vanessakikaulaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2022
- Like
- 702
- Πόντοι
- 81
Και όμως θα κατέβω πολύ σύντομα!!!Δεν νομίζω να κατέβει....
Και όμως θα κατέβω πολύ σύντομα!!!Δεν νομίζω να κατέβει....
ελα παραδεξου το, με ειδες και επαθες.... ταραχηΚαι όμως θα κατέβω πολύ σύντομα!!!
Και όμως θα κατέβω πολύ σύντομα!!!
Θα γίνει σφαγή την πρώτη μέρα!
Ξεκίνησα να τον ακονίζω ... @vanessakikaulaki ακούς?? Όσο κι αν πας Τοίχο τοίχο εγώ θα σε πετύχω!!@nothorny ακούς!!!!
Πόδι δεν θα κλείσει το κορίτσι...@vanessakikaulaki πόσες μέρες έχεις στο μυαλό σου να αραξεις Αθήνα?
Ελπίζω μόνο να μην τρέχουμε για άλλον λόγο...
Κριτικές Δεν βλέπουμε όμως φίλος Πώς θα ξέρουμε τι φρούτο είναιΑς το προλάβουμε εμείς οι Θεσσαλονίκη και μετά ας κατέβει και νότια
Κοριτσάρα
Παιδια έχει δίκιο ο φίλος.. πρώτα πρέπει να περάσει από το φεστιβάλ κινηματογραφου θεσσαλονίκης και μετά ξεκινούν οι προβολές εις Αθήνας...γράψτε καμία κριτικουλα ρε παιδιά..Κριτικές Δεν βλέπουμε όμως φίλος Πώς θα ξέρουμε τι φρούτο είναι
είσαι φοβερός!Δυο λόγια για την μικρή και όμορφη κοπελια, κυρίως για όσους δεν την ξέρουν, μιας και είναι σχετικά γνωστή στο χώρο των μασατζίδικων.
Είναι μικρή όντως, τώρα αν είναι 20 ή 22 δεν νομίζω ότι έχει καμιά σημασία... Το σώμα της είναι όμορφο, ακόμα και για τους πιο περίεργους.Είναι αδύνατη, με μικρό αλλά όμορφο βυζάκι, όμορφη και απαλή επιδερμίδα και πρόσωπο που έχει και κάτι το εξωτικό. Προσωπικά τη βρίσκω κούκλα.
Έχει ένα τουπε, δικαιολογημένο σε κάποιο βαθμό... Αυτο λογικά είναι και λόγω ηλικίας αλλά και λόγω προσόντων..Κάποιους μπορεί να τους ενοχλήσει, κάποιους άλλους όχι. Σε κάποιους μπορεί να το βγάλει πολύ σε κάποιους άλλους λιγότερο. Εμένα δε με ενόχλησε καθόλου. Είναι αρκετά amateur φάση, με ότι καλό και κακό συνεπάγεται αυτό. Θέλω να πως πως δεν είναι ρομπότ και η απόδοση εξ'αιτίας της amateur φάσης, μπορεί να διαφέρει από πελάτη σε πελάτη.
Στα του sex, γενικά το έχει. Και καλή πίπα παίρνει, και ένταση αντέχει, και ευέλικτη είναι, και μουνάκι φοβερό έχει. Είναι δεκτική γενικά.
Οσοι ψάχνετε κάτι σχετικά φθηνό, εδώ δεν θα το βρείτε. Κοστίζει κάτι παραπάνω, το να περάσεις καλά με τη μικρή.
Όσοι μπορείτε να πληρώσετε αυτά που ζητάει και να μην είστε στη λογική του παζαριού, θα γαμήσετε μια τύπισσα που και κούκλα είναι, και "φρέσκια" και ξερει να γαμιέται καλά.
Την αλήθεια μου είπα και όσοι σε γνωρίσουν, ας πουν κι αυτοί τη δική τους γνώμη.είσαι φοβερός!
Δυο λόγια για την μικρή και όμορφη κοπελια, κυρίως για όσους δεν την ξέρουν, μιας και είναι σχετικά γνωστή στο χώρο των μασατζίδικων.
Είναι μικρή όντως, τώρα αν είναι 20 ή 22 δεν νομίζω ότι έχει καμιά σημασία... Το σώμα της είναι όμορφο, ακόμα και για τους πιο περίεργους.Είναι αδύνατη, με μικρό αλλά όμορφο βυζάκι, όμορφη και απαλή επιδερμίδα και πρόσωπο που έχει και κάτι το εξωτικό. Προσωπικά τη βρίσκω κούκλα.
Έχει ένα τουπε, δικαιολογημένο σε κάποιο βαθμό... Αυτο λογικά είναι και λόγω ηλικίας αλλά και λόγω προσόντων..Κάποιους μπορεί να τους ενοχλήσει, κάποιους άλλους όχι. Σε κάποιους μπορεί να το βγάλει πολύ σε κάποιους άλλους λιγότερο. Εμένα δε με ενόχλησε καθόλου. Είναι αρκετά amateur φάση, με ότι καλό και κακό συνεπάγεται αυτό. Θέλω να πως πως δεν είναι ρομπότ και η απόδοση εξ'αιτίας της amateur φάσης, μπορεί να διαφέρει από πελάτη σε πελάτη.
Στα του sex, γενικά το έχει. Και καλή πίπα παίρνει, και ένταση αντέχει, και ευέλικτη είναι, και μουνάκι φοβερό έχει. Είναι δεκτική γενικά.
Οσοι ψάχνετε κάτι σχετικά φθηνό, εδώ δεν θα το βρείτε. Κοστίζει κάτι παραπάνω, το να περάσεις καλά με τη μικρή.
Όσοι μπορείτε να πληρώσετε αυτά που ζητάει και να μην είστε στη λογική του παζαριού, θα γαμήσετε μια τύπισσα που και κούκλα είναι, και "φρέσκια" και ξερει να γαμιέται καλά.