμος απο δουλειες, να καθαριζεις 25-30000 το χρονο και μαλιστα σιγουρα με 4-5 ωριτσες αληθινης δουλειας την ημερα;

5200 θεσεις εχει μονο η Αγγλια αυτη τη στιγμη, μαζι με την Ευρωπη σιγουρα εχουν πανω απο 25.000 θεσεις εργασιας

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.479
Πόντοι
2.596
pouk κατά κάποιον τρόπο ναι πάμε αυξητικό κεφάλαιο μέχρι να κάτσει το δελτίο και πίσω από την αρχή, μυρίζει και λίγο Martingale - αλλά δεν θα αυτοκτονήσουμε :grin:

Αυτό όμως που λέει ο φίλος
διαβαστε καμια φορα και τους ορους που βαζουν οταν κανεις εγραφη,τους τροποποιουν συνεχεια για να βολευει μονο αυτους.
ΣΑΦΩΣ ΚΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!
Ε ναι, τα καθάρματα ΟΠΟΤΕ γουστάρουν τροποποιούν τους κανόνες. Δεν έχω γραφτεί σε εξωχώριες εταιρείες όπως οι ασιατικές, Stoiximan & bet365 με μπλόκαραν όχι γιατί είχα κερδίσει τίποτε τρελλά φράγκα - αλλά βρήκαν πρόσχημα εθισμού και πίτσες μπλε καθόσον έμπαινα απότομα και ποντάριζα 50ρικα και 100ρικα σε μεμονωμένα παιχνίδια είτε δυάδες κι όποτε κουβαδιαζόμουνα επανερχόμουν πάλι απότομα.
Έχω παραμείνει μόνο στη Betshop και δεν ποντάρω πάνω από μια επίσκεψη στη Φυλής - συνήθως μισό/είτε ολάκερο Μεταξουργείο - κι αν παραμένω είναι μόνο και μόνο για να βλέπω τα τηλεοπτικά τα ματς.

kolompourdas: λίγο δύσκολο, για να μην πω αδύνατο να ξανακάτσω σε τέτοια ηλικία στα θρανία. Στα υπόλοιπα που λες ότι δεν είναι θέμα γλώσσας προγραμματισμού, ναι με επιβεβαιώνεις.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.061
Πόντοι
1.706
kolompourdas: λίγο δύσκολο, για να μην πω αδύνατο να ξανακάτσω σε τέτοια ηλικία στα θρανία. Στα υπόλοιπα που λες ότι δεν είναι θέμα γλώσσας προγραμματισμού, ναι με επιβεβαιώνεις.
Γενικά, το δύσκολο κομμάτι είναι να βρεις ένα dataset για να δουλέψεις. Η εφαρμογή ενός υφιστάμενου μοντέλου από εκεί και πέρα είναι σχετικά απλή.

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.479
Πόντοι
2.596
Μία μόνο ερώτηση και τα λέμε αργότερα: έχεις ασχοληθεί με το Στοίχημα βάζοντας ιδέες, αλγορίθμους τέσπα να έχεις πιάσει χαρτί και μολύβι γενικά...
Όσο για το θέμα των datasets που λες ο Ιωάννου δεν αναφέρει που και πώς τα βρήκε τα δεδομένα αυτά - γιατί π.χ. στο Oddsportal που ξημεροβραδιάζομαι αλλά και γενικά στο διαδίκτυο δεν μπορείς να βρεις εύκολα παραμέτρους όπως ποσοστό κατοχής, τελικές πάσες, κόρνερ, αν έπεσαν κάρτες, λεπτά που μπήκαν τα γκολ κλπ...

OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.479
Πόντοι
2.596
Για την παρατήρηση περί 5ετίας του Ιωάννου, σιγά τα eggs δεν μπορεί να θυμάμαι και τα πάντα....
Έχεις ελάχιστα ποστ εδώ μέσα κι από ότι είδα στο προφίλ σου γενικά είσαι τύπος που τα χώνεις - όμως φαίνεσαι μελετημένος και δεν περιορίζεσαι σε ξερή ειρωνία. Δείχνω 2 εικόνες γιατί δεν μου αρέσουν τα κογιότ σε μακροσκελή κείμενα κ. Πονηρίδη :afro:

Συνημμένα

• Επαναλαμβάνω ότι δεν ισχυρίστηκα ότι ανακάλυψα την Αμερική.png
    Επαναλαμβάνω ότι δεν ισχυρίστηκα ότι ανακάλυψα την Αμερική.png
    45,4 KB · Εμφανίσεις: 81
  • Να και μέρος της εξόδου - το αν κάτσουν σκορ είτε ανατροπές είναι θέμα πολλών συγκυριών και κυρίως τ
    Να και μέρος της εξόδου - το αν κάτσουν σκορ είτε ανατροπές είναι θέμα πολλών συγκυριών και κυρίως τ
    66,7 KB · Εμφανίσεις: 73
OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.479
Πόντοι
2.596
υπάρχει λόγος.

