Άστο φίλε...Δεν ισχύει..30 χρόνια μένω κάτω, απο την εποχή του "Ιππόκαμπου".Τα "δωράκια" δεν είναι από απέναντι,είναι superleague επιπέδου και σε πετρελαιάδες που έρχονται με τσάρτερ από Ισραήλ μεριά......
Οτι πεις.
Άστο φίλε...Δεν ισχύει..30 χρόνια μένω κάτω, απο την εποχή του "Ιππόκαμπου".Τα "δωράκια" δεν είναι από απέναντι,είναι superleague επιπέδου και σε πετρελαιάδες που έρχονται με τσάρτερ από Ισραήλ μεριά......
Σαν ψιλικάτζίδικα τα βλέπω τα πονταρίσματά σου,εκτός κι αν έπαιζες στη δεκάρα!Μη στεναχωριέσαι,το Σάββατο, πάνω,θα κατατροπώσουμε το ΘΗΡΙΟ φίλε...Green wins...
...30 χρόνια μένω κάτω, απο την εποχή του "Ιππόκαμπου"...
ρε παιδια ξερει κανεις καποια κυρια Σούλα που συχναζει σε μπλακ τζακ του 20αρικου στην παρνηθα (προσωπικα την πετυχαινω ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που παω παρνηθα μεταξυ 10 - 1 το βραδυ, στο πρωτο τραπεζι μετα την πρωτη ρουλετα μπροστα στο ταμειο) και διαρκως μιλαει με τους γυρω της και γκρινιαζει;
Ξανθια, σπαστα μαλλια μεχρι ωμους, πρασινα ματια, πολλα χρυσαφικα στο λαιμο και στο χερι, ολα τα δαχτυλα εχουν δαχτυλιδια, σπασμενη στο προσωπο, πολυ εντονο βαψιμο.
Ειχε ξεμεινει απο λεφτα και με επιασε οπως πηγαινα στην τουαλετα και μου ζητησε να της δωσω 50 ευρω, λεγοντας μου με νοημα οτι θα ερθει και αυτη μεσα να μου "πει κατι". Εχω την εντυπωση οτι εννοουσε οτι θα μου παιρνε πιπα η κατι τετοιο...Ξερει κανεις απο τους παλιους τιποτα;;
Για την ιστορια: αρνηθηκα γιατι δε μου ειχε μεινει φραγκο....
Παντως να ξερετε οτι στο Λουτρακι για τους "τοπ παιχτες" υπαρχουν δωρα στις σουιτες απο το απεναντι μαγαζι... ;)
Για πες ,για πες....Και μέχρι να μου πεις κάνω μια ανασκόπηση της σημερινής καθόδου.11 η ώρα το πρωί,τηςτρελλής από κόσμο,έφυγα με 1.500 στα τελευταία λεπτά ,ενώ έχανα 600...Φωτό της ανατροπής ακολουθούν (σε δεκάρα ρουλέτα..)Εμείς οι 2 λογικά γνωριζόμαστε ...!!! το λιγότερο φατσικα ...!!!
Σαν ψιλικάτζίδικα τα βλέπω τα πονταρίσματά σου,εκτός κι αν έπαιζες στη δεκάρα!
Κοίτα ποιος μιλάει!!!Για πες ,για πες....Και μέχρι να μου πεις κάνω μια ανασκόπηση της σημερινής καθόδου.11 η ώρα το πρωί,τηςτρελλής από κόσμο,έφυγα με 1.500 στα τελευταία λεπτά ,ενώ έχανα 600...Φωτό της ανατροπής ακολουθούν (σε δεκάρα ρουλέτα..)
Για πες ,για πες....Και μέχρι να μου πεις κάνω μια ανασκόπηση της σημερινής καθόδου...
Κι εγώ έχω εξοχικό εκεί απο το 1977.Στο κλειστό Γυνμαστήριο μέσα-Άσπρα χώματα λέγεται εκεί-.Paul's για συνάντηση,"Ορφέας" για σινεμά με πατάτες τηγανητές (!!!),Claxon για ποτό και "γραφτή" πόκα τα μεσημέρια στον "Ιππόκαμπο"!Α,ρε φίλε τι μου θύμησες...Κανόνισε να σε δούμε στη συνάντηση των Αεκτζήδων..Αν θες να σου στείλω pm...Τι να πω ? ότι εχω περάσει τα καλοκαίρια μου και τα περισσότερα ΣΚ ως το 1993 στο Λουτράκι ?
