Αντε να γράψω λίγα πράγματα και απο τη δική μου εμπειρία μια και ρωτάς.
Εχω πάει δυο φορές στη Κένυα. Την πρώτη για δουλειά στο Ναιρόμπι. Και έμεινα 10 μέρες.
Τη δεύτερη πήγα για διακοπές και έμεινα 22 μέρες !! 7 στο Ναιρόμπι και 15 στη Μομπάσα.
Τα νούμερα που σου φαίνονται εξωπραγματικά στο tinder έχουν την αιτιολόγησή τους. Ο κύριος λόγος είναι ότι ο λευκός άντρας, ο mzungu στη τοπική γλώσσα, έχει ανάμεσα στις μαυρες κοπέλες ιδιαίτερη πέραση.
Πάρα πολλές κοπέλες εκεί ονειρεύονται να βρούν κάποιο λευκό άντρα και να κάνουν οικογένεια μαζί του. Ιδίως αν είναι ευρωπαίος η αμερικανός μια και αυτές οι χώρες τους φαντάζουν ''εξωτικές''.
Επίσης αν είσαι σχετικά εμφανίσιμος η αν ξανθοφέρνεις όπως εγώ σε βλέπουν σαν jeune premier.
Και μόνο το γεγονός να σε μοστράρει σαν γκόμενο στις φίλες της κατά κάποιο τρόπο τις ''ανεβάζει''.
Τώρα βεβαια μέσα απο το tinder η γενικότερα απο το internet παίζουν και πολλές ''φόλες''. Ψευτικες φωτογραφίες, πειραγμένες φωτπγραφίες, φωτογραφίες 10 χρόνια πριν κλπ. Επίσης παίζουν ΄και πολλές περιπτώσεις που απλα ευχαριστιούνται το καβλάντισμα από το ιντερνετ και όταν έρχεται η ώρα να συναντηθείς ''εξαφανίζονται''.
Η ''προσσφορά'' όμως είναι τόσο μεγάλη που μόνος δεν μένεις σε καμμιά περίπτωση αν βλέπεσαι όπως πριν είπα.Απλά ΄''παίζεις'' σε κάποια tambleau παράλληλα και ότι σου κάτσει.
Η κλασική συνταγή για να μην έχουμε δράματα την οποία και ''μετέφερα'' στον φίλο volcano και επάξια την εφάρμοσε είναι η εξής. Ισχυρίζεσαι την παρακάτω ιστορία. Ταξιδεύω, η θα ταξιδέψω στη Κένυα για business μόνο για 2-3 μέρες. Οποτε εύκολα και γρήγορα έχεις την δυνατότητα να το γυρίσεις σε κάτι άλλο στην δεύτερη η τρίτη μέρα προφασιζόμενος ότι φεύγεις.
Αυτό γιατί προσωπικά δεν μου πάει κιόλας να γίνομαι αρχίδι και να σουτάρω ξερά κοπέλες που μου φαίρονται ομορφα. Κάτι μου δίνουν κάτι τους δίνω και εγώ, μια και περνάνε ωραία μαζί μου, και μετά μέ όμορφο τρόπο άντε γειά και πάμε για άλλα. Σε μεγάλα μέρη όπως το Ναιρόμπι η η Μομπάσα αυτό είναι σχετικά εύκολο.
Στις περισσότερες περιπτώσεις έβρισκα φοιτήτριες που πέρα απο όμορφες ήταν και σχετικά έξυπνες κοπέλες και μου μάθαιναν και κάποια πράγματα για τη χώρα τους. Προσωπικά μόνο το σεξ δεν μου φτάνει. Απο ένα σημείο και μετά το βαριέμαι μια και με πιάνει κορεσμός,λόγω υπερβολικής προσφοράς, αλλά δεν αποτελώ και τυπικό παράδειγμα μια και είμαι και ολίγον ''βαρεμένος'' και θελω άλλα πράγματα !!
Σε κάποιες περιπτώσεις που λόγω μαλακίας η μια μου βρώμαγε και η άλλη μου μύριζε δοκίμασα και επαγγελματίες. Οι επαγγελματίες τους λίγο πολύ είναι όπως είναι όλες οι επαγγελματίες του κόσμου. Προσωπικά δεν είδα διαφορές.
Επίσης ας μην ξεχνάμε ότι απο όλα έχει ο μπαξές !! Υπάρχουν και καραλαμόγια εκεί όπως υπάρχουν οαντού. Σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις ''όλως τυχαίως'' την ημέρα που αναχωρούσα αρώστησε βαριά η μητέρα της κοπέλας που ήμουν μαζί της και είχε τεράστια ανάγκη απο χρήματα !!
Στην μια δε περίπτωση που το τηεφώνημα για την ''αρρώστια'' ήρθε μέσα στο ταξί για το Jomo Kenyata ( το αεροδρόμιό τους ) με την άκρη του ματιού μου διέκρινα στο καθρέφτη του ταξί το μάτι του ταξιτζή να εχει καρφωθεί πάνω μου για να ελέγξει την αντίδρασή μου την ώρα που η μικρή ( μια πανέμορφη πραγματικά κοπέλα ) μου ανακοίνωνε σπαρακτικά το ''δραματικό γεγονός''. Ο ταξιτζής μου είχε συστηθεί ώς ξάδερφος της κοπέλας που τον κάλεσε η ίδια για να με παει στο αεροδρόμιο. Δεν χρειάζεται κάποιος να είναι καραλαμόγιο του κερατά που οι Αμερικανοί φίλοι του του κόλησαν το παρατσούκλι ''Mindreader'' για να καταλάβει τι έπαιζε !!
Μέσα στις τόσες περιπτώσεις εκεί θα σου κάτσουν και τέτοια !! Απο όλα έχει ο μπαξές και πρέπει να έχεις το νού σου και να προσέχεις.
Προσωπικά μετά απο 25 χρόνια ταξιδιών για επαγγελματικούς και προσωπικους λόγους έχω να ''συμβουλεύσω'' ένα πράγμα !!
Απολαύστε συνολικά το ταξίδι Διαβάστε για ένα μέρος πριν πάτε σε αυτό. Γυρίστε όσο μπορείτε περισσότερο και νοιώστε το μέρος. Οι εικόνες που μένουν στο κεφάλι σου είναι κάτι ανεκτίμητο. Συνήθως αυτό το συνειδητοποιείς σε μεγαλύτερς ηλικίες !! Αλλά μάγκας είναι όποιος μαθαίνει απο την εμπειρία του άλλου !!
Γιατί είπαμε όποιος ταξιδεύει στην άλλη άκρη του κόσμου μόνο για να γαμήσει πουτάνες μάλλον μαλάκας είναι. Αυτό γιατί τα έξοδα διαβίωσης με ευρωπαικά στάνταρντς σε τριτοκοσμικές χώρες είναι αρκετά υψηλα και το εισητήρια επίσης. Απο απόψεως εξόδων λοιπον δεν βγαίνει η εξίσωση. Καλύτερα αν θέλεις μόνο να γαμήσεις μείνε στη χώρα σου και λίγο πολύ όλες τις εθνικότητες σε πουτάνες θα τις βρείς και θα σου στοιχίσει και φθηνότερα.
Αυτά τα λίγα απο μένα. Ελπίζω να βοήθησα !!
Καλά ταξίδια σε όλους !!