Συνημμένα

• ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΤΗΣ ΓΛΥΨΕΙΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΠΟΥ  ΜΥΡΙΖΕΙ ΞΥΝΙΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΙΤΕΨΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.pn
    ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΤΗΣ ΓΛΥΨΕΙΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΞΥΝΙΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΙΤΕΨΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.pn
    90,9 KB · Εμφανίσεις: 105
  • Ca$$$hout ΚΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΦΥΛΗΚΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΦΥΛΗΣ ΑΠΟ ΗΜΙΤΟΝΟ ΝΩΡΙΣ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.....
    Ca$$$hout ΚΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΦΥΛΗΚΟ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΦΥΛΗΣ ΑΠΟ ΗΜΙΤΟΝΟ ΝΩΡΙΣ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ.....
    10 KB · Εμφανίσεις: 69
  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΓΛΥΦΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΙΧΛΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ.png
    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΓΛΥΦΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΙΧΛΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ.png
    49,2 KB · Εμφανίσεις: 71
  • ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ PREDICTOR - CORRECTOR - o whois EIXE ΔΙΚΙΟ ΕΝΙΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.png
    ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ PREDICTOR - CORRECTOR - o whois EIXE ΔΙΚΙΟ ΕΝΙΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.png
    30,1 KB · Εμφανίσεις: 71
  • H 1xbet θέτει αυτομάτως όρια κι έχει πολύ καλή mobile app.png
    H 1xbet θέτει αυτομάτως όρια κι έχει πολύ καλή mobile app.png
    32,7 KB · Εμφανίσεις: 64
OP
OP
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.479
Πόντοι
2.596
Αγαπητό γραφείο :hi:
'Οπως έχω αναφέρει αλλού έχω πολλά μειονεκτήματα κι ένα από αυτά είναι η μνήμη...
Μετά από το σχόλιο σας, απέστειλα προσωπικό μήνυμα κι ασχέτως ότι δεν απαντήσατε, δεν σημαίνει ότι σας έβαλα σε μαύρη λίστα.
Είναι προσωπική μου επιθυμία να τιμήσω κάποια στιγμή στο μέλλον κάποιο από τα πολυάριθμα κορίτσια που έχετε κι όπως έχω παρατηρήσει παίζουν και μπιλιάρδο, άρα θα πάμε καλά :angel:
Όμως αυτό εξαρτάται πρωτίστως από τις προσωπικές μου υποχρεώσεις/δεσμεύσεις και δευτερευόντως από την οικονομική σκοπιά.
Καλό μήνα σε εσάς και τα κορίτσια του γραφείου, με χαρά να υποδεχθείτε και το νέο έτος.

Απ' το στοίχημα όχι μόνο έχει χάσει πολλά λεφτά (όπως όλοι που ασχολούνται με τέτοια), αλλά έχασε και τον προηγούμενό του λογαριασμό. :grin:
κ. Διαχειριστά :hi:
δεν μπήκα εδώ μέσα για να σας δείξω με περίσσια περηφάνια ότι να είμαι ζωντανός και την παλεύω, είτε να δείξω ότι κάνατε λάθος που με υποτίμησατε, αλλά για να επαναλάβω τα λεγόμενά σας ότι ο τζόγος είναι εθιστικός και μπορεί να καταστρέψει εύκολα τη ζωή του καθενός σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Καλό μήνα και τις ευχές μου για τις γιορτινές ημέρες που έρχονται τόσο σε εσάς αλλά και τη λοιπή Διαχείρηση.
Θα επιθυμούσα να κλειδωθεί το νήμα διότι δεν πρόκειται να συμμετάσχω σε όποια συζήτηση που τυχόν ακολουθήσει

Και τώρα προς τον υπόλοιπο λαό που θα διαβάσει το νήμα
Το πρόγραμμα μεν βασίζεται σε κάποιες από τις αρχικές ιδέες που αναπτύχθηκαν στην προηγούμενη σελίδα, όμως μετά από 9 έτη χρήσης έχουν αλλάξει και κάποια πράγματα.
Μην με ρωτήσετε, δεν πρόκειται να απαντήσω, απεναντίας πηγαίνετε στη σελίδα 5381 στο νήμα του Στοιχήματος να δείτε και κάποια πρόσθετα σχόλια με υλικό και κατευθύνσεις.
Εκτός από το Oddsportal (απαιτείται VPN ή ανάλογος πλοηγητής) χρήσιμη θα σας φανεί και η δύσχρηστη Oddspedia.
Τέλος πληρώστε κάποιον προγραμματιστή - αν στερείστε βασικές γνώσεις προγραμματισμού - ώστε να έχετε ένα πρόγραμμα καταγραφής στοιχημάτων για να ξέρετε ανά πάσα στιγμή τι είχατε ποντάρει τότε την τάδε ομάδα και σε τι απόδοση.
Ακόμη καλύτερα να έχετε φτιάξει και αρχεία ανάλυσης (για τις βασικές έστω κατηγορίες) που να υπολογίζουν τα διαστήματα εμπιστοσύνης για τα ποσοστά των επιτυχιών.

Αυτά είχα να σας πω και κλείνοντας λέω (προτείνω) και κάτι ακόμη: σταματήστε το Στοίχημα αν δεν έχετε σκοπό να ασχοληθείτε σοβαρά και να κάνετε αναπροσαρμογή των μεθόδων σας όταν δεν αποδίδουν μεσοπρόθεσμα. Το ποσοστό των κερδισμένων παικτών (ανεξαρτήτως ποσών) είναι αυστηρά μονοψήφιο, αρκεί να ρωτήσετε τον πράκτορα της γειτονιάς σας.

Συνημμένα

• Στο καλό και να μην μας γράφεις.jpg
    Στο καλό και να μην μας γράφεις.jpg
    97,6 KB · Εμφανίσεις: 5
  • Ώρα καλή κι εσύ.jpg
    Ώρα καλή κι εσύ.jpg
    285,8 KB · Εμφανίσεις: 4

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom