Νέα

Καζακστάν-Almaty 2022, καλτίλα σοβιετίλα!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 144
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.980
Πόντοι
22.266

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.443
Πόντοι
2.306
Σκεφτομαι να το κανω το καλοκαίρι μαζι με Τασκενδη - Σαμαρκανδη (και σκεφτομαι για Κυργισταν αν και δε πολυψηνομαι).

Βασικη ερωτηση : Δεν μιλάω ρώσικα , μονο βασικες λεξεις , θα την παλέψω με αξιοθεατα/μετακινησεις/ντεβουσκες ;
Δευτερη βασικη ερωτηση : Τουρισμό γενικα έχει ή θα είμαι ο μονος μαλάκας ;
Τριτη βασικη ερωτηση : Απο ασφάλεια τι παιζει ; Κυκλοφορείς κυριλε οπως Κιεβο ή τοιχο τοιχο ;

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.980
Πόντοι
22.266
Σκεφτομαι να το κανω το καλοκαίρι μαζι με Τασκενδη - Σαμαρκανδη (και σκεφτομαι για Κυργισταν αν και δε πολυψηνομαι).

Βασικη ερωτηση : Δεν μιλάω ρώσικα , μονο βασικες λεξεις , θα την παλέψω με αξιοθεατα/μετακινησεις/ντεβουσκες ;
Τριτη βασικη ερωτηση : Απο ασφάλεια τι παιζει ; Κυκλοφορείς κυριλε οπως Κιεβο ή τοιχο τοιχο ;
Ένιωσα ασφαλεις στο αλματυ......
Ουζμπεκιστάν δεν έχω πάει οπότε δεν έχω γνώμη
Μετακινήσεις βρες μια πόλη κ εκεί κοντά τσεκαρε ποια αξιοθέατα θες να δεις αλλιώς θα ταλαιπωρηθείς με εσωτερικά αεροπλάνο
Χωρίς ρωσικά νομίζω δύσκολα
Για ντεβουσκες σίγουρα θα βρεις αφού είναι σοβιετικές δημοκρατίες κ μάλιστα δεν έχουν ξυπνήσει όπως η Ουκρανία.

,Για αξιοθέατα το gate of hell turkmenistan όλα τα λεφτά αλλά νομίζω το σβήσανε

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.353
Πόντοι
27.261
@sex volcano ωραιος μαν :worship:
μηπως θες καναν οδηγο να σε πηγαινοφερνει, να σου κραταει τα μπαγκαζια μην κουραζεσαι και να σε βγαζει και φωτογραφιες ? :think:
απο γελιο και χαβαλε δεν το συζηταω, θα κανεις κοιλιακους :dancing:

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.980
Πόντοι
22.266
μηπως θες καναν οδηγο να σε πηγαινοφερνει, να σου κραταει τα μπαγκαζια μην κουραζεσαι και να σε βγαζει και φωτογραφιες ? :think:
Nαι.........
Άμα είναι καμια τετοια καζάκα τότε ασφαλώς :confused:
images.jpeg

Συνημμένα

• 480px-Yelena-pak.jpg
    480px-Yelena-pak.jpg
    69,6 KB · Εμφανίσεις: 72
  • FDKVVIIO8RKazak-main.jpg
    FDKVVIIO8RKazak-main.jpg
    28,5 KB · Εμφανίσεις: 77
OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.980
Πόντοι
22.266
Τέλος από όσα μας είπε γνωστός εκεί.. προσοχή στις πιατσοβιες εδω
Screenshot_2022-11-26-01-27-36-917_com.google.android.apps.maps.jpg

Αφού έχει πολλές στο mamba kai Badoo οπότε συστήνω είτε με καμία τέτοια σεμιπρο ή κοπέλα κανονική ..είτε καμία από τα μπαρ στην panfilov για σιγουρια

