gimnistis44
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2023
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
καύλα σκέτη, παρα λίγο θα τα έγλυφα......και πόδια?Πάμε να ανεβάσουμε το cyber ακόμα πιο στα ύψη; Περιμένω με πολλές καύλες...
καύλα σκέτη, παρα λίγο θα τα έγλυφα......και πόδια?Πάμε να ανεβάσουμε το cyber ακόμα πιο στα ύψη; Περιμένω με πολλές καύλες...
Φίλε το θέμα αυτό έκλεισε μέσω και του διαχειριστή. Παρακαλώ να σταματήσεις εδώ. Αν δεν σου αρέσει πήγαινε αλλού! Μπορείς να επιλέξεις και κάποιο γραφείο, αλλά χωρίς να θέλω να σε αναστατώσω, οι τιμές είναι ίδιες! Φιλιά πολλά!
Καλά τα λέει! Πρέπει να το βάλεις 159,25€Φίλε το θέμα αυτό έκλεισε μέσω και του διαχειριστή. Παρακαλώ να σταματήσεις εδώ. Αν δεν σου αρέσει πήγαινε αλλού! Μπορείς να επιλέξεις και κάποιο γραφείο, αλλά χωρίς να θέλω να σε αναστατώσω, οι τιμές είναι ίδιες! Φιλιά πολλά!
Όχι όχι 159,99 αλλιώς δε δέχομαι τίποτα!!Καλά τα λέει! Πρέπει να το βάλεις 159,25€
*Ισχύουν όλα τα έξτρα αλλά με έξτρα χρέωση, δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό*
Και όποιος δε θέλει απλά προσπεράσει, δε θέλω πάλι μαθηματικά και ιστορίες!
Καλημέρα αγορινες μου! Ξύπνημα με πολλές πολλές καύλες, οπότε αποφάσισα να πετάξω μια προσφορούλα για σήμερα! So, ας το πάρουμε απ' την αρχή! Θα σας κάνω 2 προτάσεις.
•½ ώρα στα 70€
•1 ώρα στα 150€
*Ισχύουν όλα τα έξτρα αλλά με έξτρα χρέωση, δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό*
Περιμένω μηνυματάκια!
Και όποιος δε θέλει απλά προσπεράσει, δε θέλω πάλι μαθηματικά και ιστορίες!
Να καυλώσουμε παρεούλα θέλω!
*Ισχύουν όλα τα έξτρα αλλά με έξτρα χρέωση,
Εννοείται αυτό! Και το ότι μου στέλνετε από όποιο μέιλ σας έρθει ας το κόψουμε! Τσαοοο
Καλησπέρα ισχύουν ακόμα αυτές οι τιμές που αναφέρεις;; Και έχεις δικό σου χώρο;;λοιπόν επειδή πολλοί ζητάτε να μιλήσω για το δωράκι μου και για τα προγράμματα θα σας κάνω ένα αναλυτικό κατάλογο, αλλά οι τιμές θα είναι εναλλασομενες σε συγκεκριμένες περιστάσεις.
•μυοχαλαρωτικο νουρου μασάζ (δηλαδή αισθησιακό μασάζ σώμα με σώμα) χωρίς εκτόνωση: 40 ευρώ.
•μυοχαλαρωτικο νουρου μασάζ με εκτόνωση με το χεράκι μου:
-μισή ωρα:60 ευρώ
-1ωρα:70 ευρώ
•μυοχαλαρωτικο νουρου μασάζ με εκτόνωση με στοματικό: 90 ευρώ
•στοματικο:
-μιση ώρα με μια εκτονωση:80 ευρώ
-μια ώρα με όσες εκτονωσεις θελεις:120ευρω
(φυσικά χυνεις όπου σου αρέσει)
•φουλ πρόγραμμα (στοματικό-σεξ)
-μισή ώρα: 130 ευρώ
-μια ωρα: 150 με 160 ευρώ
(εναλλάσσεται η τιμή αναλογα με τις ώρες και τις εκτονωσεις που θέλεις και χυνεις όπου σου καυλωσει)
Role playing με θέμα που επιλέγεις εσύ και φουλ πρόγραμμα:
-1 ωρα: 180 ευρώ
-παραπάνω ώρες η τιμή φυσικά δε θα είναι ίδια, θα είναι συζητήσιμη.
