Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
Ναι, θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε!
εισαι σιγουρος ?γιατι εγω ξερω πως πχ η ρουλετα εχει χαμηλη γκανιοτασωστα..ολα τα καζινο παιγνια ειδικα ελλαδα ειναι με τεραστια γκανιοτα υπερ του χσουζ.ειναι 100001% λουζινγκ γκειμ στο λονγκ ραν..
Έτσι είναι. Ή ρουλέτα είναι το "δικαιότερο" παιχνίδι τζόγου που υπάρχει. Καμία σχέση με στοίχημα ΟΠΑΠ και άλλων εταιρειών. Ή τζοκερ και προπο και παπαριεςεισαι σιγουρος ?γιατι εγω ξερω πως πχ η ρουλετα εχει χαμηλη γκανιοτα
ετσι τυπε . κ το μπλακ τζακ εχει χαμηλη γκανιοτα .Έτσι είναι. Ή ρουλέτα είναι το "δικαιότερο" παιχνίδι τζόγου που υπάρχει. Καμία σχέση με στοίχημα ΟΠΑΠ και άλλων εταιρειών. Ή τζοκερ και προπο και παπαριες
Σίγουρα και το μπλακ τζακ. Απλά εκεί παίζει ρόλο και το αν θυμάσαι φύλλα.ετσι τυπε . κ το μπλακ τζακ εχει χαμηλη γκανιοτα .
αλλα αυτο φυσικα δε σημαινει πως μπορεις να νικησεις ευκολα
το αλλαξανε φιλε βαζουνε πολλες τραπουλες μαζι κ παει κ αυτη η μεθοδοςΔεν ξέρω στο μπλακ τζακ εάν ακολουθεις την στρατηγική που κυκλοφορεί ευρέως, χωρίς να θυμάσαι καθόλου φύλλα, δεν ξέρω λέω ποια είναι ή γκανιοτα του.
Το δυσκολο δεν είναι να φας κανενα ξεκωλίδι...Αν σκάσω μύτη με σένιο κουστούμι
και τις τσέπες ξεχειλισμένες ευρά
και πίνω συνεχώς σκανάροντας, θα φάω κανένα δυνατό ξεκωλίδι ;
Πως το κόβεις ;
Το δυσκολο δεν είναι να φας κανενα ξεκωλίδι...
Το δύσκολο ταλαίπωρε με σενα είναι που θα βρεις το σενιο κουστούμι... Αντε το νοικίασες. Πως θα κανεις ομως τις τσεπες σου να ξεχειλιζουν ευρά; ... Θα νοικιάσεις ευρά;;;;; Χα
Αν ισχυει οντως η ιστορία, ο φιλος σου ακολουθεί το συστημα που εχω περιγραψει εδω μεσα ,εδω και κατι χρονια...Πριν καμμια εικοσαρια χρόνια - τοτε ημουν 30 - εκανα μαθηματα πληροφορικης , και ειχα εναν συναδελφο , τον Νίκο.
Αυτός δεν το πολυκυνήγαγε το πράγμα , έβγαζε τότε κανα 150 αρι χιλιάδες δραχμές , το μήνα χαλαρά . Δεν ειχαμε ιδιαίτερες σχέσεις στην αρχή της χρονιάς.
Προς το τέλος της χρονιάς λοιπόν μου λέει ¨ Μπα του χρόνου δεν θα ξαναρθω για δουλεια , δεν με συμφέρει ...
Τον κοιτάω , τι εννοείς του λέω ?
Κοίτα μου λέει , εγω πάω καζίνο μια φορά τη βδομάδα , και βγάζω σε τρείς ώρες όσα βγάζω εδώ την βδομάδα ..
μην σας ζαλίζω , κάποια στιγμή πήγαμε μαζί , κάναμε απο 30.000 δρχ μάρκες , εγώ σε μια ώρα τα ειχα χάσει, αυτός έβγαλε 10.000 , αλλά φύγαμε γιατι εγω δεν ειχα τι να κάνω ..
Παίξαμε ρουλέτα . Το πως υπολόγιζε 3άδες , 4 άδες, μαύρα , άσπρα κτλ ούτε κατάλαβα .