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.980
Πόντοι
22.266
Δωσε μας σοβιετιλα και παρε μας την ψυχη :grin:
Είχε αρκετά lada σε σχέση με τις άλλες σοβιετικές δημοκρατίες και τα κτήρια ήταν μοναδικού σοβιετομπαροκ ρυθμου:confused:
Τη θεωρώ τη χώρα με την πιο περίεργη αναλογία ασχήμιας ανδρών και ομορφιάς γυναικών ..
Όντως νιώθεις Μπραντ Πιτ εκει:confused:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.946
Πόντοι
3.656
Η βενζίνη 35 σεντς κ το αέριο κοντά στα εφτά σεντς :confused: οπότε άνετα μένεις αλματυ κ νοικιάσεις αμάξι κ πας στο χιονοδρομικό που είναι 20-30λεπτα
Βέβαια κ το ταξί παίρνει πολύ λίγα κ έχει κ λεωφορεία συχνα
IMG_20221102_140843.jpg
Μητσοτάκη γαμιεσαι

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.946
Πόντοι
3.656
Είχε αρκετά lada σε σχέση με τις άλλες σοβιετικές δημοκρατίες και τα κτήρια ήταν μοναδικού σοβιετομπαροκ ρυθμου:confused:
Τη θεωρώ τη χώρα με την πιο περίεργη αναλογία ασχήμιας ανδρών και ομορφιάς γυναικών ..
Η μόνη χώρα που θα πήγαινα για 15 μέρες
Με θείο Τάσο εννοείται, για να φαίνομαι νέος και ωραίος
Αλματι είναι από τους δύο που ξέρω ότι παν σε μόνιμη βάση Καζακστάν, είναι μακράν καλύτερα για μας από την αποστειρωμενο κι ακριβή νουρσουλταν

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.980
Πόντοι
22.266
Η μόνη χώρα που θα πήγαινα για 15 μέρες
Με θείο Τάσο εννοείται, για να φαίνομαι νέος και ωραίος
Αλματι είναι από τους δύο που ξέρω ότι παν σε μόνιμη βάση Καζακστάν, είναι μακράν καλύτερα για μας από την αποστειρωμενο κι ακριβή νουρσουλταν
Νουρ Σουλτάν είναι δεύτερο Ντουμπάι πλέον κ πέρα από μια δυοερες για να δεις τα σύγχρονα γεωμετρικά κτήρια ,δεν έχει τίποτα αλλά
Άλματα έχει πιο πολλές Ρωσίδες και ανάμεικτες ρωσσοκαζακστανες ..
Η μαλακια είμαι ότι έχει ακριβά εισητηρίο 500-700 από Αθήνα
.
Κ το αλματυ είναι διπλάσιο από Αστάνα κ πιο καλτιλα ...παλιάς κοπής σοβιετικής καλτιλας....
Επίσης τα national parks είναι οι κοντά στο.αλματυ ενώ οδικώς άνετα κατεβαίνεις και κυργισταν

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.946
Πόντοι
3.656
Καλά ρε χριστιανέ κάνα κωλο δεν μπορούσες να βγάλεις φωτογραφία να δούμε για τι γκόμενές μιλάμε.....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Νουρ Σουλτάν είναι δεύτερο Ντουμπάι πλέον κ πέρα από μια δυοερες για να δεις τα σύγχρονα γεωμετρικά κτήρια ,δεν έχει τίποτα αλλά
Άλματα έχει πιο πολλές Ρωσίδες και ανάμεικτες ρωσσοκαζακστανες ..
Η μαλακια είμαι ότι έχει ακριβά εισητηρίο 500-700 από Αθήνα
.
Κ το αλματυ είναι διπλάσιο από Αστάνα κ πιο καλτιλα ...παλιάς κοπής σοβιετικής καλτιλας....
Επίσης τα national parks είναι οι κοντά στο.αλματυ ενώ οδικώς άνετα κατεβαίνεις και κυργισταν
Κυργισταν να πας τον ουκα τσέπης χάρη μπας κ βρει γκόμενά επιτέλους

