Δεν με νοιαααααζει...εγω θα στην λεω και ο Νταρκ θα τρωει τις μπουφλες..
τι να κάνω που σέβομαι την ηλικία σου και σένα
Δεν με νοιαααααζει...εγω θα στην λεω και ο Νταρκ θα τρωει τις μπουφλες..
τι να κάνω που σέβομαι την ηλικία σου και σένα
Ένας είναι ο Αρίων,που τα κάνει όλα ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟΝ!!!!!!Χεχεχε...μην την σεβεσαι και πολυ..δεν ειμαι και Αριωνας..
Εχω ακούσει από φιλαράκι καζινόβιο (Εγω δεν εχω πατησει ποτε σε καζίνο κι ουτε προκειται να πατησω) οτι αυτούς τους αποκαλούν "Ποντικούς του καζίνο" και με πλάγιο? τροπο κοιτάζουν και τους ξεφορτώνονται. Πως το κανουν αυτο? (δλδ το ...ξεφορτομα) δεν ξερω.ρε καλι σε αυτους τους τυπους(που πανε για το 50ρικο..) πως τους "ξηγιουντε" οι υπαληλλοι του καζινο..?
Δεν κοιμάσαι νεούλι μας???????Θες και ποκίτσα???Και θα μας τα πάρεις???Δεν σου είπαν ότι οι ναυταίοι είναι μανούλες στα χαρτιά και στις π@@@τάνες???Έλα να στρώσουμε κανένα καρεδάκι για το καλό του χρόνου...Τι έγινε κούκλες μου και με μελετάτε συνέχεια;γουστάρετε κανα΄μπλακ-τζακ να σας σκίσω όλα τα κωλοπαιδαράκια,νέους,γέρους,ξεσκατιάρηδες μωρών και σκυλιών,τέρατα και μη;;;;
όταν έπαιζα μπλακ τζακ εσείς ήσασταν ακόμα ιδέα
Μου παίζει ο ναυτικούλης το απιχνίδι των γριών της Αμερικής και κάτι μας είπε από τζόγο
ρε παιδια απο τη ηλικια επιτρεπεται να μπει καποιος στο καζινο?
Οικογενειακός φίλος των γονιών μου καταγόταν από μεγάλη εφοπλιστική οικογένεια του Λονδίνου. Όταν πέθανε ο πατέρας του και ανέλαβε αυτός , κατάφερε από το 1985 έως και το 1990 να σπαταλήσει μία τεράστια περιουσία ( τα διαμερίσματα μόνο στο Κολωνάκι πουλήθηκαν έναντι 2,5 δις δρχ ) σε γυναίκες και τζόγο. Δε λέω μπορεί να το χάρηκε ....αλλά πέθανε 55 ετών σε ιδιωτική κλινική που πλήρωνε ο πατέρας μου και ο Θείος μου.
Ηθικό δίδαγμα ... φάτα ρε πούστη μου αλλά όχι όλα ...κράτα και μια πισινή .
ΥΓ Αν δεν είχα δει τι γυναικάρες κυκλοφορούσε δε θα το πίστευα ....καμία όμως πουτάνα ούτε καν στην κηδεία του δεν ήρθε.
Οικογενειακός φίλος των γονιών μου καταγόταν από μεγάλη εφοπλιστική οικογένεια του Λονδίνου......
----------------------------
....καμία όμως πουτάνα ούτε καν στην κηδεία του δεν ήρθε.
Οικογενειακός φίλος των γονιών μου καταγόταν από μεγάλη εφοπλιστική οικογένεια του Λονδίνου. Όταν πέθανε ο πατέρας του και ανέλαβε αυτός , κατάφερε από το 1985 έως και το 1990 να σπαταλήσει μία τεράστια περιουσία ( τα διαμερίσματα μόνο στο Κολωνάκι πουλήθηκαν έναντι 2,5 δις δρχ ) σε γυναίκες και τζόγο. Δε λέω μπορεί να το χάρηκε ....αλλά πέθανε 55 ετών σε ιδιωτική κλινική που πλήρωνε ο πατέρας μου και ο Θείος μου.
Ηθικό δίδαγμα ... φάτα ρε πούστη μου αλλά όχι όλα ...κράτα και μια πισινή .
ΥΓ Αν δεν είχα δει τι γυναικάρες κυκλοφορούσε δε θα το πίστευα ....καμία όμως πουτάνα ούτε καν στην κηδεία του δεν ήρθε.
Εσείς καλά τα λέτε αλλά δυστυχώς το υποτιθέμενο εύκολο χρήμα είναι κακός σύμβουλος...Αρα μονο η πραγματικη αγαπη μετραει σε αυτη τη ζωη.. ;)
κι οποιος τον ακουει να πηγαινει να κλαιει σ αυτον μετα..Εσείς καλά τα λέτε αλλά δυστυχώς το υποτιθέμενο εύκολο χρήμα είναι κακός σύμβουλος...