Gavlacticos
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 19
- Like
- 29
- Πόντοι
- 10
Τα διόδια είναι 5 € για μια βδομάδα αλλά αν σε σταματήσουν στην επιστροφή τους λες "ήμουν στο καζίνο, δεν έχω λεφτά να σας δώσω" και σε αφήνουν να φύγεις
Στο London έχει πάει κανείς στη Σόφια?Θέλω πληροφορίες .
Blackjack.Tι παίζεις?
Γιατί αν παίζεις ρουλέτα αλάργα..
ελα ρε μαναρι?Blackjack.
Τι παίζει εκεί?Ξέρεις?Στο London εννοώ.
Μια βόλτα λέω να πάω εκεί αλλά πολύ περίεργα τα ακούω τα πράγματα.ελα ρε μαναρι?
δικια μας εισαι?
Blackjack.Τι παίζει εκεί?Ξέρεις?
νομιζω οτι το μοιρασμα με το χερι πρεπει να το ξεχασετε....Το bj απ'όσο θυμάμαι είναι στα επίπεδα Λουτρακίου,προ 5ετίας (ανακάτεμα με το χέρι κτλ.)
Τα τραπέζια συνληθως είναι καλά διότι δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσει τελευταίος κανένας τυχάρπαστος.
Υπάρχει ένα θεματάκι βέβαια με τα κουτιά που ανοιγοκλείνουν πάνω που έχει στρώσει το τραπέζι και καλύτερα να κλείσεις το δικό σου για λίγο μέχρι να ξετιναχτεί κάποιος και να ξαναμπείς.
Αποφεύγεις να παίζεις πίσω στα πρώτα 2-3 κουτιά ΠΑΝΤΑ!
νομιζω οτι το μοιρασμα με το χερι πρεπει να το ξεχασετε....
δεν παιζει....με μηχανακι γινεται
κ στα σκοπια κ στη θεσ νικη δεν μπορεις να βρεις τραπεζι που να μοιραζει χερι....Πάσο.
Έχω πάνω από χρόνο ν'ανέβω..
Νταξ..ευχαριστώ Νάτσε..είπες την μαγική λέξη..ανακάτεμα με το χέρι..μακρυάΤο bj απ'όσο θυμάμαι είναι στα επίπεδα Λουτρακίου,προ 5ετίας (ανακάτεμα με το χέρι κτλ.)
Τα τραπέζια συνληθως είναι καλά διότι δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσει τελευταίος κανένας τυχάρπαστος.
Υπάρχει ένα θεματάκι βέβαια με τα κουτιά που ανοιγοκλείνουν πάνω που έχει στρώσει το τραπέζι και καλύτερα να κλείσεις το δικό σου για λίγο μέχρι να ξετιναχτεί κάποιος και να ξαναμπείς.
Αποφεύγεις να παίζεις πίσω στα πρώτα 2-3 κουτιά ΠΑΝΤΑ!
κ στα σκοπια κ στη θεσ νικη δεν μπορεις να βρεις τραπεζι που να μοιραζει χερι....
ε?Νταξ..ευχαριστώ Νάτσε..είπες την μαγική λέξη..ανακάτεμα με το χέρι..μακρυά
Θεσσαλονίκη δεν ξαναπατάω (στο καζίνο,όχι την πόλη).
Μου'καναν κηδεία σε μισή ώρα χωρίς να πάρω πάσα..
Νταξ..ευχαριστώ Νάτσε..είπες την μαγική λέξη..ανακάτεμα με το χέρι..μακρυά
ρουλετα;Θεσσαλονίκη δεν ξαναπατάω (στο καζίνο,όχι την πόλη).
Μου'καναν κηδεία σε μισή ώρα χωρίς να πάρω πάσα..
ρουλετα;
Θα μάθω αν είναι έτσι...με το χερι κτλ..ε?
μα ειπαμε δεν ειναι με το χερι
αλλα κ να ηταν που ειναι το προβλημα με το χερι?
στο μηχανημα υπαρχει προβλημα