ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Όλο λόγια μου είσαι ξάδερφε,να σε δώ και εν δράση όμως....γιαυτό θα σας τα πάρω μάγκες.. μαθηματικός γαρ και με πτυχίο...
Όλο λόγια μου είσαι ξάδερφε,να σε δώ και εν δράση όμως....γιαυτό θα σας τα πάρω μάγκες.. μαθηματικός γαρ και με πτυχίο...
δεν μου λεει τιποτα....εχω κι εγω σχετικο πτυχιο αλλα ειναι και ψυχολογια....κι εχω ειδικοτητα συατην...γιαυτό θα σας τα πάρω μάγκες.. μαθηματικός γαρ και με πτυχίο...
Κι άλλα λόγια......Πολύ φορτσάτοι μου είσαστε,άντε να συναντηθούμε ντε.....Να ξεμουδιάσουν και τα δάχτυλά μου που έχουνε πάθει αγκύλωση!!!!!!!δεν μου λεει τιποτα....εχω κι εγω σχετικο πτυχιο αλλα ειναι και ψυχολογια....κι εχω ειδικοτητα συατην...
ΤΕΡΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ θα σε υποταξω ;)
μεσααααααααααααααααααααααααααααααα με 500 ευρω για αρχη ψιλο....Κι άλλα λόγια......Πολύ φορτσάτοι μου είσαστε,άντε να συναντηθούμε ντε.....Να ξεμουδιάσουν και τα δάχτυλά μου που έχουνε πάθει αγκύλωση!!!!!!!
Σαν να ακούω τον εαυτό μου Ξάδερφε,Αρχηγέ!!!!!!Μένει τώρα να βρούμε σπίτι....κανόνισε το ρε μεγάλε.. αν και δεν είμαι φάν του τζόγου (προτιμώ επενδύσεις στην μούνα μπάνκ) η πόκα μου αρέσει.. και έχω τις εξής βασικές αρχές..
α. παίζω πάντα συγκεκριμένο ποσό
β. δεν δανείζομαι και δεν δανείζω
γ. σταματώ την συμφωνημένη ώρα και δεν δέχομαι παρατάσεις
δ. χρήματα δεν επιστρέφονται ακόμη και στον αδελφό μου (δεν έχω αλλά που λεέι ο λόγος) προτιμώ να κεράσω την παρέα ακόμη και σε στριπτηζάδικο
αυτά..
Αν κρίνω από τις φωτό όμως,πρόλαβες να φας...Δεν πειράζει Υπουργέ,υπομονή κι επιμονή θέλει...Α, και πορτοφόλι δυστυχώς.. ;) ;) ;)Πολυ δυσκολη η ρουλετα το Σαββατοκυριακο / επαιξα και εχασα / εμεινα με το πουλι στο χερι .....
φοβερα τα μπακλαβαδακια του σαββατου! δυστυχως το παγωτο λεμονι ελειπε απο το μπουφε.. :'(Αν κρίνω από τις φωτό όμως,πρόλαβες να φας...Δεν πειράζει Υπουργέ,υπομονή κι επιμονή θέλει...Α, και πορτοφόλι δυστυχώς.. ;) ;) ;)
φοβερα τα μπακλαβαδακια του σαββατου! δυστυχως το παγωτο λεμονι ελειπε απο το μπουφε.. :'(
Τετάρτη και Πέμπτη έχει τις κληρώσεις για 2 Μερσεντικά οπότε όχι να παίξουμε αλλά ούτε και να μπούμε δεν θα μπορούμε...Αντιπροτείνω χαλαρά μεσημεράκι Σαββάτου.Όπως και να'χει θα τα πούμε την Τετάρτη..Καλησπέρα Ναύαρχε, τελικά την τετάρτη θα ανέβουμε μετά την σύναξη?
Ο Σκοτεινός έχει αγωνία με το 33....
Εξαρτάται τι εννοείς μεροκάματο..Αν μεροκάματο εννοείς 5 και δέκα ευρώ μπορεί και να σου κάτσει..Για παραπάνω εκρού του νεκρού...Πάντως ναύαρχε ο nik30, που τα λέγαμε στο ημίχρονο, επιμένει πως βγάζεις μεροκάματο με την μέθοδο Martingale.
Σε ποιο πας φίλε, να το βάλω...Σ'ένα καζίνο πάω κι εγώ και δεν μπορύσα να το προσθέσω στις επιλογές
Μπράβο Ναύαρχε...Καλησπέρα συντζογαδόροι συναγωνιστές.Ήταν πολύ καλά σήμερα το απόγευμα στο βουνό!Στρωτά νούμερα ,γρήγορα κέρδη και χαλαρό ποτάκι μετρώντας μάρκες.μακάρι να ήταν πάντα έτσι...Η παρακάτω φωτογραφία αφιερώνεται σε έναν συντζογαδόρο ο οποίος φεύγει φαντάρος τη Δευτέρα και τον έτρωγα να έρθει παρέα σήμερα γιατί είχα καλό προαίσθημα,αλλά αυτός προτίμησε την αποχή...