Τι πατημα στα φρουτα;
Παντα ξεκινουσα με 1ε η 2ε πατημα και ανεβαζα σταδιακα καθε 4-5 κατοσταρικα για την ρεφα
Τι πατημα στα φρουτα;
Καλα εκανες και ξεκοψες. Αυτην την εποχη με τα ονλαιν και τα κινητα, γινεται σφαγη σε παγκοσμιο επιπεδο, ειδικα με τον κοβιντ ο τζογος εκτιναχθηκεΠαντα ξεκινουσα με 1ε η 2ε πατημα και ανεβαζα σταδιακα καθε 4-5 κατοσταρικα για την ρεφα
Καλα εκανες και ξεκοψες. Αυτην την εποχη με τα ονλαιν και τα κινητα, γινεται σφαγη σε παγκοσμιο επιπεδο, ειδικα με τον κοβιντ ο τζογος εκτιναχθηκε
Τυπε στα φαγανε την ωρα που εφυγεςΤο συγκεκριμενο βραδυ ολα τα λεφτα φυγαν σε φρουτα. Για την ακριβεια στο ιδιο μηχανακι.
Υπηρξαν βεβαια και βραδιες "μικρης" καταστροφης στη ρουλετα αλλα δεν ηταν το παθος μου.
Τυπε στα φαγανε την ωρα που εφυγες
Τα φρουτακια ειναι προγραμματισμενα να δινουν αν εναν χ αριθμο παιγνιων
Γιαυτο υπαρχουν καποιοι μυστες που περιμενουν καποιον να χασει πολλα σε ενα μηχανημα και μολις φυγει πανε και καθονται εκει
Την ωρα που εφυγες καποιος εκατσε, τα πηρε χοντρα, και το μηχανημα εκανε reset και ξαναχασες μολις γυρισες
Νταξει κι εγω ψιλο για πλακα το ειπαΤην περιμενα αυτη την απαντηση καθως ξεχασα να το αναφερω στο αρχικο μου ποστ.
Ηταν φιλος μου εκεινη την ωρα στο καζινο. Πραγματι εκατσε ενα κορακι οταν σηκωθηκα ωστε να τα σηκωσει αλλα εχασε κι αυτος, οχι ιδιαιτερα μεγαλο ποσο απο οσο θυμαμαι.
Ο τυχερος βρεθηκε την επομενη μερα προφανως.
δυστυχώς είναι προγραμματισμένα τα γαμημενα να κάνουνε επιστροφή μόνο 6,4% (κάπου εκεί)...Δε θα κουρασω ιδιαιτερα. Πριν καμια δεκαετια επαιζα(εχανα) αρκετα στο καζινο.
Ενα βραδυ πηγα και εχασα σε 1 ωρα γυρω στα 5χιλ.
Εφυγα και φτανοντας προς το σπιτι ειχα την φαεινη ιδεα να πεταχτω απο το γραφειο που εργαζομουν τοτε και να "δανειστω" μερικα χρηματα με σκοπο να ρεφαρω και να τα γυρισω πισω το επομενο πρωι καθως ελειπε ο εργοδοτης μου και θα γυρνουσε μετα απο μερικες ημερες οποτε δεν θα υπηρχε κανενα θεμα.
Προφανως και τα χρηματα που πηρα (3χιλ) καναν φτερα εξισου γρηγορα και βρεθηκα να παρακαλαω για δανεικα χαραματα δεξια και αριστερα ωστε να μην γινω ξεφτιλα (ποσο περισσοτερο) στη δουλεια μου.
Υ.Γ1 Τα χρηματα τα επεστρεψα το επομενο πρωι.
Υ.Γ2 Το τζογο τον σταματησα μαχαιρι απο εκεινο το βραδυ και μετα για αρκετα χρονια.
Υ.Γ3 Πλεον παιζω για πλακα 2-3 στοιχηματα τη χρονια (τελικους τσ.λιγκ κλπ) με κανα 50αρικο για την πλακα.
Δε θα κουρασω ιδιαιτερα. Πριν καμια δεκαετια επαιζα(εχανα) αρκετα στο καζινο.
Εφυγα και φτανοντας προς το σπιτι ειχα την φαεινη ιδεα να πεταχτω απο το γραφειο που εργαζομουν τοτε και να "δανειστω" μερικα χρηματα με σκοπο να ρεφαρω και να τα γυρισω πισω το επομενο πρωι καθως ελειπε ο εργοδοτης μου και θα γυρνουσε μετα απο μερικες ημερες οποτε δεν θα υπηρχε κανενα θεμα.
Προφανως και τα χρηματα που πηρα (3χιλ) καναν φτερα εξισου γρηγορα και βρεθηκα να παρακαλαω για δανεικα χαραματα δεξια και αριστερα ωστε να μην γινω ξεφτιλα (ποσο περισσοτερο) στη δουλεια μου.
Υ.Γ2 Το τζογο τον σταματησα μαχαιρι απο εκεινο το βραδυ και μετα για αρκετα χρονια.
Υ.Γ3 Πλεον παιζω για πλακα 2-3 στοιχηματα τη χρονια (τελικους τσ.λιγκ κλπ) με κανα 50αρικο για την πλακα.
Χωρίς να διαφημίζω ή να λέω ότι ισχύει για όλα τα καζίνο: το μεγάλο καζίνο ρεζορτ της Κύπρου στη Λεμεσό (το μεγαλύτερο της Ευρώπης) που άνοιξε πριν 2 μήνες φαίνεται να είναι γενναιόδωρο στα φρουτάκια.