•για τα υποτακτικά αγόρια μου καθώς και για τα "αγρια" θα τα συζητήσουμε στο μέιλ μου ή πμ.
ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ.
δεν έχω κάτι με τους αλβανικής καταγωγής ανθρώπους, ίσα ίσα, όλες οι φυλές για μένα είναι ίδιες και οι άνθρωποι όλοι ίδιοι, δούλευα σε μαγαζιά και μάλιστα πρόσφατα με αλβανικής καταγωγής αφεντικό αλλά είμαι ελληνοιταλίδα περήφανη για την καταγωγή μου. όπως και η ηλικία μου είναι 20 ετών και είμαι νέα και όμορφη όπως ακριβώς στις φωτογραφίες.
σε όποιον δεν αρέσει να μην βρωμίσει το νήμα μου με άλλη σαβούρα. πάρτε και μια ακόμα φώτο να δείτε αν είμαι 20 ή όχι!
Σελίδα 56 αγάπη θα βρεις ότι σε ενδιαφέρει!Καλησπέρα ισχύουν ακόμα αυτές οι τιμές που αναφέρεις;; Και έχεις δικό σου χώρο;;
συμφωνώ για την παροχή χώρου από την πλευρα σου ως επιλογή.Καλημέρα στα αγόρια μου! Εδώ, ήρθε η ώρα για ένα μικρό μικρό gallop, να μάθω και εγώ τι θα θέλατε ιδανικά!! Θα θέλατε λοιπόν, να συνεχίσουμε έτσι τα ραντεβού μας, ή να υπάρχει ας πούμε ένας χώρος, ο οποίος θα λειτουργεί συγκεκριμένες ώρες και μέρες; Μιλάμε για χώρο με σαλονάκι, στον οποίο χώρο θα μπορεί να πάρει ένα νεράκι ή να κάνει ένα τσιγάρο ο προηγούμενος κύριος που θα περάσει, ξεχωριστό δωμάτιο με όλους τους κανόνες υγιεινής και φυσικά μπάνιο, στο οποίο ο κύριος θα περνάει πρώτα και μετά. Ισχύουν όλες οι υπηρεσίες και φυσικά το νουρου μασαζακι μας, όπως και το στριπτίζ και ανεβαινουμε!
Θέλω γνώμες και αν σας αρεσει μπαίνει άμεσα σε εφαρμογή!
Για πάμε να δούμε απόψεις! ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΈΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΌΧΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΊΚΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ! ΞΥΠΝΗΣΑ ΥΠΕΡΟΧΑ!
Και εμείς η δυτική τι θα κάνουμεΝα κανεις αυτο με τον χωρο αλλα καντο καπου ανατολικα να μην χρειαζεται να ψαχνουμε για παρκινγκ 500 ωρες και να κολλαμε μεσα στην κινηση! Τα σεβη μου.
Καλημέρα στα αγόρια μου! Εδώ, ήρθε η ώρα για ένα μικρό μικρό gallop, να μάθω και εγώ τι θα θέλατε ιδανικά!! Θα θέλατε λοιπόν, να συνεχίσουμε έτσι τα ραντεβού μας, ή να υπάρχει ας πούμε ένας χώρος, ο οποίος θα λειτουργεί συγκεκριμένες ώρες και μέρες; Μιλάμε για χώρο με σαλονάκι, στον οποίο χώρο θα μπορεί να πάρει ένα νεράκι ή να κάνει ένα τσιγάρο ο προηγούμενος κύριος που θα περάσει, ξεχωριστό δωμάτιο με όλους τους κανόνες υγιεινής και φυσικά μπάνιο, στο οποίο ο κύριος θα περνάει πρώτα και μετά. Ισχύουν όλες οι υπηρεσίες και φυσικά το νουρου μασαζακι μας, όπως και το στριπτίζ και ανεβαινουμε!
Θέλω γνώμες και αν σας αρεσει μπαίνει άμεσα σε εφαρμογή!
Για πάμε να δούμε απόψεις! ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΈΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΌΧΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΊΚΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ! ΞΥΠΝΗΣΑ ΥΠΕΡΟΧΑ!