Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Το τηλ ισχύει ακομαΑθήνα θα πηγαίνει φαντάζομαι
Εξ όσων γνωρίζουμε, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της, έχει σταματήσει. Τώρα ΑΝ λειτουργεί σε κλειστό κύκλο, δεν το ξέρω προσωπικά.Καλησπέρα
Που σε βρίσκουμε?
Πως επικοινωνούμε?
Δεν ξέρω, και κυρίως, δε με απασχολεί αν άντεξε χρόνο ή κάποιους μήνες. Ας είναι καλά όπου είναι, και να περνά όμορφα.Καλα η τσουπρα ουτε χρονο δεν αντεξε;
ΩραίοςΔεν ξέρω, και κυρίως, δε με απασχολεί αν άντεξε χρόνο ή κάποιους μήνες. Ας είναι καλά όπου είναι, και να περνά όμορφα.
Black Friday και έτσι ?Πάμε τώρα στις προσφορούλες.. Μόνο για αύριο λοιπόν:
¶Φουλ πρόγραμμα από 180 στα 160 ευρώ/ώρα.
¶ full πρόγραμμα από 120 στα 100/ μισή ώρα.
¶ full πρόγραμμα λεπτά κ από 140 ευρώ στα 120.
Παραθέτω όλο τον κατάλογο με τα προγράμματα παρακάτω και για ότι απορία στην αλλαγή των τιμών μόνο για αύριο που ισχύει η προσφορά με ενα μηνυματακι στο inbox
¶ ισχύουν όλες οι υπηρεσίες που προσέφερα και παλιά. Ανάλογα με το τι θα μου ζητήσεις εγώ θα κάνω το καλύτερο για σένα. Στείλε μου μήνυμα αν θες να φτάσεις στον ουρανο! Επαναλαμβάνω οι προσφορές είναι για σήμερα μόνο. Μην το χάσετε!
Μπορείς να το πάρεις όπως θες αγάπη Αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι η προσφορά της επιστροφής χάχαBlack Friday και έτσι ?![]()
Μωρό, είσαι Αθήνα? Επίσης το φουλ περιλαμβάνει και πρωκτικό? Αν ναι, θα σου στείλω π.μ. να κανονίσουμε!Πάμε τώρα στις προσφορούλες.. Μόνο για αύριο λοιπόν:
¶Φουλ πρόγραμμα από 180 στα 160 ευρώ/ώρα.
¶ full πρόγραμμα από 120 στα 100/ μισή ώρα.
¶ full πρόγραμμα λεπτά κ από 140 ευρώ στα 120.
Παραθέτω όλο τον κατάλογο με τα προγράμματα παρακάτω και για ότι απορία στην αλλαγή των τιμών μόνο για αύριο που ισχύει η προσφορά με ενα μηνυματακι στο inbox
¶ ισχύουν όλες οι υπηρεσίες που προσέφερα και παλιά. Ανάλογα με το τι θα μου ζητήσεις εγώ θα κάνω το καλύτερο για σένα. Στείλε μου μήνυμα αν θες να φτάσεις στον ουρανο! Επαναλαμβάνω οι προσφορές είναι για σήμερα μόνο. Μην το χάσετε!
Ποια είναι η πριγκίπισσα της φωτιάς;Επειδή μου έχετε στείλει πάρα πολλοί και με ρωτάτε, στο πρόγραμμα για σήμερα έχει μπει και το πρωκτικό, υπάρχει δικός μου χώρος, και δώρο ένα μασαζακι από την πριγκίπισσα της φωτιάς..
Αβαταρ κορραΠοια είναι η πριγκίπισσα της φωτιάς;
Παλι περιφερεσαι ασκοπως;Αβαταρ κορρα