θα σου απαντησω σε όλα τα μυνηματαη βασικη στρατηγικη ισχυει μονο οταν το καουντ ειναι 0
δηλ υπαρχουν ολα τα φυλλα μες στην τραπουλα μικρα μεγαλα
για το 12 να σας λυσω την απορια οταν ειναι η μανα με 2-3 τραβας παντα,εκτος αν μετρας κ ειναι πολυ υψηλο το ραννινγκ καουντ δηλ περιμενεις φιγουρες
στο 4 αν ειναι ουδετρο το καουντ δεν τραβας αν ειναι αρνητικο δηλ περιμενεισ πολλα μικρα τραβας α αν ερθει πχ 2,3,ομως εκει την εκατσες κι εκπιζεις να απρει μεγαλο-μικρο η μανα για να σωθεις
ΟΜΩΣ ολα αυτα δεν σε κανουν να κερδισεις
σε ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΧΑΝΕΙς ΛΙΓΟΤΕΡΟ η να ξερεις ποτε δεν πρπεει καν να κανεις μπετ στο τραπεζι
σε αυτό μεχρι εκει που λες την εκατσες σωστα
μετα όμως λες πρεπει να παρει η μανα μικρο μεγαλο
αν εχει 3 και παρει ένα μικρο 4 5 6 και μετα 10 δεν καίγεται εκτος αν παρει ένα πολύ μικρο και μετα μεγαλο 2 φορες
θα καει αν παρει 2 δεκαρια η 10 9 2 μεγαλα
πρεπει ομωσ σε αυτό το μυνημα να σου πω ότι μπερδευεις τις αποψεις σου αν τελικα μπορεις η όχι να κερδισεις με count
εχεις γραψει
το καουντ σε βοηθα να μην χανεις
Απο την στιγμη που οι τραπουλες ειναι πανω απο μια το καουντ δεν μπορει να κερδισει.
Τα αλλα ειναι για. Τισ ταινιες
ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙς ΠΟΤΕ ΑΝ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΙΣΤΗΡΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1,5 ΤΡΑΠΟΥΛΑ απο τις εξι πουναι μεσα
ΔΕΥΤΕΡΟ Κ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ
ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΣΚΟΠΙΑΝΑ Κ ΤΑ ΜΙΣΑ ΡΟΥΜΑΝΙΚΑ ΚΑΖΙΝΟ ΚΛΕΒΟΥΝ
πως??
απλα εχουν αφαιρεσει μεγαλα φθλλα και εχουν βαλει μεσα μικρα
κ μου λεν δεν μπορουμε να σας αφησουμε αλλλο να παιξεται μπλακ τζακ παιξτε οτι αλλο θλεετε
το δυσκολο στο καουντ δεν ηταν να κερδισεις
ποτε ότι δεν κερδίζεις γιατι κλέβουνε
ποτε ότι δεν μπορεις να κερδισεις
ποτε ότι κερδίζεις αν κόβουνε λιγοτερο από 1,5 τραπυλες
ποτε ότι δεν είναι δυσκολο να κερδισεις με countπαμε λοιπον στο τι ισχυει
με το count κέρδιζες
εγω κάθε χρονο από το 1985 μεχρι που βαλαν μηχανες ανακατεματος κερδιζα όχι κάθε φορα αλλα κάθε χρονο
στο bj είμαι πολύ κερδισμενος
αλλα ότι σαν βλακας μετα που δεν μπορουσα να κερδισω στο bj με τις μηχανες εχασα πολλαπλασια στα σλοτς δυστυχως