Kavouras13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 9
- Like
- 644
- Πόντοι
- 301
Ψάρακα περιμένουμε τα σχόλιά σου για τις μπιλιές που παρουσίασσε ο admiral.
δεν μπορω να ανοιξω τις φωτο !! εσυ μπορεσες ? περιμενω την βοηθεια μου , εχω ειδοποιησει !!Ψάρακα περιμένουμε τα σχόλιά σου για τις μπιλιές που παρουσίασσε ο admiral.
Τωρα ανοιγουν ολες. Χθες ουτε εγω μπορουσα να τις ανοιξω.....jpg ειναι οι φωτο,το πιο απλο προγραμμα...
Για το δείγμα που λες παίχτη μου, πρέπει οι φώτο να είναι από την ίδια ρουλέτα. Ανεξάρτητα από αυτό, σε ευχαριστούμε για τις φώτο άρχοντα.Σημερα θα σου βγαλω κι αλλες...Για να εχεις ενα μεγαλύτερο δειγμα...
Σωστός άρχοντα!την ρουλεττα μπορεις να την κερδισεις απο τις συνηθειες της !!λιγοι το εχουν καταφερει !!
Βλακείες είναι αυτά άρχοντα...ούτε το τόξο δεν μπορεί να φέρει, πόσο μάλλον ένα συγκεκριμένο νούμερο...Αληθευει οτι ενας πολυ εμπειρος γκρουπιερης μπορει να φερει με 4-5 νουμερα πανω κατω το νουμερο που θελει;
Παρακαλώ,δεν κανει τιποτα..Το γνωρίζω οτι πρέπει να ειναι το δειγμα απο την ιδια ρουλετα,γι'αυτό βαζω και τον αριθμό της καθε μιας..Τα νουμερα ειναι και θα ειναι και απόψε από τις 4 ρουλετες που ειναι διπλα στο ποκερ ρουμ...Για το δείγμα που λες παίχτη μου, πρέπει οι φώτο να είναι από την ίδια ρουλέτα. Ανεξάρτητα από αυτό, σε ευχαριστούμε για τις φώτο άρχοντα.
Νάσαι καλά άρχοντα...η θεά Τύχη κοντά σου!Παρακαλώ,δεν κανει τιποτα..Το γνωρίζω οτι πρέπει να ειναι το δειγμα απο την ιδια ρουλετα,γι'αυτό βαζω και τον αριθμό της καθε μιας..Τα νουμερα ειναι και θα ειναι και απόψε από τις 4 ρουλετες που ειναι διπλα στο ποκερ ρουμ...
με τιποτα !!! παραμυθια ειναι !! δεν ειναι αποψη μου αλλα διαπιστωση !! τα μεταλλικα ρομβακια που ειναι τοποθετημενα στην πορεια της μπιλιας κανουν τη ζημια !!Αληθευει οτι ενας πολυ εμπειρος γκρουπιερης μπορει να φερει με 4-5 νουμερα πανω κατω το νουμερο που θελει;
μα ετσι οπως τα λες ειναι !!!!Σωστός άρχοντα!
Άλλωστε τα σημερινά καζίνο δεν νοιάζονται ιδιαίτερα για τη ρουλέτα, γιατί δεν έχει πολλούς φαν. Τα τρελά κέρδη τα βγάζουν από τα μηχανάκια (φρουτάκια, ρουλετάκια και χίλια δυό άλλα). Αν η ρουλέτα δεν ήταν ο βασιλιάς του καζίνου, να είστε σίγουροι ότι δεν θα είχαν ούτε μια μέσα (σιγά τη γκανιότα που έχει).
Κοιταξε, μιλας με γριφους και το βρισκω λογικο αν εισαι ή ησουν απο μεσα.εχει καποιες ατελειες ..πχ στις κολωνες ...σε 4 συνεχομενους οι τρεις ανηκουν στην ιδια κολωνα !!
την ρουλεττα μπορεις να την κερδισεις απο τις συνηθειες της !!λιγοι το εχουν καταφερει !!
οι μπιλιες δυστυχως δεν φαινονται !!Ψάρακα περιμένουμε τα σχόλιά σου για τις μπιλιές που παρουσίασσε ο admiral.