Απτην μέρα αυτη αρχίσαμε να κάνουμε παρεα και μου λεγε κάποια κόλπα , αλλά εγω γενικα δεν εχω έφεση σε τέτοια παιγνίδια οπότε δεν συγκράτησα τιποτα .
Πάντως αποτι ειπε , πηγαινε μια φορά την βδομάδα , έβγαζε κανα 40αρι χιλιαδες και έφευγε , και τον πιστεύω , γιατι έχουμε ακομα σχεσεις μεχρι τωρα και τον εχω κόψει για μπεσαλή άνθρωπο .
Ετσι για την ιστορια εδω και 15 χρόνια ο νικος ασχολείται με το χρηματιστηριο , για λογαριασμο άλλου .Ενας επιχειρηματιας του χει '' δώσει '' ενα ποσο , αν θυμάαμαι καλά γύρω στα 6 εκ. ευρώ και επενδύει ταχω επ χρηματα αυτουνου με σκοπο το κέρδος βέβαια .
Αυτη τύποι ειναι η μοναδική μου εμπειρια απο καζινο .
Και επειδη λόγω δουλειας με έχει φέρει ο δρόμος απο LAS VEGAS τρεις φορές , ουτε πλησιάζω στα τυχερά παιγνίδια .
Μονόπολη!!Το δυσκολο δεν είναι να φας κανενα ξεκωλίδι...
Το δύσκολο ταλαίπωρε με σενα είναι που θα βρεις το σενιο κουστούμι... Αντε το νοικίασες. Πως θα κανεις ομως τις τσεπες σου να ξεχειλιζουν ευρά; ... Θα νοικιάσεις ευρά;;;;; Χα
Αν ισχυει οντως η ιστορία, ο φιλος σου ακολουθεί το συστημα που εχω περιγραψει εδω μεσα ,εδω και κατι χρονια...
97,5% αποδοση, για ΛΙΓΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ!
Εγω δεν μπορω να το ακολουθησω, με ετρωγε η απληστία να παρω περισσότερα συν ότι δεν μπορούσα να πηγαινω καθημερινα..Αν το κανει αυτο εβδομαδιαίως,ριχνει μεγαλα ποσα με μικρη αποδοση ,τα παιρνει και φευγει..και μπραβο του...
Δεν μπορεί να να σε πεταξει εξω,δεν εχει το δικαίωμα και δεν κινδυνεύει απο σενα και μενα ,τους ψιλικατζίδες.Χανει 1000 ευρω το μηνα απο μας?Κερδιζει αλλα 10000 απο τους "τελειωμένους" αρρωστους τζογαδόρους και τα μεγαλα ψαρια..Εχω ακούσει οτι αυτοί που εφαρμοζουν αυτο το σύστημα αποκαλούνται"ποντικοι" και οταν τους παρουν χαμπαρι, τους πετανε εξω απο το καζίνο.
Δεν γνωριζω κανονισμους... Δεν πηγα παρά δυο φορες στο εξωτερικό. Πιστευω ομως οτι μπορεί να το κανει. Απι τους ποντικους χανει το καζινο... Μονιμη αιμοραγια. 100 ποντικοι μπορεί να το ζημιώσουνε 100.000 το μηνα... Λέμε τωρα....Δεν μπορεί να να σε πεταξει εξω,δεν εχει το δικαίωμα και δεν κινδυνεύει απο σενα και μενα ,τους ψιλικατζίδες.Χανει 1000 ευρω το μηνα απο μας?Κερδιζει αλλα 10000 απο τους "τελειωμένους" αρρωστους τζογαδόρους και τα μεγαλα ψαρια..
Εχω βγαλει "μειωμένη συνταξη" φιλε στη ρουλετα..πριν ερθει το ποκερ στην Ελλαδα,ειχα γραψει 25 "συνταξιμα"..Εχω δει και ζησει τα απειρα σκηνικα..Δεν γνωριζω κανονισμους... Δεν πηγα παρά δυο φορες στο εξωτερικό. Πιστευω ομως οτι μπορεί να το κανει. Απι τους ποντικους χανει το καζινο... Μονιμη αιμοραγια. 100 ποντικοι μπορεί να το ζημιώσουνε 100.000 το μηνα... Λέμε τωρα....
