Νέα

Κερδίζοντας στο Στοίχημα - διάφορες μεθοδολογίες

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια η γνώμη σας για τη χρήση των Μαθηματικών στο Στοίχημα;

• Τα πάντα απαιτούν χαρτί και μολύβι - αλλιώς ο κουβάς ελοχεύει...

Ψήφοι: 12 52,2%
  • Δεν χρησιμοποιώ Μαθηματικά και κουραφέξαλα - έχω δική μου μεθοδολογία...

Ψήφοι: 6 26,1%
  • Τζογάρω, αλλά δεν εκφέρω άποψη (ΔΞ/ΔΑ)

Ψήφοι: 3 13,0%
  • Δεν είμαι τζογαδόρος - δεν κάνω τέτοια ρίσκα....

Ψήφοι: 2 8,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.825
Πόντοι
1.346
Αν και υπάρχει θέμα για το Στοίχημα, αφενός είναι τεράστιο και χάνεσαι - αφετέρου τούτο θέμα έχει άλλο σκοπό αφού δεν πρόκειται να ανεβάσω προγνωστικά - απλά παραθέτω τις ιδέες μου συγκεντρωτικά & συνοπτικά.
Υπάρχει και στο Youtube το σύστημα Γεωργίου για τις ισοπαλίες - υπάρχουν και άλλοι - ας ψάξτε και λίγο δεν βλάπτει - αναδρομή κάνουν.

OP
OP
Ντουνταράς

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.825
Πόντοι
1.346
1o βήμα
Μελετάμε τη διπλωματική του Δ. Ιωάννου - έχει μέρη που δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις

2o βήμα
Διαλέγουμε πρωταθλήματα χωρών - ως 10 το πολύ (9 παρακολουθώ)

3o βήμα
Οι κατηγορίες αυτές θα οφελήσει αν έχουν πολλά παιχνίδια την ίδια ώρα
Τέτοιες είναι Γαλλία 1/2/3, Ολλανδία 2, Ιταλία 2, Αγγλία Τσάμπιονσιπ/1/2/ερασιτεχνικές

4o βήμα
Γινόμαστε θαμώνες του Oddsportal και διαλέγουμε 20-30 εταιρείες προς παρακολούθηση (24 παρακολουθώ)
Οι οποίες φυσικά θα έχουν διαφορετική γκανιότα μεταξύ τους

5o βήμα
O κ. Ηλίας => είχε κάνει εξαίρετη δουλειά με τις αποδόσεις ΟΠΑΠ περάστε κι από εκεί

6o βήμα
Είτε Oddsportal ανάλυση (αυτή κάνω) είτε ΟΠΑΠ θα φτιάξετε πρόγραμμα ανάλυσης αποδόσεων ή θα πληρώσετε κάποιον να φτιάξει

7o βήμα
Σε κάθε όμως περίπτωση θα κρατάτε αρχείο καταγραφής των στοιχημάτων που ρίξατε

8o βήμα
Δεν ασχολιόμαστε με παιχνίδια όπου Άσσος/δύο < 1.75 (1.65 περίπου σε ΟΠΑΠ) διότι ανοίγει η διασπορά

9o βήμα
Αν η αλλαγή απόδοσης από την αρχική τιμή είναι μεγαλύτερη από 20% καλό είναι να μην ποντάρουμε

OP
OP
Ντουνταράς

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.825
Πόντοι
1.346
FΑQ με άμεσες απαντήσεις
- Δεν μοιράζεται η έκδοση που βλέπετε διότι αλλάζει σε καθημερινή σχεδόν βάση
- Και να μην συνέβαινε αυτό προφανώς ενδιαφέρομαι για τη δική μου τσέπη και όσα πειθήνια κορίτσια επιθυμούν να την αδειάζουν
- Στη βάση χρησιμοποιεί τη μέθοδο piecewise approximation
- Η predictor/corrector επεμβαίνει όταν οι ρουτίνες πρόβλεψης έχουν πιθανότητα ευστοχίας κάτω από 80%
- Λαμβάνονται πολλαπλά δείγματα αποδόσεων
- Aντλώντας ιδέες από τη μέθοδο Gauss/Kronrod επιλέγεται(ονται) ένα ή περισσότερα σημεία αναφοράς
- Τα oποία καθορίζουν την περιοχή/ες για την έναρξη του προβλήματος των αρχικών τιμών
- Χρησιμοποιείται το θεώρημα της μέσης τιμής (όποτε χρειάζεται)
- Ανά τακτά χρονικά διαστήματα γίνεται φιλτράρισμα της βάσης δεδομένων

