Φιλε επαιζα παλια στην Ladbrokes στο live dealer ανακαλυψα ευτυχως νωρις οτι ειναι μεγαλοι απατεωνες.
Εχουν δικους τους παιχτες που μπαινουν οπως λες γαμανε το παιχνιδι και χαλανε τελειως την στρατηγικη.
Επισης ενα αλλο που κανουν ειναι πολλες φορες οταν κερδιζεις δεν σου βαζουν τα λεφτα που κερδισες και πρεπει να γραψεις εκεινη την ωρα στον boss και να του πεις που ειναι τα λεφτα.Επισης αν σου σβησει ο υπολογιστης οτι λεφτα ειχες πονταρει χανονται και εσυ υποθετεις οτι μιας και δεν εβλεπες δεν θα ηρθε το καταλληλο χαρτι και θα εχασες
ομως μια φορα που μου συνεβηκε αυτο εγω ειχα επισης ανοιχτο και το φορητο υπολογιστη και ειδα οτι στο φυλλο που ειχα πονταρει κερδισα και αργοτερα οταν ανοιξε ο αλλος υπολογιστης
τα χρηματα δεν ειχαν μπει
Βεβαια οι αλλες εταιρειες που δεν εχουν Live dealer και εχουν δηθεν γεννητρια τυχαιων αριθμων κλεβουν ασυστολα και βγαζουν οτι θελουν με αποτελεσμα να σε κλεβουν ανελεητα.
Η σελιδα που θα σου προτεινω ειναι μακρα η καλυτερη απο ολες και την προτεινω μονο σε οσους αρεσει ο τζογος και δεν θελω να παρω κανενα στον λαιμο μου.
Η σελιδα που θα σου πω ειναι και αυτη με live dealer για μπλακ τζακ ,εχει επισης live και ρουλετα αν και τις ρουλετες δεν τις εμπιστευομαι γιατι μπορει να ειναι πειραγμενες αν και στο μπλακ τζακ εχω συμπερανει οτι φερονται πολυ τιμια
Μερικα πλεονεκτηματα του ηλεκρονικου τζογου αποφευγεις ποσους μαλακες στο καζινο που ο καθενας κανει το δικο του ,αλλοι ειναι προληπτικοι που οταν χανουν τους φταινε ολοι οι αλλοι εκτος απο τον ευατο τους
παρολα αυτα στον ηλεκρονικο τζογο ειναι πιο ευκολο να καταστραφεις
οποτε πρεπει να εισαι σε εκγρηγορση 10 φορες περισσοτερο απο οτι σε ενα καζινο.
Το πιο βασικο και το πιο δυσκολο ειναι η υπομονη.
Μολις χανεις μια δεν πρεπει να νευριαζεις και να κανεις σπασμωδικες κινησεις. Επειδη τα λεφτα ειναι σε μοναδες δεν τα υπολογιζεις σωστα οποτε ευκολα μπορεις να τραβηξεις ολα τα λεφτα που εχεις στην καρτα σου χωρις να καταλαβεις τι εγινε.
Αυτο που κανω εγω ειναι να εχω βγαλει μια καρτα Prepaid της τραπεζας Κυπρου και να την γεμιζω καθε φορα με 300 ευρω ετσι αν χασω και νευριασω να μην εχω αλλα λεφτα να τραβηξω.
Οταν κερδιζω τα κερδη δεν τα βαζω στην ιδια καρτα αλλά εχω βαλει ενα λογαριασμο τραπεζης οποτε τα χρηματα πηγαινουν εκει και αυτα τα χρηματα δεν μπορω να τα παρω με καρτα αλλά μονο απο την τραπεζα.
Αυτη την κινηση πρεπει να την κανουν ολοι οσοι παιζουν ηλεκρονικο τζογο και το σιγουρο ειναι οτι θα γλυτωσουν πολλα χρηματα.
Το καλο και το περιεργο στην σελιδα που θα σου προτεινω ειναι οτι εσυ παιζεις μπλακ τζακ και μονο πονταρεις σε ενα απο τα τρια κουτια που ανοιγουν.
Ο dealer ανακατευει την τραπουλα και επειτα παιζει μονος του και εσυ απλα πονταρεις.
Το καλο ειναι οτι παιζει ακριβως οπως ειναι η βασικη στρατηγικη του μπλακ τζακ , πχ αν εχει αυτος 10 και εσυ 16 θα τραβηξει φυλλο για σενα.Επειδη τραβηξε φυλλο για σενα και εσυ που αν επαιζες στο καζινο μπορει να σταματαγες σου δινει το δικαιωμα να προπληρωθεις ενα ποσο.
Αυτο ειναι ενα ακομα μεγαλο πλεονεκτημα που τωρα μπορει να σε μπερδεψα λιγο αλλά αν το δεις θα καταλαβεις τι λεω.
Επισης με τον τροπο που παιζεται το παιχνιδι δεν υπαρχει περιπτωση να μπουν μεσα ασχετοι να γαμησουν το παιχνιδι.
Επειδη ο ντηλερ παιζει μονος του και εσυ απλα πονταρεις πρεπει να προσεχεις ποιος ειναι ντηλερ γιατι εχουν μαζεψει πολλες αγαμητες και αυτες παιζουν με μισος ωστε να σε καταστρεψουν
και με τον τροπο που εχουν ανακατεψει την τραπουλα υπαρχουν πολλες στιγμες που δεν καιγονται με τιποτα.
Επισης οταν κανεις καταθεση και εχεις σκοπο να παιξεις Live dealer μπλακ τζακ να φροντιζεις να σημειωσεις στο κατω μερος της καρτελας της καταθεσης οτι δεν θελεις μπονους
Για το λογο οτι αν κερδισεις και εχεις παρει μπονους δεν μπορεις να αποσυρεις τα λεφτα σου και για να γινει αυτο πρεπει να παιξεις ενα μερος των χρηματων σου σε αλλα παιχνιδια ή και στη live ρουλετα.
Επισης για τον φιλο Leon 510 καθως και οσοι δεν ξερουν την βασικη στρατηγικη του μπλακ τζακ απλα να κατσουν να παρακολουθησουν πως παιζει ο ντηλερ που χρησιμοποιει την στρατηγικη οπως πρεπει να παιζει ενας παιχτης.
Επισης επειδη μπορει οποιος παιζει σιγα σιγα να εθιζεται και να τρωει ολη την ωρα του στο παιχνιδι πρεπει να εχετε ενα ξυπνητηρι διπλα σας και να το βαζετε να χτυπαει καθε 10 λεπτα ωστε να σας επαναφερει στην πραγματικοτητα και να κανετε διαλειμμα ωστε να καθαριζει το μυαλο σας.
Η σελιδα ειναι
και πηγαινε στο live dealer
επισης ξανατονιζω να μην μπει κανενας που δεν ασχολειται με τον τζογο .
Καλα κερδη και το πιο βασικο η υπομονη ειναι αρετη.