sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 44.980
- Πόντοι
- 22.266
Εγώ πάλι ζηλεύω αυτούς που γαμανε lucia javorcekova kai emily ratajkowskiΡε μαλακα σε ζηλεύω κι αν έχω δει βίλες κότερα αυτοκίνητα
Εγώ πάλι ζηλεύω αυτούς που γαμανε lucia javorcekova kai emily ratajkowskiΡε μαλακα σε ζηλεύω κι αν έχω δει βίλες κότερα αυτοκίνητα
Ένιωσα ασφαλεις στο αλματυ......Σκεφτομαι να το κανω το καλοκαίρι μαζι με Τασκενδη - Σαμαρκανδη (και σκεφτομαι για Κυργισταν αν και δε πολυψηνομαι).
Βασικη ερωτηση : Δεν μιλάω ρώσικα , μονο βασικες λεξεις , θα την παλέψω με αξιοθεατα/μετακινησεις/ντεβουσκες ;
Δευτερη βασικη ερωτηση : Τουρισμό γενικα έχει ή θα είμαι ο μονος μαλάκας ;
Τριτη βασικη ερωτηση : Απο ασφάλεια τι παιζει ; Κυκλοφορείς κυριλε οπως Κιεβο ή τοιχο τοιχο ;
Nαι.........@sex volcano ωραιος μαν
μηπως θες καναν οδηγο να σε πηγαινοφερνει, να σου κραταει τα μπαγκαζια μην κουραζεσαι και να σε βγαζει και φωτογραφιες ?
απο γελιο και χαβαλε δεν το συζηταω, θα κανεις κοιλιακους
με στεναχωρησες τωραNαι.........
Άμα είναι καμια τετοια καζάκα τότε ασφαλώς
Είχε αρκετά lada σε σχέση με τις άλλες σοβιετικές δημοκρατίες και τα κτήρια ήταν μοναδικού σοβιετομπαροκ ρυθμουΔωσε μας σοβιετιλα και παρε μας την ψυχη
Μητσοτάκη γαμιεσαιΗ βενζίνη 35 σεντς κ το αέριο κοντά στα εφτά σεντς οπότε άνετα μένεις αλματυ κ νοικιάσεις αμάξι κ πας στο χιονοδρομικό που είναι 20-30λεπτα
Βέβαια κ το ταξί παίρνει πολύ λίγα κ έχει κ λεωφορεία συχνα
Η μόνη χώρα που θα πήγαινα για 15 μέρεςΕίχε αρκετά lada σε σχέση με τις άλλες σοβιετικές δημοκρατίες και τα κτήρια ήταν μοναδικού σοβιετομπαροκ ρυθμου
Τη θεωρώ τη χώρα με την πιο περίεργη αναλογία ασχήμιας ανδρών και ομορφιάς γυναικών ..
Όντως νιώθεις Μπραντ Πιτ εκει
Νουρ Σουλτάν είναι δεύτερο Ντουμπάι πλέον κ πέρα από μια δυοερες για να δεις τα σύγχρονα γεωμετρικά κτήρια ,δεν έχει τίποτα αλλάΗ μόνη χώρα που θα πήγαινα για 15 μέρες
Με θείο Τάσο εννοείται, για να φαίνομαι νέος και ωραίος
Αλματι είναι από τους δύο που ξέρω ότι παν σε μόνιμη βάση Καζακστάν, είναι μακράν καλύτερα για μας από την αποστειρωμενο κι ακριβή νουρσουλταν
Καλά ρε χριστιανέ κάνα κωλο δεν μπορούσες να βγάλεις φωτογραφία να δούμε για τι γκόμενές μιλάμε.....Είχε αρκετά lada σε σχέση με τις άλλες σοβιετικές δημοκρατίες και τα κτήρια ήταν μοναδικού σοβιετομπαροκ ρυθμου
Τη θεωρώ τη χώρα με την πιο περίεργη αναλογία ασχήμιας ανδρών και ομορφιάς γυναικών ..
Όντως νιώθεις Μπραντ Πιτ εκει
Κυργισταν να πας τον ουκα τσέπης χάρη μπας κ βρει γκόμενά επιτέλουςΝουρ Σουλτάν είναι δεύτερο Ντουμπάι πλέον κ πέρα από μια δυοερες για να δεις τα σύγχρονα γεωμετρικά κτήρια ,δεν έχει τίποτα αλλά
Άλματα έχει πιο πολλές Ρωσίδες και ανάμεικτες ρωσσοκαζακστανες ..
Η μαλακια είμαι ότι έχει ακριβά εισητηρίο 500-700 από Αθήνα
.
Κ το αλματυ είναι διπλάσιο από Αστάνα κ πιο καλτιλα ...παλιάς κοπής σοβιετικής καλτιλας....
Επίσης τα national parks είναι οι κοντά στο.αλματυ ενώ οδικώς άνετα κατεβαίνεις και κυργισταν
Κάτσε ρε φιλε προηγουμαστε άλλοι πουμαστε κ δάσκαλοι σκι, μιλάμε ρώσικα κι έχουμε διπλωμα πιλότου ελικοπτέρου ναουμ@sex volcano ωραιος μαν
μηπως θες καναν οδηγο να σε πηγαινοφερνει, να σου κραταει τα μπαγκαζια μην κουραζεσαι και να σε βγαζει και φωτογραφιες ?
απο γελιο και χαβαλε δεν το συζηταω, θα κανεις κοιλιακους
Κάτσε στ αυγά σουΣκεφτομαι να το κανω το καλοκαίρι μαζι με Τασκενδη - Σαμαρκανδη (και σκεφτομαι για Κυργισταν αν και δε πολυψηνομαι).
Βασικη ερωτηση : Δεν μιλάω ρώσικα , μονο βασικες λεξεις , θα την παλέψω με αξιοθεατα/μετακινησεις/ντεβουσκες ;
Δευτερη βασικη ερωτηση : Τουρισμό γενικα έχει ή θα είμαι ο μονος μαλάκας ;
Τριτη βασικη ερωτηση : Απο ασφάλεια τι παιζει ; Κυκλοφορείς κυριλε οπως Κιεβο ή τοιχο τοιχο ;
Τι να κάνουμε δηλ ρε μλκα. Να τις αφήσουμε αγαμητες για να μην ζηλεύεις εσύ????Εγώ πάλι ζηλεύω αυτούς που γαμανε lucia javorcekova kai emily ratajkowski
Πως τη λέγανε τύπε; Γιατί και εγώ τραβιόμουν με μια που είχε πριν Έλληνα. Μηχανικός είσαι; Γιατί σκέφτομαι πόσοι από εμάς να έχουν περάσει από εκεί. Μάλλον άστο μην απαντάς καν.Αδελφέ είσαι λάθος για τις μουσουλμάνες του Καζακστάν! Είναι τόσο απελευθερωμένες όσο οι δικές μας!! Κόντεψα να παντρευτώ σχιστομάτα από το 'Αλματυ!! Αχ τι μου θύμησες!!
Καχσκστανες γερμανικής καταγωγής;;δεν κατάλαβα;Αυτες που ειναι γερμανικης καταγωγης βρισκονται σε συγκεριμενη περιοχη η ειναι διασπαρτες στη χωρα?