Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
τι ωραια πλουσια μαλλια που εχει
με ενα 60αρι δηλαδη συναγωνιζεται μαρινα 60, μια χαρα το βρισκω
Οπου γαμος και μιλφαρες και ο παππουλης πρωτος. Μ ακουσει ο κολλητος μου ???Η Κέλυ είναι πολύ ωραία τύπισα, έχει αίσθηση του χιούμορ και λέει ωραία αστεία, αλλά δεν ξέρω πόσο έχει αδυνατίσει πρόσφατα όμως όταν την είχα πετύχει εγώ στο Φ104 προ διετίας ήταν κάτι παραπάνω από παχουλή, για να το θέσω κομψά. ;)
Κατά τα λοιπά, γούστα είναι αυτά...
Οπου γαμος και μιλφαρες και ο παππουλης πρωτος. Μ ακουσει ο κολλητος μου ???
Η Κέλυ είναι πολύ ωραία τύπισα, έχει αίσθηση του χιούμορ και λέει ωραία αστεία, αλλά δεν ξέρω πόσο έχει αδυνατίσει πρόσφατα όμως όταν την είχα πετύχει εγώ στο Φ104 προ διετίας ήταν κάτι παραπάνω από παχουλή, για να το θέσω κομψά. ;)
Κατά τα λοιπά, γούστα είναι αυτά...
έγραψε ότι έχασε μέσα σε 90 μέρες 20 κιλά...
Μήπως έκανε λάθος και ήθελε να γράψει ότι έχασε σε 20 ημέρες 90 κιλά;
Μήπως έκανε λάθος και ήθελε να γράψει ότι έχασε σε 20 ημέρες 90 κιλά;
Γιατρός είσαι, τα ξέρεις καλύτερα...Αυτά τα παραμύθια ούτε ο Σύριζα δεν τα λέει!
20 κιλά λίπους (αυτό χάνουμε) είναι 180.000 θερμίδες (9.000 το κιλό)
Σε 90 μέρες πάει να πει 2.000 θερμίδες τη μέρα. Με βασικό μεταβολισμό 1.500 θερμίδες και τίποτα να μην έτρωγε έπρεπε να καίει 500 επί πλέον. Αν έπαιρνε 1.000 θερμίδες (που δεν γίνεται να μην τις πάρεις!) έπρεπε να καίει 1.500, πάει να πει τρεις ώρες αγωνιστική κολύμβηση ημερησίως.
Πρακτικά δεν μπορείς να χάσεις παραπάνω από 1.000 θερμίδες τη μέρα, δηλαδή 10 κιλά σε τρεις μήνες και πάλι θα έχεις πολλά προβλήματα χαλάρωσης στο δέρμα...
του embranceτι διατροφη κανει
ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ ΜΩΡΑ ΜΟΥ ! !
Ρε τύπε, καλα τα λες αλλά λυσε μου μια απορια.Αυτά τα παραμύθια ούτε ο Σύριζα δεν τα λέει!
20 κιλά λίπους (αυτό χάνουμε) είναι 180.000 θερμίδες (9.000 το κιλό)
Σε 90 μέρες πάει να πει 2.000 θερμίδες τη μέρα. Με βασικό μεταβολισμό 1.500 θερμίδες και τίποτα να μην έτρωγε έπρεπε να καίει 500 επί πλέον. Αν έπαιρνε 1.000 θερμίδες (που δεν γίνεται να μην τις πάρεις!) έπρεπε να καίει 1.500, πάει να πει τρεις ώρες αγωνιστική κολύμβηση ημερησίως.
Πρακτικά δεν μπορείς να χάσεις παραπάνω από 1.000 θερμίδες τη μέρα, δηλαδή 10 κιλά σε τρεις μήνες και πάλι θα έχεις πολλά προβλήματα χαλάρωσης στο δέρμα...