φιλε στη sportingbet που παιζω με ενα φιλο στη καραντινα και εχουμε βγαλει μεροκαματο πολλυ δυνατο αμα δεις στις 12 αδες συχνα ξαναβγαζει την ιδια.γιατι ο παιχτης εχει τη ταση να αλλαζει το πονταρισμα.γνωμη μου βαλε λεφτα και κυνηγα 12 αδες εμεις ξεκιναμε με 50 ρικο η 100 ρικο χαμηλα πονταρισματα στις 2 απο 3 12 αδες οποτε σιγα σιγα ανεβαινουμε μετα ανεβαζουμε τα πονταρισματα κυνηγωντας παλι δυο απο τις τρεις μετα κυνηγαμε τη μια 12 αδα με σαφως μεγαλυτερο ποντρισμα.αμα σε παει καλα σε εκτοξευει και τα 100 τα κανεις 500 η 800 ανετα.εμεις ειχαμε και 18 στα 19 κερδισμενα πονταρισματα.βαζουμε και συχνα το μηδεν γιατι βγαινει αρκετες φορες.σε αυτο με τη μπιλια οντως ισχυει.θελει και πολλυ τυχη αλλα θεωρω οτι η ονλαιν ρουλεττα ειναι καλυτερη απο τη κανονικη.στη κανονικη στο βουνο ολο μας τα περνουν.καλη επιτυχια
Ακριβώς με αυτό το τρόπο ξεκίνησα τη ρουλέτα.Επειδή γενικά μαρέσουν και τα μεγάλα νούμερα έπαιζα πάντα 2η-3η δωδεκάδα .
Το θέμα είναι ότι πρέπει να σε πάει από τη αρχή για στήσεις κάβα.
Προσωπικά εχθές μπήκα στη άλλη στοιχηματική εταιρία που έχω λογαριασμό έφτασα να έχω 120 που ξεκίνησα με 10 ευρώ χαβαλέ πιάνοντας 2 φορές αριθμό και 6αδες.
Βγάζει 3 συνεχόμες φορές 1η βαράω στη τέταρτη από 20 και 20 ξανά βγάζει πρώτη και ρίχνω στη επόμενη 30-30 και εννοείται ότι ξάνα ήρθε πρώτη και έμεινα με ένα 20αρικο.
Δε βρίσκεις άκρη με τη ρούλα δηστυχώς σε τρελαίνει