Πήγα μια φορά και έχωσα 50€ για χαβαλέ. Σε 20 λεπτά έγιναν 130€. Τα έβγαλα και πήγα για ποτά.
Αλλιώς γνωστός πήγε και έχωσε 300€. Τα έκανε 2.500€ και του έδωσαν μερικές βραδιές έξτρα δώρο από το καζίνο να μείνει πάνω στο 6στερο ξενοδοχείο. Μιλάμε για δωμάτια που έχουν 450€+ βραδιά.
Για άτομα που έχουν όρεξη να συνδυάσουν διακοπές και καζίνο είναι μια καλή λύση. Έχει μέσα εστιατόρια, μαγαζιά κλπ.
Αυτό είναι το σκληρό πρόσωπο του τζόγου αδερφέ. όταν κερδίζεις δε σταματάς με τη πεποίθηση ότι θα κερδίσεις και άλλα και όταν χάνεις , ψάχνεις λύσεις να ρεφάρεις μέχρι να τα χάσεις όλα και να ξεφτιλιστείς τελείως..Δε θα κουρασω ιδιαιτερα. Πριν καμια δεκαετια επαιζα(εχανα) αρκετα στο καζινο.
απλά ήσασταν τυχεροί και οι 2. αλγόριθμοι είναι σε πιο θα κάτσει το μεγάλο άνοιγμα με μαθηματική ακρίβεια μακροχρόνια είσαι χαμένος.Χωρίς να διαφημίζω ή να λέω ότι ισχύει για όλα τα καζίνο: το μεγάλο καζίνο ρεζορτ της Κύπρου στη Λεμεσό (το μεγαλύτερο της Ευρώπης) που άνοιξε πριν 2 μήνες φαίνεται να είναι γενναιόδωρο στα φρουτάκια.
Πήγα μια φορά και έχωσα 50€ για χαβαλέ. Σε 20 λεπτά έγιναν 130€. Τα έβγαλα και πήγα για ποτά.
Αλλιώς γνωστός πήγε και έχωσε 300€. Τα έκανε 2.500€ και του έδωσαν μερικές βραδιές έξτρα δώρο από το καζίνο να μείνει πάνω στο 6στερο ξενοδοχείο. Μιλάμε για δωμάτια που έχουν 450€+ βραδιά.
Για άτομα που έχουν όρεξη να συνδυάσουν διακοπές και καζίνο είναι μια καλή λύση. Έχει μέσα εστιατόρια, μαγαζιά κλπ.
αυτό γινότανε στην Αμερική του 80, 90 με λεγόμενα από γνωστούς οι οποίοι έπαιζαν εκατομυρια χωρίς υπερβολές!(δεν ξέρω εαν ισχυει ακόμα κ σήμερα)Αλλιώς γνωστός πήγε και έχωσε 300€. Τα έκανε 2.500€ και του έδωσαν μερικές βραδιές έξτρα δώρο από το καζίνο να μείνει πάνω στο 6στερο ξενοδοχείο. Μιλάμε για δωμάτια που έχουν 450€+ βραδιά.
Υπάρχει η τύχη του πρωταρη, υπάρχει όμως και η ρύθμιση του RTP.Καλά αυτό που λες μπορεί να τύχει παντού αλλα ειναι (ένας στους εκατό) απο αυτούς που παίζουν!
....αλλιώς πως θα βγάλει λεφτά το καζινο, θα έπρεπε να κλείσουν!
Και έμενα μου είχε τύχει μια φορά με το που έκατσα σε ενα μηχάνημα, έβαλα 20 ευρω και μου έδωσε 1500 γιατί άνοιξε τζακ-ποτ
αλλα αυτο έγινε μια φορά και αυτα τα λεφτα μου τα έχουν πάρει πίσω 10 φόρες, διοτι ως γνωστόν στο καζινο 9 στις 10 φόρες που θα πας θα χάσεις!
Σαφώς και ισχύει και σήμερα και θα ισχύει για πάντα.αυτό γινότανε στην Αμερική του 80, 90 με λεγόμενα από γνωστούς οι οποίοι έπαιζαν εκατομυρια χωρίς υπερβολές!(δεν ξέρω εαν ισχυει ακόμα κ σήμερα)
άλλο ένα αξιοσημείωτο είναι τις φτηνές διαμονές που έχουνε στα 4αστερα κλπ χοτελ των καζίνων ,για να στα πάρουνε στα φρούτα κλπ...
...Μάλλον την ώρα που πήγες να σηκώσεις απο το γραφείο, κάποιος στα μάζεψε από τα φρουτάκια και το ίδιο, όταν έφυγες και πάλι ξαλαφρωμένος !Το συγκεκριμενο βραδυ ολα τα λεφτα φυγαν σε φρουτα. Για την ακριβεια στο ιδιο μηχανακι.
Υπηρξαν βεβαια και βραδιες "μικρης" καταστροφης στη ρουλετα αλλα δεν ηταν το παθος μου.
Ιδικά στο Ρίο εδώ και χρόνια δεν πατάει ψυχή τυπε.Τωρα θα κλεισουν ριο, λουτρακι, και κατι διαβασα και για τη συρο. Ολα για τα ματια του καζινο στο ελληνικο και τη μιζα του κουλη
Την δουλειά που έπρεπε να κάνουν, την έκαναν. Ξεδόντιασαν όλους τους κουτούς στην επαρχία !Τωρα θα κλεισουν ριο, λουτρακι, και κατι διαβασα και για τη συρο. Ολα για τα ματια του καζινο στο ελληνικο και τη μιζα του κουλη