καλά καλά, από το να έχει κερδίσει από ρουλέτα μόνιμο μεροκάματο, πιο πιθανό να έχει κάνει παρτούζα με Charlize Theron, Eva Mendes $ Clontia Schiffer.Πριν καμμια εικοσαρια χρόνια - τοτε ημουν 30 - εκανα μαθηματα πληροφορικης , και ειχα εναν συναδελφο , τον Νίκο.
Αυτός δεν το πολυκυνήγαγε το πράγμα , έβγαζε τότε κανα 150 αρι χιλιάδες δραχμές , το μήνα χαλαρά . Δεν ειχαμε ιδιαίτερες σχέσεις στην αρχή της χρονιάς.
Προς το τέλος της χρονιάς λοιπόν μου λέει ¨ Μπα του χρόνου δεν θα ξαναρθω για δουλεια , δεν με συμφέρει ...
Τον κοιτάω , τι εννοείς του λέω ?
Κοίτα μου λέει , εγω πάω καζίνο μια φορά τη βδομάδα , και βγάζω σε τρείς ώρες όσα βγάζω εδώ την βδομάδα ..
μην σας ζαλίζω , κάποια στιγμή πήγαμε μαζί , κάναμε απο 30.000 δρχ μάρκες , εγώ σε μια ώρα τα ειχα χάσει, αυτός έβγαλε 10.000 , αλλά φύγαμε γιατι εγω δεν ειχα τι να κάνω ..
Παίξαμε ρουλέτα . Το πως υπολόγιζε 3άδες , 4 άδες, μαύρα , άσπρα κτλ ούτε κατάλαβα .
Απτην μέρα αυτη αρχίσαμε να κάνουμε παρεα και μου λεγε κάποια κόλπα , αλλά εγω γενικα δεν εχω έφεση σε τέτοια παιγνίδια οπότε δεν συγκράτησα τιποτα .
Πάντως αποτι ειπε , πηγαινε μια φορά την βδομάδα , έβγαζε κανα 40αρι χιλιαδες και έφευγε , και τον πιστεύω , γιατι έχουμε ακομα σχεσεις μεχρι τωρα και τον εχω κόψει για μπεσαλή άνθρωπο .
Ετσι για την ιστορια εδω και 15 χρόνια ο νικος ασχολείται με το χρηματιστηριο , για λογαριασμο άλλου .Ενας επιχειρηματιας του χει '' δώσει '' ενα ποσο , αν θυμάαμαι καλά γύρω στα 6 εκ. ευρώ και επενδύει τα χρηματα αυτουνου με σκοπο το κέρδος βέβαια .
Αυτη τύποι ειναι η μοναδική μου εμπειρια απο καζινο .
Και επειδη λόγω δουλειας με έχει φέρει ο δρόμος απο LAS VEGAS τρεις φορές , ουτε πλησιάζω στα τυχερά παιγνίδια .
καλά καλά, από το να έχει κερδίσει από ρουλέτα μόνιμο μεροκάματο, πιο πιθανό να έχει κάνει παρτούζα με Charlize Theron, Eva Mendes $ Clontia Schiffer.
Αν ήταν έτσι, γιατί δεν συνεχίζει, βαρέθηκε τα υλικά αγαθά?
οκ, φαίνεσαι ειδικός τύπε. Για πες μας, γιατί απλά δεν 5σιάζεις το κεφάλαιο να βγάζεις 200Ε? Το σύστημα δουλεύει μόνο για τ μικρά ποσά?Τυπε εισαι ασχετιλας... Υπαρχει σύστημα που ομως θα πρεπει να πσιζεις ολο το βραδυ για για σου μεινουν ας πούμε 40 ευρω στσ σιγουρα... Τοχουν αναλυσει εδω οι ειδικοι. Πας ομως εσυ να κατσεις ολο το βραδυ για 40; Αν ναι, τοτε γιουρια...