Οτι από εκεί είναι η καταγωγή μου ? οτι εκεί έχω εξοχικό (αν και δε πάω πια συχνα ...)
Ιππόκαμπος, στρογγυλό, Paul's, Seagull, Cocoon και τάβλι στο Milky Way μέχρι το πρωί ...
Σίγουρα γνωριζόμαστε ... απλά δεν το ξέρουμε ...
Πρέπει να πάμε για εκείνο το ποτό που λέγαμε (στο BG βεβαίως) να θυμηθούμε τα παλιά ...!!!
Κι εγώ έχω εξοχικό εκεί απο το 1977.Στο κλειστό Γυνμαστήριο μέσα-Άσπρα χώματα λέγεται εκεί-.Paul's για συνάντηση,"Ορφέας" για σινεμά με πατάτες τηγανητές (!!!),Claxon για ποτό και "γραφτή" πόκα τα μεσημέρια στον "Ιππόκαμπο"!Α,ρε φίλε τι μου θύμησες...Κανόνισε να σε δούμε στη συνάντηση των Αεκτζήδων..Αν θες να σου στείλω pm...
Για πες ,για πες....Και μέχρι να μου πεις κάνω μια ανασκόπηση της σημερινής καθόδου.11 η ώρα το πρωί,τηςτρελλής από κόσμο,έφυγα με 1.500 στα τελευταία λεπτά ,ενώ έχανα 600...Φωτό της ανατροπής ακολουθούν (σε δεκάρα ρουλέτα..)
Θέλει υπομονή το ΤΕΡΑΣ φίλε.Κι εγώ μη νομίζεις ότι πάω καθημερινα.Δυο τρεις φορές το μήνα για το ..ενδεχόμενο συμπλήρωμα χρημάτων.Αλλά υπάρχει στόχος κερδών και μόλις επιτευθεί φεύγω τρέχοντας....Και φυσικά 3-4 κατοστάρικα στην τσέπη ΑΥΣΤΗΡΑ!Δεν μας παίρνει για παραπάνω τώρα με την οικογένεια....Ναύαρχε μπράβο καλά σε πήγε
Έχω να παίξω ρουλέτα αρκετούς μήνες, την τελευταία φορά μου φάγαν τα βουαζέν 4 κατοσταρικάκια :'(
Λονδίνο δεν έχει φτάσει η χάρη μου ακόμη..Έχω πάει σε Μαδρίτη,Γιβραλτάρ,Divonne (Γαλλία),Ζυρίχη,και φυσικά σε όλα τα εγχώρια πλην Ξάνθης..Το καλύτερο στην Μαδρίτη-μυσταγωγία,σακάκι γραβάτα υποχρεωτικό,και πολυτελέστατο.Εκεί πέτυχα το 29 τρεις συνεχόμενες φορές και τρέλανα κάτι Κινέζους που βλέπανε...Παιδια εχετε εμπειρια απο καζινο στο Λονδινο?
Ειχα παει για διακοπες περυσι και σε ενα καζινακι στην Oxford St. (στο υψος Hyde Park) πετυχα μεσα 2 Ελληνες οι οποιοι επαιζαν γερα...(περιπου 5.000ευρω την μπιλια)
(αυτοι οι 2 επαιζαν τα περισσοτερα και ενας αραβας ο οποιος ηταν με συνοδεια, μπραβους κτλ.)
Δικός μας κι εσύ βρε????Μέχρι Πράγα, Βουκουρέστι και Αυστρία (δε θυμάμαι σε ποια πόλη)
Λονδίνο όχι ακόμα ...
Δικός μας κι εσύ βρε????
Άν ψάχνετε καμιά φορά για τέταρτο-πέμπτο για ποκίτσα σφύρα μου!! ;) ;) ;)Εννοείται, απλά είμαι σε φάση αποτοξίνωσης τώρα ...
παίζω μόνο δεκέμβριο-ιανουάριο ... ποκίτσα σε σπίτι με φίλους, για το καλό ...
(βασικά με τη δουλειά και τις οικογένειες δεν μαζευόμαστε ...)
και κανα Λουτράκι 1-2 φορές το χρόνο ... το πολύ ...!!!
Άν ψάχνετε καμιά φορά για τέταρτο-πέμπτο για ποκίτσα σφύρα μου!! ;) ;) ;)