Κλικάρατε εδώ για κάποιες φωτογραφίες σε ένα ερώτημα

OP
OP
Ντουνταράς

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.825
Πόντοι
1.346
Και βάζοντας μια άνω τελεία, δίνω δύο παραδείγματα: προφανώς αν το βήμα δεν είναι 1Ε κάθε φορά αλλά κάτι παραπάνω - amount does matter ;)

Συνημμένα

• 1.75-2.png
    1.75-2.png
    41,6 KB · Εμφανίσεις: 69
  • Kέρδος 1.75-2.png
    Kέρδος 1.75-2.png
    17,7 KB · Εμφανίσεις: 58
  • 2.1-2.3.png
    2.1-2.3.png
    41 KB · Εμφανίσεις: 64

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.049
Πόντοι
1.436
Αν και υπάρχει θέμα για το Στοίχημα, αφενός είναι τεράστιο και χάνεσαι - αφετέρου τούτο θέμα έχει άλλο σκοπό αφού δεν πρόκειται να ανεβάσω προγνωστικά - απλά παραθέτω τις ιδέες μου συγκεντρωτικά & συνοπτικά.
Υπάρχει και στο Youtube το σύστημα Γεωργίου για τις ισοπαλίες - υπάρχουν και άλλοι - ας ψάξτε και λίγο δεν βλάπτει - αναδρομή κάνουν.
εχεις κονομισει τυπε με τις μεθοδολογιες?

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Απ' το στοίχημα όχι μόνο έχει χάσει πολλά λεφτά (όπως όλοι που ασχολούνται με τέτοια), αλλά έχασε και τον προηγούμενό του λογαριασμό.  :grin:

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.049
Πόντοι
1.436

John.Greek

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
38
Like
2.446
Πόντοι
2.606
1o βήμα
Μελετάμε τη διπλωματική του Δ. Ιωάννου - έχει μέρη που δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις

2o βήμα
Διαλέγουμε πρωταθλήματα χωρών - ως 10 το πολύ (9 παρακολουθώ)

3o βήμα
Οι κατηγορίες αυτές θα οφελήσει αν έχουν πολλά παιχνίδια την ίδια ώρα
Τέτοιες είναι Γαλλία 1/2/3, Ολλανδία 2, Ιταλία 2, Αγγλία Τσάμπιονσιπ/1/2/ερασιτεχνικές

4o βήμα

[move]Τυπάκο.... είσαι πραγματικά για   :2funny: :grin: :2funny: :tooth: :tooth:[/move]
Γινόμαστε θαμώνες του Oddsportal και διαλέγουμε 20-30 εταιρείες προς παρακολούθηση (24 παρακολουθώ)
Οι οποίες φυσικά θα έχουν διαφορετική γκανιότα μεταξύ τους

5o βήμα
O κ. Ηλίας => είχε κάνει εξαίρετη δουλειά με τις αποδόσεις ΟΠΑΠ περάστε κι από εκεί

6o βήμα
Είτε Oddsportal ανάλυση (αυτή κάνω) είτε ΟΠΑΠ θα φτιάξετε πρόγραμμα ανάλυσης αποδόσεων ή θα πληρώσετε κάποιον να [move]φτιάξει
:2funny: :2funny: :2funny:Τυπάκο.... είσαι πραγματικά για  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[/move]
7o βήμα
Σε κάθε όμως περίπτωση θα κρατάτε αρχείο καταγραφής των στοιχημάτων που ρίξατε