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.946
Πόντοι
3.656
Κάτσε ρε φιλε προηγουμαστε άλλοι πουμαστε κ δάσκαλοι σκι, μιλάμε ρώσικα κι έχουμε διπλωμα πιλότου ελικοπτέρου ναουμ

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.946
Πόντοι
3.656

Κάτσε στ αυγά σου
Χωρίς βασικά ρώσικα θα πιάσεις τα @@ σου

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.776
Πόντοι
3.506
Αδελφέ είσαι λάθος για τις μουσουλμάνες του Καζακστάν! Είναι τόσο απελευθερωμένες όσο οι δικές μας!! Κόντεψα να παντρευτώ σχιστομάτα από το 'Αλματυ!! Αχ τι μου θύμησες!!
Πως τη λέγανε τύπε; Γιατί και εγώ τραβιόμουν με μια που είχε πριν Έλληνα. Μηχανικός είσαι; Γιατί σκέφτομαι πόσοι από εμάς να έχουν περάσει από εκεί. Μάλλον άστο μην απαντάς καν.

Όσο για τις καζακες, θυμάμαι παλιές ιστορίες. Καλά είχα περάσει, ακριβά γούστα ειχαν.

Μια με Σλαβικα χαρακτηριστικά ,παίζει να ήταν στα τοπ 5 μουνια που έχω πάρει (πληρωμένα η μη)

Παλιά καλά χρόνια.

Σαν μόνιμος/ημιμονιμος εκεί ,παίζανε (τουλάχιστον προ 6-7ετιας) αρκετές θέσεις για ξένους στο τομέα ενέργειας. Για τις μουσουλμάνες η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Κάποιες το δίνουν ,άλλες (πιο πολλές) μπορεί να σε πιπωνουν και να μείνουν με το στρινγκο να σκέφτονται τι θα πει ο Αλαχ.

Σαν τουρίστας δε ξέρω πως μπορεί να παίξει κάποιος. Γενικά βρίσκεις γκόμενες αλλά δε νομίζω ότι είναι όσο εύκολα όσο στα χρυσά χρόνια άλλων χωρων.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.980
Πόντοι
22.266
Κ ένα tip για Αθηναίους
Έχει φτηνές πτήσεις από άνοιξη έως Οκτώβριο για Νουρ Σουλτάν με 200-250 ευρώ ,wizzair από Βουδαπέστη δλδ τρεις μέρες Βουδαπέστη κ πέντε μέρες Καζακστάν αξίζει με κανένα 400αρι
Αλλά πάλι εξακολουθώ να πιστεύω ότι το αλματυ χαρίζει πιο πολλές σοβιετικές συγκινήσεις κ ειδικά στο θέμα γυναικών αφού το Νουρ Σουλτάν μουσουλμανοποιηθηκε από όσο ξέρω αρκετά κ σα νέα πόλη δεν έχει τόσο ρωσσικο στοιχείο

Επίσης για σκι κ ξεσκι ασυζητητί άλματα....αφού ο βορινος όγκος των Ιμαλάιων είναι κάτι το μοναδικό κ πρόσφατα είδα κ το νότιο όγκο στο Νεπάλ ( θα ακολουθήσει νήμα )κ μπορώ να πω ότι δεν έχει τίποτα να ζηλεψει το Έβερεστ αναπουρνα dhuapagiri

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.037
Πόντοι
2.356
Αυτες που ειναι γερμανικης καταγωγης βρισκονται σε συγκεριμενη περιοχη η ειναι διασπαρτες στη χωρα?

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.980
Πόντοι
22.266
Αυτες που ειναι γερμανικης καταγωγης βρισκονται σε συγκεριμενη περιοχη η ειναι διασπαρτες στη χωρα?
Καχσκστανες γερμανικής καταγωγής;;δεν κατάλαβα;

A μετά τον παγκόσμιο πόλεμο εννοείς

Κάπου στα βόρειο ανατολικά
Αλματυ ρωσοφωνους έχει πιο πολυ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom