Θα ήθελα να πω δύο πράγματα.
Να διευκρινήσω ότι σέβομαι τον Admiral, τόσο για την πολύχρονη θητεία του στον τροχό, όσο και για τη σθνεισφορά του σε αυτή την κουβέντα. Επίσης λυπάμαι που οι φωτό του από την τσόχα, τώρα πια έχουν εξαφανιστεί.
Όπως είπαν και οι προλαλλήσαντες το σύστημα του Admiral είναι από τα πιο προτόλεια και αναποτελεσματικά συστήματα που έχω ακούσει. Άντε να κερδίσεις λίγα τις πρώτες φορές και μετά θα σου τα πάρει όλα μια στραβή. Όταν λοιπόν ένας έξυπνος και τόσο έμπειρος παίκτης θεωρεί ότι αυτή είναι η καλύτερη στρατηγική για ρουλέτα, καταλαβαίνουμε ότι οι περισσότεροι δεν έχουμε σκεφτεί σοβαρά γύρω από το θέμα και απλώς τζογάρουμε για τη χαρά του παιχνιδιού.
Μπορείς να κερδίσεις στη ρουλέτα;
Μπορείς, αν είσαι τυχερός και δεν επιμένεις μέχρι να τα χάσεις όλα.
Μπορείς να κερδίσεις σε βάθος χρόνου στη ρουλέτα;
Δύσκολα αλλά μπορείς. Με σωστή μελέτη, προετοιμασία, στρατηγική, επιμονή, εμπειρία, ψυχραιμία και λίγη έμπνευση. Και επαρκές κεφάλαιο.
Μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα κερδίσεις τη ρουλέτα σε βάθος χρόνου;
Όχι, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος 100%. Είναι ανόητο να απαιτείς 100% σιγουριά από ένα τυχερό παιχνίδι που δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η επόμενη μπιλιά. Το ότι δεν υπάρχει εγγύηση επιτυχίας όμως δεν σημαίνει ότι είναι αδύνατο. Παιδιά, υπάρχουν πολύ καλά και αποδοτικά συστήματα αλλά είναι ανόητο να ψάχνετε για "εγγυημένο" σύστημα.
Δείτε την ρουλέτα σαν επιχείρηση, σε κάθε επιχείρηση υπάρχουν πάντα αστάθμητοι παράγοντες.
Για παράδειγμα αν εγώ έχω συνεργείο αυτοκινήτων και βγάζω λεφτά και με ρωτήσετε πώς να βγάλετε λεφτά, θα είναι σωστό ή λάθος να σας πω "άνοιξε συνεργείο"; Από τη μία εγώ έτσι βγάζω χρήματα, από την άλλη δεν υπάρχει καμία εγγύηση 100% ότι και το δικό σας συνεργείο θα πάει καλά.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ακόμα κι ένα γαμάτο σύστημα δεν μπρεί να εγγυηθεί 100% ότι θα κονομήσεις. Αυτό που θα γίνει είναι αν 100 παίκτε παίξουν με αυτό το σύστημα οι 70 για παραδειγμα θα είναι κερδισμένοι και οι υπολοιποι 30 χαμένοι.