8o βήμα
Δεν ασχολιόμαστε με παιχνίδια όπου Άσσος/δύο < 1.75 (1.65 περίπου σε ΟΠΑΠ) διότι ανοίγει η διασπορά

9o βήμα
Αν η αλλαγή απόδοσης από την αρχική τιμή είναι μεγαλύτερη από 20% καλό είναι να μην ποντάρουμε

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.127
Πόντοι
3.346
Υπαρχει τροπος παιδια να βγαζεις λεφτα..οχι πολλα καθε φορα,αλλα ειναι 100% σιγουρα δεν χανεις ποτε.
βεβαια σε παιρνουν χαμπαρι γρηγορα μερικες εταιριες και σε κλεινουν τον λογαριασμο οι πουστιδες.
μεχρι τωρα με εκλεισαν τρεις! αλλα εχω βγαλει αρκετα.

bill971

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Like
18
Πόντοι
0
Υπαρχει τροπος παιδια να βγαζεις λεφτα..οχι πολλα καθε φορα,αλλα ειναι 100% σιγουρα δεν χανεις ποτε.
βεβαια σε παιρνουν χαμπαρι γρηγορα μερικες εταιριες και σε κλεινουν τον λογαριασμο οι πουστιδες.
μεχρι τωρα με εκλεισαν τρεις! αλλα εχω βγαλει αρκετα.

Καλησπέρα!
Αν σου είναι ευκολο πες τον τρόπο.
Ή από εδώ μέσα ή με pm.
Ευχαριστώ!

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.127
Πόντοι
3.346
Καλησπέρα!
Αν σου είναι ευκολο πες τον τρόπο.
Ή από εδώ μέσα ή με pm.
Ευχαριστώ!
Ειναι σχετικα γνωστο παντου..για αυτο μας εχουν παρει χαμπαρι οι εταιριες και μας κλεινουν..ειδικα αν κανεις εγγραφη σε μια τωρα και αρχιζεις να το παιζεις..σε εκλεισαν αμεσως και σε μερικες χανεις και τα λεφτα σου.
Εγω σε αυτε που ειναι ανοιχτος ακομα επαιζα χρονια και παιζω ακομα και αλλα συστηματα και δεν με πηραν χαμπαρι.

Θα σου πω γενικα πως γινεται και μετα ψαξου μονο σου.
Υπαρχει ενα προγραμα(σελιδα) οπου βρισκει τα λαθη στις αποδοσης, πχ. στην μια εταιρια το οβερ σε ενα φιλικο στην γουατεμαλα το δινει το οβερ 1.40 σε αλλη εταιρια το ιδιο φιλικο το δινει το οβερ 2.20 ετσι βγαζεις σιγουρα..σκεψου πως γινεται δεν ειναι δυσκολο, απλα χανεις στην μια κερδιζεις στην αλλη και δεν σε ενδιαφερει τι θα γινει στο ματς. Δεν μπορω να πω την σελιδα αλλα ειναι ευκολο να την βρεις.

OP
OP
Ντουνταράς

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.825
Πόντοι
1.346
bill971 => εννοείται ότι παίζεις ΟΠΑΠ που είσαι ανώνυμος - γιατί όπως είπε κι ο yakuza old boy οι διαδικτυακές εταιρείες είναι καριόλια του κερατά κι αν κάνεις αυτά που λέω είτε γράφονται αλλού θα σε μπλοκάρουν με τη μία. Άσχετα αν ο ΟΠΑΠ δίνει μικρές αποδόσεις.
Αλλά σκέψου και το άλλο: πες ότι σου ήρθε η βίδα και ποντάρεις 3 ανατροπές και σου κάτσανε!!
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΙΟΛΙΑ...........
Έχεις απόδειξη;
@@ρια έχεις......
Ο ΟΠΑΠ θα σε πληρώσει πάντα γιατί έχεις το δελτίο.

