ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Περιμένω κάποιον τζογαδόρο που πήγε το μεσημέρι στο βουνό να μας πει τι έγινε...
Λοιπόν το παιχνίδι παίχτηκε σε δύο ημίχρονα με διακοπή για φαγητό.Περιμένω κάποιον τζογαδόρο που πήγε το μεσημέρι στο βουνό να μας πει τι έγινε...
Εύγε ρε μάγκα ,τσάκισέ τους...Λοιπόν το παιχνίδι παίχτηκε σε δύο ημίχρονα με διακοπή για φαγητό.
Αν και ανέβηκα απρογραμμάτιστα και με όχι καλή διάθεση πήγαμε καλά...
Τα αγαθά κόποις κτώνται!!!!!!!!Είπαμε η ρουλέτα είναι εργασία!!!Τώρα το μόνο πρόβλημα είναι τα πονεμένα πόδια με έφαγε η ορθοστασία!
Tα πόδια μου από την χθεσινή πεντάωρη ορθοστασία δεν έχουνε συνέλθει ακόμα!Τα αγαθά κόποις κτώνται!!!!!!!!Είπαμε η ρουλέτα είναι εργασία!!!
Ισχύει αυτό που λες με λίγη καλή τύχη αλλά αν χάνεις αρκετές γύρες μετά θα πανικοβληθείς θα αλλάξεις χρώμα από μαύρο σε κόκκινο και τότε θα έρθει μαύρο!!Νομίζω ότι μπορείς να βγάλεις μεροκάματο αν σε βοηθήσει και λίγο η τύχη... Μια καλή μέθοδος που μπορείς να πας καλά μοιάζει με τη γεωμετρική πρόοδο. Ποντάρεις για παράδειγμα 10 στο κόκκινο τα χάνεις ποντάρεις 20 τα χάνεις ποντάρεις 60 κερδίζεις, με λίγα λόγια κάθε φορά που χάνεις ποντάρεις τα ίδια + 20 παραπάνω. Βέβαια μπορεί να σου έρθει συνέχεια το μαύρο αλλά είπαμε το καζίνο είναι 70% θέμα τύχης
Νομίζω ότι μπορείς να βγάλεις μεροκάματο αν σε βοηθήσει και λίγο η τύχη... Μια καλή μέθοδος που μπορείς να πας καλά μοιάζει με τη γεωμετρική πρόοδο. Ποντάρεις για παράδειγμα 10 στο κόκκινο τα χάνεις ποντάρεις 20 τα χάνεις ποντάρεις 60 κερδίζεις, με λίγα λόγια κάθε φορά που χάνεις ποντάρεις τα ίδια + 20 παραπάνω. Βέβαια μπορεί να σου έρθει συνέχεια το μαύρο αλλά είπαμε το καζίνο είναι 70% θέμα τύχης
Σύστημα Martingale..Ξεπερασμένο καθότιΝομίζω ότι μπορείς να βγάλεις μεροκάματο αν σε βοηθήσει και λίγο η τύχη... Μια καλή μέθοδος που μπορείς να πας καλά μοιάζει με τη γεωμετρική πρόοδο. Ποντάρεις για παράδειγμα 10 στο κόκκινο τα χάνεις ποντάρεις 20 τα χάνεις ποντάρεις 60 κερδίζεις, με λίγα λόγια κάθε φορά που χάνεις ποντάρεις τα ίδια + 20 παραπάνω. Βέβαια μπορεί να σου έρθει συνέχεια το μαύρο αλλά είπαμε το καζίνο είναι 70% θέμα τύχης
Εμ,λύσσαξες κι εσύ με το 33!!!!Χθες τα έχασε όλα γιατί του έλεγα από το τηλ.τι να παίζει
Έλα να σε πάρω πάνω μια φορά να δεις πώς βγαίνει το μηνιάτικό σου.....
επενδυτες θελετε???τι κερδος θα εχω???Έλα να σε πάρω πάνω μια φορά να δεις πώς βγαίνει το μηνιάτικό σου.....
επενδυτες θελετε???τι κερδος θα εχω???
Έλα και θα καταλάβεις....
Οκ,το κλείσαμε για την άλλη βδομάδα...αν κ θα πάω με το εν λόγω αδελφό από βδομάδα,ψάχνεις για λααλάκες;;;