OP
OP
Ντουνταράς

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.825
Πόντοι
1.346
κ. Διαχειριστά,

προφανώς και μπορείτε να πιστεύετε ό,τι νομίζετε - είναι δικαιωμά σας.
Εγώ προφανώς δεν μπήκα εδώ μέσα για να σας ζαλίζω - δεν έχω τη διάθεση ούτε το χρόνο - απλά είχα χάσει την επικοινωνία με 2-3 άτομα κι έτσι μετά από ενάμισο περίπου έτος εξαναγκάστηκα να ξαναγραφτώ για να τους δώσω σήμα. Αυτό ήταν όλο κι όλο.
Από εκεί και πέρα είναι δικαιωμά σας να προβείτε σε όποια ενέργεια εσείς νομίζετε - μπορεί να είναι η διαγραφή/κλείδωμα του θέματος - μπορείτε να με διαγράψετε/μπλοκάρετε - εγώ σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειται να σας ενοχλήσω.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.127
Πόντοι
3.346
bill971 => εννοείται ότι παίζεις ΟΠΑΠ που είσαι ανώνυμος - γιατί όπως είπε κι ο yakuza old boy οι διαδικτυακές εταιρείες είναι καριόλια του κερατά κι αν κάνεις αυτά που λέω είτε γράφονται αλλού θα σε μπλοκάρουν με τη μία. Άσχετα αν ο ΟΠΑΠ δίνει μικρές αποδόσεις.
Το πρωτο πραγμα που σκεφτηκα οταν το ξεκινησα αυτο ηταν ο οπαπ λογο ανωνυμιας..αλλα οπως ειπες δεν με βοηθαν οι αποδοσεις και δεν βρισκω πολλα ματς και ετσι τον παρατησα γιατι δεν εβγαζα κερδος.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.127
Πόντοι
3.346
Βρηκα εναν τροπο μονος μου γιατι ειμαι και επιστημονας του στοιχηματος  :grin: να βαλω στον λογαριασμο μου να παιζουν πολλα ατομα για να μην με παρουν χαμπαρι..αλλα δεν βρισκω ατομα γιατι ολοι εχουν λογαριασμους. :grin:

OP
OP
Ντουνταράς

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.825
Πόντοι
1.346
yakuza old boy,

στον ΟΠΑΠ κάθε Σάββατο που έχει Τσάμπιονσιπ Αγγλίας (τώρα ξεπέρασα τα 2000 δεδομένα και συνεχίζω να καταγράφω) ρίχνω σύστημα 4/6 με σκορ είτε ημιανατροπές/ανατροπές. 4Ε κοστίζει και στα παλαιά μου υποδήματα να πηγαίνει κουβά....
Μια φορά να κάτσει λύνεις το πρόβλημα της ζωής σου.
Στους καριόληδες του Ίντερνετ παίζεις να περνάει η ώρα - άντε μια 2αδα/3αδα - τέσπα δελτία ως 200Ε μάξιμουμ κέρδος. Το να κάνεις ανάληψη μια φορά στο εξάμηνο μικροποσά δεν τους απασχολεί.

BruceDickWayne

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2020
Like
96
Πόντοι
1
o μοναδικος τροπος για να κερδισεις στο στοιχημα ειναι ενας.Να μην παιζεις καθολου.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.127
Πόντοι
3.346
Βρε ο τροπος βρεθηκε ειπαμε..αλλα μας κλεινουν! διαβαστε καμια φορα και τους ορους που βαζουν οταν κανεις εγραφη,τους τροποποιουν συνεχεια για να βολευει μονο αυτους.

Δεν γινεται να με κλεινουν εναν λογαρισμο οταν απλα παιζω ενα στοιχημα..και οι πουστηδες σκεφτηκαν το εξης..απαγορευεται σε επαγγελματιες παικτες να παιζουν στοιχημα..στην αρχη νομιζα οτι εννοουν μονο πχ. τους ποδοσφαιριστες- αθλητες..αλλα με αυτο βαζουν κι εμας μεσα που βρηκαμε τροπο να μην χανουμε ποτε. Για τετοια λαμογια μιλαμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom